הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשמח לטיפים לחזרה טובה לריצה קבועה

• פותח/ת השרשור ofir80
  • פורסם בתאריך

ofir80

משתמש מתחיל
24
3
נק' מוניטין:
3
24
3
הי,

אז בעיקרון אני מאוד אוהב לרוץ אבל בשנים האחרונות נמנעתי מזה עקב בלט בגב והעובדה שאחרי ריצות היה כואב הגב.

אני רוצה לנסות לחזור בהדרגה עכשיו לריצה ותהיתי איך כדאי בצורה הכי נכונה והדרגתית.

האם יש קשר לנעליים ? איך הכי טוב לבחור נעלי ריצה ? שגם יתאימו ואולי גם יהיו כמה שיותר בולמי זעזועים ? (הבנתי שיש מקומות שמתאימים לך נעל לפי סגנון הריצה והרגל שלך. זה כדאי ? איפה יש ?) בעיקרון יש ככ הרבה סוגי נעליים אז אני מנסה להתכוונן.

האם בהתחלה עדיף לרוץ על כביש ? אדמה ? דשא ?

אשמח לכמה שיותר טיפים בנושא.

תודה

בעיניי זאת תוכנית טובה להתחיל איתה
Couch to 5k - C25K Running Program

אין משמעות לבולמי הזעזועים, צריך לקנות נעל שמתאימה לריצה שתהיה לך נוחה. יש חנויות שיכולות לכוון אותך, אם תכתוב איפה אתה גר אוכל להמליץ לך.

משטח רך כמו דשא או כורכר עדיף אבל לרוב פחות זמינים, אין מניעה לרוץ על כביש / מדרכה

תהיה ערני לגבי כאבים ולקחת מנוחה בהתאם

• פותח/ת השרשור
תודה חנן, אשמח באמת להכוונה לגבי איפה יש חנויות שיכולות באמת להכווין לנעל שתהיה מתאימה וכמה שיותר בריאה לי. גר בתל אביב אז אם יש בתא/רג זה מעולה 😃

תודה חנן, אשמח באמת להכוונה לגבי איפה יש חנויות שיכולות באמת להכווין לנעל שתהיה מתאימה וכמה שיותר בריאה לי. גר בתל אביב אז אם יש בתא/רג זה מעולה 😃
חנות פרו ספורט ליד קניון איילון מומלצת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית