הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Madcow או 531

Ron.cohen13

משתמש פעיל
892
164
נק' מוניטין:
230
892
164
אני כרגע ב531 נהנה מאוד.
הקורונה קצת תקעה לי את ההתקדמות אבל לאט לאט אני חוזר
מצד שני, רציתי לעשות חיטוב קצר של חודשיים וחצי שלוש והתבלטתי אם להישאר בתוכנית הנוכחית
מה שיכול להיות לי קצת קשה עם האחוזים שאני בהם עכשיו
או לעבור לmadcow כי פשוט אני אוהב לעשות אותה בחיטוב, נוחה מבחינת השילוב עם האירובי ונפח לא גבוה

מה דעתכם?

• פותח/ת השרשור
אז למה לא פשוט לאכול פחות? למה למשל להעריך 2000 ולשרוף 200 באירובי במקום פשוט לאכול 1800 למשל?
ולמה לא לשמור על אותו הנפח?

למה לא לאכול פחות? כי אני מת מרעב.. אני פעיל רוב היום וממש רעב אז אני מעדיף פשוט לרוץ קצת יותר
אם אשמור על אותו נפח לא אצליח להתאושש כי אני בגרעון

למה לא לאכול פחות? כי אני מת מרעב.. אני פעיל רוב היום וממש רעב אז אני מעדיף פשוט לרוץ קצת יותר
אם אשמור על אותו נפח לא אצליח להתאושש כי אני בגרעון
אם אתה לא מתאושש זה הזמן להוריד נפח. אבל סיבה גדולה שאתה כנראה לא מתואשש היא האירובי הזה. למה לא לאכול יותר סלט כדי לסתום את הבטן ולשמור על הקלוריות נמוכות?
אם אתה רוצה לשרוף יותר קלוריות אגב, הייתי הולך יותר על אירובי בחדר כושר כמו סקוואט לסטים של 20, או הליכות. לא ריצות או משהו שיהורג לך את ההתאוששות.

• פותח/ת השרשור
אם אתה לא מתאושש זה הזמן להוריד נפח. אבל סיבה גדולה שאתה כנראה לא מתואשש היא האירובי הזה. למה לא לאכול יותר סלט כדי לסתום את הבטן ולשמור על הקלוריות נמוכות?
אם אתה רוצה לשרוף יותר קלוריות אגב, הייתי הולך יותר על אירובי בחדר כושר כמו סקוואט לסטים של 20, או הליכות. לא ריצות או משהו שיהורג לך את ההתאוששות.

תאמין לי שאם היה לי סלט קצוץ אחי נורמלי הייתי אוכל, בדרך כלל אני ממלא את הבטן בירקות זה כן
ומנסה בכל מיני משקאות מוגזים סודה זירו וכאלה
ובנוגע לאירובי, אני עושה בדכ באופניים קצב רגוע או באליפטיק חצי שעה בערך

תאמין לי שאם היה לי סלט קצוץ אחי נורמלי הייתי אוכל, בדרך כלל אני ממלא את הבטן בירקות זה כן
ומנסה בכל מיני משקאות מוגזים סודה זירו וכאלה
ובנוגע לאירובי, אני עושה בדכ באופניים קצב רגוע או באליפטיק חצי שעה בערך

בנושא קצת לא קשור פשוט תגנוב למטבח גם ככה הם עצלנים ולא מכינים עשירית מכמות הירקות שלהם.
ככה אני שרדתי את צה"ל.
זה אפילו לא גניבה פשוט תבקש אני רוצה לראות את הטבח שלא יתן לך לקחת ירקות.

• פותח/ת השרשור
בנושא קצת לא קשור פשוט תגנוב למטבח גם ככה הם עצלנים ולא מכינים עשירית מכמות הירקות שלהם.
ככה אני שרדתי את צה"ל.
זה אפילו לא גניבה פשוט תבקש אני רוצה לראות את הטבח שלא יתן לך לקחת ירקות.
תראה אתה בגדול צודק, אני יכול להכין לי סלט
פשוט אני ככ מותש במהלך היום שאני בסוף מגיע לחדר ומתעצל, מאמין שאעשה זאת
בדכ הייתי מצליח להינצל בחיטוב
אני עובד בתקופה הזאת משש בבוקר עד 11 ואני לא אוכל בבוקר חוץ מאיזה שתי פרוסות לחם
ואחכ כבר יש ארוחת צהריים והיום עף, אז אין הרבה תחושת רעב

אני עובד בתקופה הזאת משש בבוקר עד 11 ואני לא אוכל בבוקר חוץ מאיזה שתי פרוסות לחם

מנחש שאתה קרבי?

תשמור טונה במים בווסט. תאמין לי זה כל כך מגעיל לאכול ככה שלא יהיה לך תאבון (מהנסיון שלי כחפש מורעב)

עייף ומתעצל להכין סלט אבל יש כח וזמן לחצי שעה אירובי?😣

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית