הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ירידה במשקל ועליה בכוח

• פותח/ת השרשור D.N.A
  • פורסם בתאריך

D.N.A

משתמש קבוע
1,518
1,121
נק' מוניטין:
1,993
1,518
1,121
צהריים טובים
לפניי כשלוש שבועות התחלתי חיטוב. בנתיים ירדתי כ 3-4 קילו. לפניי זה הייתי פחות או יותר בנטרלי.
הגיוני לרדת במשקל (יותר מ1% בשבוע) ומצד שני לעלות בכוח? הדדליפט שלי עלה ב 10 קילו לצורך העניין ויש לי עוד לפחות 5 קילו לתת לפי ה5 חזרות שעשיתי היום. לא מתאמן מתחיל ולא ותיק (מתאמן כ3 שנים).
בסופו של דבר מה שאני רוצה לשאול זה במידה ואני יורד ״מהר״ מידי במשקל בחודש הראשון ומצד שני שומר / עולה במשקלי עבודה האם אני בהכרח שומר על המסת שריר?

תודה.

צהריים טובים
לפניי כשלוש שבועות התחלתי חיטוב. בנתיים ירדתי כ 3-4 קילו. לפניי זה הייתי פחות או יותר בנטרלי.
הגיוני לרדת במשקל (יותר מ1% בשבוע) ומצד שני לעלות בכוח? הדדליפט שלי עלה ב 10 קילו לצורך העניין ויש לי עוד לפחות 5 קילו לתת לפי ה5 חזרות שעשיתי היום. לא מתאמן מתחיל ולא ותיק (מתאמן כ3 שנים).
בסופו של דבר מה שאני רוצה לשאול זה במידה ואני יורד ״מהר״ מידי במשקל בחודש הראשון ומצד שני שומר / עולה במשקלי עבודה האם אני בהכרח שומר על המסת שריר?

תודה.

במידה והשגרה שלך לא השתנתה, צורך מספיק חלבון ושומר על אותו נפח אימון כן אפשר להגיד שתשמר מסת שריר בצורה אופטימלית,
להגיד לך שלא יהיה איבוד בכלל? לא יכול להבטיח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית