הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תכנית אימונים לאחר צבא

• פותח/ת השרשור yuval13
  • פורסם בתאריך

yuval13

משתמש פעיל
547
22
נק' מוניטין:
56
547
22
אהלן, אני משוחרר חודשיים, ועד עכשיו הייתי בקורס אבטחה ותוך כדי עשיתי חיטוב עד כמה שאפשר בתנאים של קורס(מבחינת תזונה ואימונים שהיו רק פעם בשבוע בחדר כושר).
אני עכשיו מתחיל עבודה ככה שיש לי זמן להשקיע באימונים, עד עכשיו עשיתי לינארית, משקלים
סקוואט 90*4
בנץ 65*5
דדליפט 100*5
זה המשקלים בלינארית, הכוונה לסט האחרון הכי כבד בכל תרגיל.
אני מעוניין להתחיל במסה, ורציתי להתייעץ לגבי תכנית שהכי מתאימה לי במצב שאני.

כוח? פיתוח גוף? מה הדגש בשבילך?

בכל אופן לינארית בטח לא כדאי, אתה יכול במצב שלך לעשות ss לצורך העניין. אם לא בכוח אתה רוצה להתמקד אז fbw/ab קלאסית ככל הנראה.

• פותח/ת השרשור
כוח? פיתוח גוף? מה הדגש בשבילך?

בכל אופן לינארית בטח לא כדאי, אתה יכול במצב שלך לעשות ss לצורך העניין. אם לא בכוח אתה רוצה להתמקד אז fbw/ab קלאסית ככל הנראה.
בעיקר לעלות בכח ומשקלי עבודה כדי שיהיה בסיס טוב להמשך האימונים ולחיטוב שאחרי המסה, אבל גם לפתח גוף ולגדול

בעיקר לעלות בכח ומשקלי עבודה כדי שיהיה בסיס טוב להמשך האימונים ולחיטוב שאחרי המסה, אבל גם לפתח גוף ולגדול
הבנתי. אז בקיצור תחליט לאיזה כיוון אתה הולך. תתאמן טוב ואתה תתחזק ותגדל בו זמנית ממילא, רק הדגש שונה אולי.

• פותח/ת השרשור
הבנתי. אז בקיצור תחליט לאיזה כיוון אתה הולך. תתאמן טוב ואתה תתחזק ותגדל בו זמנית ממילא, רק הדגש שונה אולי.
הכיוון זה להתחזק ולעלות משקלי עבודה שיהיה בסיס לתכניות אחר כך, השאלה שלי רק איזה תכנית הכי תתאים לי?

הכיוון זה להתחזק ולעלות משקלי עבודה שיהיה בסיס לתכניות אחר כך, השאלה שלי רק איזה תכנית הכי תתאים לי?
אפשר לעשות את זה בכל תכנית. תבחר מה שאתה מעדיף. קח בחשבון למשל ש SS תכנית שמאוד מהירה לעלייה במשקלים למתחילים כשעושים אותה נכון אבל לא תצבור בה יותר מדי שריר (יחסית).

• פותח/ת השרשור
אפשר לעשות את זה בכל תכנית. תבחר מה שאתה מעדיף. קח בחשבון למשל ש SS תכנית שמאוד מהירה לעלייה במשקלים למתחילים כשעושים אותה נכון אבל לא תצבור בה יותר מדי שריר (יחסית).
אז איזה תכנית עדיף לעשות?
Fbw, ab, להמשיך לינארית במסה?

אז איזה תכנית עדיף לעשות?
Fbw, ab, להמשיך לינארית במסה?

אנחנו חוזרים לאותה נקודה. הצגתי לך את השיקולים, תבחר.

הכל יהיה טוב בגדול, אם תעבוד נכון. לינארית לא רואה מה הטעם לעשות, אתה יכול להתקדם מאימון לאימון אם כבר.

אנחנו חוזרים לאותה נקודה. הצגתי לך את השיקולים, תבחר.

הכל יהיה טוב בגדול, אם תעבוד נכון. לינארית לא רואה מה הטעם לעשות, אתה יכול להתקדם מאימון לאימון אם כבר.
לא רואה איך הוא יתקדם יותר מדי במסת שריר עם תוכנית שתקדם אותו כל אימון, הנפח פשוט לא גבוה. אם המטרה שלו זה גם להתחזק וגם לגדול אז התקדמות שבועית עם יותר נפח עדיפה.

• פותח/ת השרשור
לא רואה איך הוא יתקדם יותר מדי במסת שריר עם תוכנית שתקדם אותו כל אימון, הנפח פשוט לא גבוה. אם המטרה שלו זה גם להתחזק וגם לגדול אז התקדמות שבועית עם יותר נפח עדיפה.
לפי מה שאמרת על איזה תכנית היית ממליץ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית