מפה לשם, איך כישורי הריקוד שלך?
זה השלב שבו אני מפסיקה לצחוק.
אתה יודע מה זורם לי בדם?
להירגע זה ממני והלאה
גם עם הרים של קנאביס, להירגע זה טירוף...
אבל ששששש, הרקדנית שלנו כחולה, שלא תשמע..
וזה השלב שבו אני הולכת.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מפה לשם, איך כישורי הריקוד שלך?
אתה יודע מה זורם לי בדם?
להירגע זה ממני והלאה
גם עם הרים של קנאביס, להירגע זה טירוף...
אבל ששששש, הרקדנית שלנו כחולה, שלא תשמע..
אני ארשה לעצמי ברשותך גברת, להניח שע"פזה השלב שבו אני מפסיקה לצחוק.
וזה השלב שבו אני הולכת.
אני ארשה לעצמי ברשותך גברת, להניח שע"פ
כישורי הpush & pull שלך בכתיבה,
יש לך את הכישורים הללו גם בריקוד, וקחי את זה כמחמאה, וכן, מה לעשות גם גבר חסון כמותי לפעמים מלקק, יש שפל ויש גם גאות לכל צידוק וכל טעות
והיי, למען הסר הספק, את יכולה לרקוד גם בלי להיות נחש או להאזין לצלילי החליל שלי, לכאורה.
בדגש על הלכאורה משום העיקרון של plausible deniability.
ריקוד זה אירובי איכותי, משום שהוא גם משלב טווח תנועה מלא, גם משלב תנועה הרמונית, וגם מהנה ומשחרר הורמונים חיוביים בגוף האדם או האדמה..
נ.ב
למקרה שתחליט להתנקם בה בקטנה, נגיד להוריד אותה או משהו - אני מכיר מישהו שמכיר מישהו שמכיר מישהו
חחחחחחחחח ווואו, בתמימותי הרבה די קשה לי לפענח את האותיות הקטנות שבין השורות שאתה כותב 😳
אז רק אודה שמעולם לא למדתי לרקוד. אבל אני מקווה שכישורי הנגינה שלך מוצלחים! D:
את לא אמורה להתיחס לכל שטות שכותבים בפורוםחחחחחחחחח ווואו, בתמימותי הרבה די קשה לי לפענח את האותיות הקטנות שבין השורות שאתה כותב 😳
אז רק אודה שמעולם לא למדתי לרקוד. אבל אני מקווה שכישורי הנגינה שלך מוצלחים! D:
אני לא יודעת אם אני אמורה להרגיש בטוחה יותר, או אמורה לפחד 🥷
זה לא היה מופנה אלייך.אני לא יודעת אם אני אמורה להרגיש בטוחה יותר, או אמורה לפחד 🥷
זה לא היה מופנה אלייך.
את לא אמורה להתיחס לכל שטות שכותבים בפורום
קטע,גם אנילמקרה שתחליט להתנקם בה בקטנה, נגיד להוריד אותה או משהו - אני מכיר מישהו שמכיר מישהו שמכיר מישהו
גם כלב לא יאכל כלב אחר.
מכיוון שאני לא רואה שום בעיה להרוג בעלי חיים כדי לאכול אותם
כלב בר יאכל כל כלב אחר שלא בלהקה שלו. חיה מבוייתת זה דבר אחר לחלוטין (וגם שם יש מקרים רבים שכן, כאשר הכלב מפתח יצרים שניסו להכחיד לו).
בנושא הטבעונות, אני חושב שזה מעבר להתעללות. זה פשוט לא מוסרי. זה שאתה לא מתעלל בבעל חיים לפני שאתה הורג אותו לא הופך את ההריגה שלו למוסרית. על אחד כמה וכמה כשאתה גם הורג אותו, וגם מתעלל בו כל החיים.
זה שאתה לא רואה בעיה במעשים שאתה עושה לא הופך אותם למוצדקים או מוסריים.
כל בשר שאדם כלשהו קונה או אוכל, יש מאחוריו ערמות של התעללות. והצביעות היא ביד אחת להמשיך להגיד שאתה נגד התעללות, וביד שנייה להמשיך לצרוך את המוצר הזה. own it.
כשמצד אחד אנחנו תומכים בכליאת אלפי תרנגולות בכלוב צר ברמה שהם לא יכולים לזוז, ומצד שני נגד כליאת כלבים\חתולים\תוכים באותו כלוב, יש פה צביעות עצומה.
עוד דוגמא: יש קבוצות שלמות בפייסבוק נגד הרבעת ומכירת כלבים. לא ידעתי שניצול בעלי חיים כלכך מפריע לאנשים. מסתבר שכן, כשזה נוח להם ולא נוגע להם באורח חיים בשום צורהץ
כשאני נולדתי, לסבתא שלי עוד הייתה חווה. ובוא נגיד שביחס לתרנגולות שראיתי שם, התרנגולות שיש היום הם חייזרים עצומים הזויים מפוצצי סטרואידים. לפחות פי שתיים בגודל אם לא יותר. טבעי זה לא, בריא זה לא, והתעללות זה כן.
