הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עברתי בגידה

23 :>
בערך חצי ממך חחח
נכון , אבל זה לא משנה
חיים זה דבר מעניין ומפתיע, אי אפשר להיות מוכן לכל ההפתעות שיהיו לך בחיים. לדעת להיסתגל לסיטואציות זה דבר נהדר ומאחל לך הצלחה בפיתוח היכולת הזאת

למה ששואלים נשים בת כמה את, מה הגובה שלך או מה הצבע עיניים שלך
בלאט הם אף פעם לא יענו, תמיד יעקצו או ישאלו שאלה בחזרה כמו יהודיות חוץ משאלת כמה את שוקלת, זה לחטוף בחזרה צעקות, אף בחורה בחיים לא תענה לשאלה הזאת חחחחח
בטח התשובה לשאלת הלמה הזאת מופיעה בספר דברים מנוגה ונשים ממאדים
או שאפשר ללחוץ על הפרופיל שלך ולגלות שאת 23 אבל זה עדיין לא עונה לנו מה הגובה והצבע עיניים שלך

אבל היי... זה בסה"כ פריקה על נחשים וכל מיני

חחחחחחחחחחח 🤣
סתם כי חשבתי שהוא הולך להקניט אותי כי אני "צעירה" אומשו כזה....
ואני בגובה 157. משקל 57. צבע עיניים חום דבש. אורך ריסים 1.5 ס"מ. (סתם חח אין לי שמץ.)
עוד משו? חחחח

נכון , אבל זה לא משנה
חיים זה דבר מעניין ומפתיע, אי אפשר להיות מוכן לכל ההפתעות שיהיו לך בחיים. לדעת להיסתגל לסיטואציות זה דבר נהדר ומאחל לך הצלחה בפיתוח היכולת הזאת
לדבריו, לא רק הטכנולוגיה, כל התהליכים נעשים היום בגידול מעריכי (בטור גיאומטרי): תכיפות המשברים הכלכליים למשל. החשיבה הלינארית הופכת, בעולם משתנה בקצב מהיר כל כך לבעיה כלכלית, תרבותית, חברתית ופוליטית.

ניתן להסביר גם את קשיי ההתמודדות של המערב עם המדינה האסלאמית, בקושי של הפוליטיקאים להסתגל לחשיבה החדשה. הפוליטיקאים חושבים לינארית. התכנון שלהם נעשה על בסיס חשיבה קווית. בדעאש מתפתחים אקספוננציאלית. זה נכון גם לגבי מדינת ישראל: "יש בישראל אוסף מדהים של אנשי טכנולוגיה עם יכולות ורצון טוב, עם חשיבה נכונה, אבל הפוטנציאל הזה לא מתחבר עם הפוליטיקאים", הוא אומר.

לשינויים המתמידים והמתרחבים בטכנולוגיה השפעות על כל תחומי החברה והכלכלה. אנחנו חיים יום בעולם שונה לגמרי הממשיך להשתנות ללא הרף.

"העולם כבר אינו ליניארי. לחשוב ולתכנן לינארית – אלה מותרות שאיננו יכולים להרשות לעצמנו. אם אתה חושב לינארית – הפער בינך לבין מתחרים שאינם חושבים לינארית ילך ויתעצם עד שיביא לקריסתך", אומר אדן ומצטט את דרווין: "לא החזק שורד אלא זה המסתגל במהירות לשינוי".

נכון , אבל זה לא משנה

וואו, תודה. מבטיחה שהתרגשתי! 😄

חחחחחחחחחחח 🤣
סתם כי חשבתי שהוא הולך להקניט אותי כי אני "צעירה" אומשו כזה....
ואני בגובה 157. משקל 57. צבע עיניים חום דבש. אורך ריסים 1.5 ס"מ. (סתם חח אין לי שמץ.)
עוד משו? חחחח
הממממ אה כן מה המספר שלך 😋🍴

100 ._.

כן, הא... :>
יש לי עוד 97 שנה ככה בכיף שלי 🙄

איזה מחוז? אני אבוא לתחנה שאת נמצאת בא ואביא לך שוקולד או משהו

בכל מקרה
משל אידישאי מפורסם, כנראה המפורסם ביותר
הרשל'ה הועמד לדין בבית המשפט המחוזי של מחוז גליציה באשמה שתקף אדם ברחוב, גוי מוחלט כמובן, ובמהלך התקיפה עקר את עינו הימנית של הקורבן ובכך פגע אנושות בראייתו.

בבית המשפט הופיע הרשל'ה ללא סניגור, וכאשר נשאל מהן טענות ההגנה שלו ענה בזחיחות וביהירות:
"אדוני השופט, וכי מה עדיף?
אם הייתי עוקר את 2 עיניו של הקורבן, הוא לא היה יכול לראות כלל.
בחרתי באפשרות היותר טובה ועקרתי רק את עינו הימנית, ובכך השארתי לו יכולת ראייה, ולו מועטה.
לא זו בלבד שעליך להורות על זיכויי המוחלט, אלא על בית המשפט להורות לפרנסי המחוז לפצות אותי על כך שבחרתי לעשות חסד, ותחת זאת הואשמתי בביצוע עבירה קשה".

בכל מקרה
הרשל'ה הועמד לדין בבית המשפט המחוזי של מחוז גליציה באשמה שתקף אדם ברחוב, גוי מוחלט כמובן, ובמהלך התקיפה עקר את עינו הימנית של הקורבן ובכך פגע אנושות בראייתו.

בבית המשפט הופיע הרשל'ה ללא סניגור, וכאשר נשאל מהן טענות ההגנה שלו ענה בזחיחות וביהירות:
בחרתי באפשרות היותר טובה ועקרתי רק את עינו הימנית, ובכך השארתי לו יכולת ראייה, ולו מועטה.
לא זו בלבד שעליך להורות על זיכויי המוחלט, אלא על בית המשפט להורות לפרנסי המחוז לפצות אותי על כך שבחרתי לעשות חסד, ותחת זאת הואשמתי בביצוע עבירה קשה".
בכל מקרה ירו בו

חחחח
אני בחיטוב.
תביא חטיף חלבון אומשו. 🤣
בכל מקרה

הממ לא ממש הבנתי את ההקשר.
ואני מכירה כלמני בדיחות הרשל'ה ועל זאת מעולם לא שמעתי 🥷

חחחח
אני בחיטוב.
תביא חטיף חלבון אומשו. 🤣

הממ לא ממש הבנתי את ההקשר.
ואני מכירה כלמני בדיחות הרשל'ה ועל זאת מעולם לא שמעתי 🥷
מישהו אמר פה לפני כמה תגובות שזה פורום אופטופיק ואי אפשר לתת פה מוניטין אז זרמתי על הקטע של האופטופיק

על כל פנים, את מכירה את כל בדיחות ההרשלה, אבל לא את כל המשלים.. וזהו משל גברתי הנכבדה והלא כ"כ כבדה

מפה לשם, בואי נזרום על האומשו, נשמע לנו מעניין סה"כ 👏

מישהו אמר פה לפני כמה תגובות שזה פורום אופטופיק ואי אפשר לתת פה מוניטין אז זרמתי על הקטע של האופטופיק

על כל פנים, את מכירה את כל בדיחות ההרשלה, אבל לא את כל המשלים.. וזהו משל גברתי הנכבדה והלא כ"כ כבדה

מפה לשם, בואי נזרום על האומשו, נשמע לנו מעניין סה"כ 👏

חחחח שוואיה שוואיה, רק לפני חצי שעה כמעט הלכנו מכות בגלל שק נחשים חחחחח 🤣

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית