נכון , אבל זה לא משנה23 :>
בערך חצי ממך חחח
חיים זה דבר מעניין ומפתיע, אי אפשר להיות מוכן לכל ההפתעות שיהיו לך בחיים. לדעת להיסתגל לסיטואציות זה דבר נהדר ומאחל לך הצלחה בפיתוח היכולת הזאת
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נכון , אבל זה לא משנה23 :>
בערך חצי ממך חחח
למה ששואלים נשים בת כמה את, מה הגובה שלך או מה הצבע עיניים שלך
בלאט הם אף פעם לא יענו, תמיד יעקצו או ישאלו שאלה בחזרה כמו יהודיות חוץ משאלת כמה את שוקלת, זה לחטוף בחזרה צעקות, אף בחורה בחיים לא תענה לשאלה הזאת חחחחח
בטח התשובה לשאלת הלמה הזאת מופיעה בספר דברים מנוגה ונשים ממאדים
או שאפשר ללחוץ על הפרופיל שלך ולגלות שאת 23 אבל זה עדיין לא עונה לנו מה הגובה והצבע עיניים שלך
אבל היי... זה בסה"כ פריקה על נחשים וכל מיני
לדבריו, לא רק הטכנולוגיה, כל התהליכים נעשים היום בגידול מעריכי (בטור גיאומטרי): תכיפות המשברים הכלכליים למשל. החשיבה הלינארית הופכת, בעולם משתנה בקצב מהיר כל כך לבעיה כלכלית, תרבותית, חברתית ופוליטית.נכון , אבל זה לא משנה
חיים זה דבר מעניין ומפתיע, אי אפשר להיות מוכן לכל ההפתעות שיהיו לך בחיים. לדעת להיסתגל לסיטואציות זה דבר נהדר ומאחל לך הצלחה בפיתוח היכולת הזאת
נכון , אבל זה לא משנה
הממממ אה כן מה המספר שלך 😋🍴חחחחחחחחחחח 🤣
סתם כי חשבתי שהוא הולך להקניט אותי כי אני "צעירה" אומשו כזה....
ואני בגובה 157. משקל 57. צבע עיניים חום דבש. אורך ריסים 1.5 ס"מ. (סתם חח אין לי שמץ.)
עוד משו? חחחח
אה כן , שכחתי להוסיף - את צעירה חבל על הזמןוואו, תודה. מבטיחה שהתרגשתי! 😄
הממממ אה כן מה המספר שלך 😋🍴
אה כן , שכחתי להוסיף - את צעירה חבל על הזמן
זה עובר מהר:lol:100 ._.
כן, הא... :>
יש לי עוד 97 שנה ככה בכיף שלי 🙄
100 ._.
כן, הא... :>
יש לי עוד 97 שנה ככה בכיף שלי 🙄
בכל מקרה ירו בואיזה מחוז? אני אבוא לתחנה שאת נמצאת בא ואביא לך שוקולד או משהו
בכל מקרה
משל אידישאי מפורסם, כנראה המפורסם ביותר
הרשל'ה הועמד לדין בבית המשפט המחוזי של מחוז גליציה באשמה שתקף אדם ברחוב, גוי מוחלט כמובן, ובמהלך התקיפה עקר את עינו הימנית של הקורבן ובכך פגע אנושות בראייתו.
בבית המשפט הופיע הרשל'ה ללא סניגור, וכאשר נשאל מהן טענות ההגנה שלו ענה בזחיחות וביהירות:
"אדוני השופט, וכי מה עדיף?
אם הייתי עוקר את 2 עיניו של הקורבן, הוא לא היה יכול לראות כלל.
בחרתי באפשרות היותר טובה ועקרתי רק את עינו הימנית, ובכך השארתי לו יכולת ראייה, ולו מועטה.
לא זו בלבד שעליך להורות על זיכויי המוחלט, אלא על בית המשפט להורות לפרנסי המחוז לפצות אותי על כך שבחרתי לעשות חסד, ותחת זאת הואשמתי בביצוע עבירה קשה".
ירו או לא ירובכל מקרה ירו בו
איזה מחוז? אני אבוא לתחנה שאת נמצאת בא ואביא לך שוקולד או משהו
בכל מקרה
משל אידישאי מפורסם, כנראה המפורסם ביותר
הרשל'ה הועמד לדין בבית המשפט המחוזי של מחוז גליציה באשמה שתקף אדם ברחוב, גוי מוחלט כמובן, ובמהלך התקיפה עקר את עינו הימנית של הקורבן ובכך פגע אנושות בראייתו.
בבית המשפט הופיע הרשל'ה ללא סניגור, וכאשר נשאל מהן טענות ההגנה שלו ענה בזחיחות וביהירות:
"אדוני השופט, וכי מה עדיף?
אם הייתי עוקר את 2 עיניו של הקורבן, הוא לא היה יכול לראות כלל.
בחרתי באפשרות היותר טובה ועקרתי רק את עינו הימנית, ובכך השארתי לו יכולת ראייה, ולו מועטה.
לא זו בלבד שעליך להורות על זיכויי המוחלט, אלא על בית המשפט להורות לפרנסי המחוז לפצות אותי על כך שבחרתי לעשות חסד, ותחת זאת הואשמתי בביצוע עבירה קשה".
מישהו אמר פה לפני כמה תגובות שזה פורום אופטופיק ואי אפשר לתת פה מוניטין אז זרמתי על הקטע של האופטופיקחחחח
אני בחיטוב.
תביא חטיף חלבון אומשו. 🤣
הממ לא ממש הבנתי את ההקשר.
ואני מכירה כלמני בדיחות הרשל'ה ועל זאת מעולם לא שמעתי 🥷
מישהו אמר פה לפני כמה תגובות שזה פורום אופטופיק ואי אפשר לתת פה מוניטין אז זרמתי על הקטע של האופטופיק
על כל פנים, את מכירה את כל בדיחות ההרשלה, אבל לא את כל המשלים.. וזהו משל גברתי הנכבדה והלא כ"כ כבדה
מפה לשם, בואי נזרום על האומשו, נשמע לנו מעניין סה"כ 👏
ועכשיו הוא כבר רוצה שתרקדי לצלילי החליל שלוחחחח שוואיה שוואיה, רק לפני חצי שעה כמעט הלכנו מכות בגלל שק נחשים חחחחח 🤣
אל תפריע לצעירים:lol:ועכשיו הוא כבר רוצה שתרקדי לצלילי החליל שלו
ועכשיו הוא כבר רוצה שתרקדי לצלילי החליל שלו
מפה לשם, איך כישורי הריקוד שלך?*נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת*
צחקתי בקול 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
קטעים איתכם .סתומים חחחח 🤣
וואוו, אתה לא נרגע.מפה לשם, איך כישורי הריקוד שלך?
אתה יודע מה זורם לי בדם?וואוו, אתה לא נרגע.
נחש נשך נחש.