![]()
לסיכום, העולם מעוות בכל דרך אפשרית. לא נראה שזה כלכך משנה למישהו ה"אי עיקביות מוסרית" הזאת, וכן משנה נוחות 😃
אם באמת יש לך בעיה עם זה, למה להמשיך לתמוך בזה?
באותו מטבע, זה שאתה כן רואה בעיה במעשים שלי לא הופך אותם ללא מוסריים וללא צודקים. לך יש על מה מוסרי ומה צודק, וגם לי יש דעה. אני לא רואה בעיה מוסרית לאכול בעלי חיים.כלב בר יאכל כל כלב אחר שלא בלהקה שלו. חיה מבוייתת זה דבר אחר לחלוטין (וגם שם יש מקרים רבים שכן, כאשר הכלב מפתח יצרים שניסו להכחיד לו).
בנושא הטבעונות, אני חושב שזה מעבר להתעללות. זה פשוט לא מוסרי. זה שאתה לא מתעלל בבעל חיים לפני שאתה הורג אותו לא הופך את ההריגה שלו למוסרית. על אחד כמה וכמה כשאתה גם הורג אותו, וגם מתעלל בו כל החיים.
זה שאתה לא רואה בעיה במעשים שאתה עושה לא הופך אותם למוצדקים או מוסריים.
כל בשר שאדם כלשהו קונה או אוכל, יש מאחוריו ערמות של התעללות. והצביעות היא ביד אחת להמשיך להגיד שאתה נגד התעללות, וביד שנייה להמשיך לצרוך את המוצר הזה. own it.
כשמצד אחד אנחנו תומכים בכליאת אלפי תרנגולות בכלוב צר ברמה שהם לא יכולים לזוז, ומצד שני נגד כליאת כלבים\חתולים\תוכים באותו כלוב, יש פה צביעות עצומה.
עוד דוגמא: יש קבוצות שלמות בפייסבוק נגד הרבעת ומכירת כלבים. לא ידעתי שניצול בעלי חיים כלכך מפריע לאנשים. מסתבר שכן, כשזה נוח להם ולא נוגע להם באורח חיים בשום צורה.
כשאני נולדתי, לסבתא שלי עוד הייתה חווה. ובוא נגיד שביחס לתרנגולות שראיתי שם, התרנגולות שיש היום הם חייזרים עצומים הזויים מפוצצי סטרואידים. לפחות פי שתיים בגודל אם לא יותר. טבעי זה לא, בריא זה לא, והתעללות זה כן.
![]()
אם אתה לא עיקבי מוסרית ולוגית, הדעה שלך לא וולידית. כי אתה בעצמך לא עומד מאחוריה. אתה בוחר עיקרון אחד למצב מסויים על פי הנוחות שלך, ועיקרון אחד למצב אחר על פי המצפון שלך. ושניהם עקרונות סותרים.
אם אתה בעד, אתה בעד. אם אתה נגד, אתה נגד. הקידמה מאפשרת לנו את הצביעות הזאת, כי היא מבצעת את המעשים בשבילך, וכל מה שאתה צריך זה לשלם.
וכרגע, העולם מעוות בכל דרך אפשרית. לא נראה שזה כלכך משנה למישהו ה"אי עיקביות מוסרית" הזאת, וכן משנה נוחות 😃 אז ביד אחת אני תומך וביד שניה אני נגד והגלגל ממשיך להסתובב.
מאוד מפריע לי ההתעללות בבעלי החיים הנשחטים. וברור שיש שם התעללות נוראה, גם במשק החלב, וגם במשק הביצים.
הפסוק הוא "צדיק באמונתו יחיה". הטועה באמונתו ימות. יש מצב שאתה צודק, והצודק רק ירוויח ממעשיו, והטועה תמיד יפסיד.בסופו של דבר זאת הבעיה שלי. ההתנגדות מצד אחד, והעשייה מצד אחר. נכון אומרים אדם באמונתו יחייה? אז זה לא מרגיש ככה. זה מרגיש שאנשים מתפשרים על ה"אמונה" שלהם, ומעלימים עין בשביל הנוחות שלהם.
אתה כותב לעיניין אגב.
ובמקום מסוים, כולנו עושים החלטות לא קלות כשאנחנו מודדים יתרונות וחסרונות של הפעולות שלנו, אם זה בתזונה, בדת או בהשקפה והמידות שלנו.
דיון מתורבת על טבעונות בו שני הצדדים לא מסכימים, אך מפרגנים אחד לשני????🤯
אני מתרגשת! 😭
ויש מאמינים שאז כולם יהיו טבעונים, הלוא נאמר "וגר זאב עם כבש". העולם יוכל להתקיים על צמחים בלבד, כי חטא אדם הראשון סוף סוף יכופר, והאדמה תהיה מספיקה עבור כולם.יש אומרים שככה אפשר לדעת שאנחנו מתקרבים לימי המשיח