איך לחלק אימונים

Aran mishally

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
אני יחסית חדש בכושר התחלתי להיכנס לזה חזק איך אני יחלק תאימונים שליי אני לא עושה רגליים תודה לעוזרים

• פותח/ת השרשור
אני כנראה ממש חדש מזה אומר fbw

השאלה שלח איך אני יחלק תאימונים שלי יעני אם אני עושה אימון של יד קידמית מה אני עוד יעשה איתה חזה ? חלוקה כזאת אני מחפש שאני לא יעבוד סתם

בעיקרון יש נטייה לחלק לתנועות משיכה ולחיצה.
למשל אם אתה מבצע באימון לחיצה בנץ' פרס, אז בתרגיל הזה השרירים העיקריים שעובדים הם החזה, הכתפיים והיד האחורית כך שאולי תרצה באותו אימון לעבוד גם עבודה נוספת על השרירים הללו.
למשל באימון משיכה אתה עובד על שרירי המשיכה שהם שרירי הגב, היד קדמית והאמות, אז באותו אימון תרצה לעשות עבודה עיקרית לשרירים הללו, וכדומה.
לאמן רגליים זה חשוב מאוד, בעיקר לפרופורציות נכונות ומראה מפותח.
אם אתה לא מאמן רגליים אתה יכול באותה מידה גם לא לבוא למכון וזה יהיה אפילו עדיף.

@Sergio_Katz אותי לימדו למקם את הכתפיים בימים של גב ולא בימים של חזה מאחר ולטענת רבים חזה וכתפיים באותו יום זה עומס וסיכון יתר

לשם המחשה החלוקה שלי היא
-גב, יד קדמית, כתפיים
-חזה, יד אחורית, רגליים

@Sergio_Katz אותי לימדו למקם את הכתפיים בימים של גב ולא בימים של חזה מאחר ולטענת רבים חזה וכתפיים באותו יום זה עומס וסיכון יתר

לשם המחשה החלוקה שלי היא
-גב, יד קדמית, כתפיים
-חזה, יד אחורית, רגליים
בדרך כלל בפיצול AB אתה מבצע אימון B יום לאחר אימון A, מה שגם כן יכול לגרום לכך שהכתפיים שלך לא יתאוששו מספיק מהאימון הקודם וזה יפגע גם בתרגילים כמו בנץ' פרס. הכל זה עניין של איזון, ואפשר ליישם את שתי החלוקות בהצלחה רבה.
אני נוטה לבצע ביום לחיצה הראשון בשבוע בנץ' פרס ותרגילים מבודדים לכתפיים, וביום לחיצה השני בשבוע אני מבצע אוברהד פרס ותרגילים מבודדים לחזה כך שאני אף פעם לא עובד כבד בשני התרגילים באותו אימון ואין עומס גבוה מדי על הכתפיים.

אתה יכול לחלק איך שבא לך, תלוי כמה פעמים אתה מתאמן. זה באמת חלק שולי על גבול החסר חשיבות למתאמן שהוא לא מתחרה.
אתה יכול להתחטב ולצבור מסה גם ב-FBW וגם ב-AB, זה תלוי מה הנפח והעצימות שאתה מתאמן בה וכמה פעמים בשבוע נוח לך להתאמן, יותר חשוב שלא תגיע למצב שאתה לא מצליח להתאושש מאימונים מאשר אם אתה מתאמן FBW או AB או ABCDEFG.

אם אתה לא רוצה להתאמן רגליים אל תתאמן, זה לא באמת יפגע במישהו חוץ מבעצמך.
רק תזהר לא לגמור ככה:

24132013_1866502686720295_2340803043721941986_o.jpg

בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לחלק איך שבא לך, תלוי כמה פעמים אתה מתאמן. זה באמת חלק שולי על גבול החסר חשיבות למתאמן שהוא לא מתחרה.
אתה יכול להתחטב ולצבור מסה גם ב-FBW וגם ב-AB, זה תלוי מה הנפח והעצימות שאתה מתאמן בה וכמה פעמים בשבוע נוח לך להתאמן, יותר חשוב שלא תגיע למצב שאתה לא מצליח להתאושש מאימונים מאשר אם אתה מתאמן FBW או AB או ABCDEFG.

אם אתה לא רוצה להתאמן רגליים אל תתאמן, זה לא באמת יפגע במישהו חוץ מבעצמך.
רק תזהר לא לגמור ככה:

24132013_1866502686720295_2340803043721941986_o.jpg

בהצלחה.
אני לא מתאמן רגליים כי הם גדולות יחסית מעדיף לא לגעת בהם אני מתאמן 4 פעמיים בשבוע

אני לא מתאמן רגליים כי הם גדולות יחסית מעדיף לא לגעת בהם אני מתאמן 4 פעמיים בשבוע
ישנם שלושה סוגי שקרים - שקרים, שקרים ארורים ו-"הרגליים שלי גדולות באופן טבעי אני לא צריך לעבוד עליהם".

כשתיכנס לכלוב עם מוט על הגב ותרד למטה אתה תבין כמה הרגליים שלך לא גדולות.
אל תדאג, גם אם תרצה הרגליים שלך לא יהיו גדולות מדי אם תעבוד עליהן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית