נק' מוניטין:
0
- 4
- 0
אני יחסית חדש בכושר התחלתי להיכנס לזה חזק איך אני יחלק תאימונים שליי אני לא עושה רגליים תודה לעוזרים
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בדרך כלל בפיצול AB אתה מבצע אימון B יום לאחר אימון A, מה שגם כן יכול לגרום לכך שהכתפיים שלך לא יתאוששו מספיק מהאימון הקודם וזה יפגע גם בתרגילים כמו בנץ' פרס. הכל זה עניין של איזון, ואפשר ליישם את שתי החלוקות בהצלחה רבה.@Sergio_Katz אותי לימדו למקם את הכתפיים בימים של גב ולא בימים של חזה מאחר ולטענת רבים חזה וכתפיים באותו יום זה עומס וסיכון יתר
לשם המחשה החלוקה שלי היא
-גב, יד קדמית, כתפיים
-חזה, יד אחורית, רגליים
לא הפורום בשבילך לך ל fxpמה כולם פה יוצאים עליי לא הבנתי שאלתי שאלה תענו לא בא לכם אל תגיבו פה יאלה סעו
אני לא מתאמן רגליים כי הם גדולות יחסית מעדיף לא לגעת בהם אני מתאמן 4 פעמיים בשבועאתה יכול לחלק איך שבא לך, תלוי כמה פעמים אתה מתאמן. זה באמת חלק שולי על גבול החסר חשיבות למתאמן שהוא לא מתחרה.
אתה יכול להתחטב ולצבור מסה גם ב-FBW וגם ב-AB, זה תלוי מה הנפח והעצימות שאתה מתאמן בה וכמה פעמים בשבוע נוח לך להתאמן, יותר חשוב שלא תגיע למצב שאתה לא מצליח להתאושש מאימונים מאשר אם אתה מתאמן FBW או AB או ABCDEFG.
אם אתה לא רוצה להתאמן רגליים אל תתאמן, זה לא באמת יפגע במישהו חוץ מבעצמך.
רק תזהר לא לגמור ככה:
![]()
בהצלחה.
ישנם שלושה סוגי שקרים - שקרים, שקרים ארורים ו-"הרגליים שלי גדולות באופן טבעי אני לא צריך לעבוד עליהם".אני לא מתאמן רגליים כי הם גדולות יחסית מעדיף לא לגעת בהם אני מתאמן 4 פעמיים בשבוע
אני לא מתאמן רגליים כי הם גדולות יחסית מעדיף לא לגעת בהם אני מתאמן 4 פעמיים בשבוע