עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נראה לי זה גנטי גם אני עליתי מ45 ל67 ולא עליתי בא.ש אבל אני אוכל אוכל נקי עוף אורז כול מיני כאלה לא אוכל המבורגרים ושאוורמות קבוע רק בסופ"ש ארבעה משולשי פיצה או איזה שווארמה.
לא עליתי בכלל באחוז שומן, אולי טיפה אבל לא כמו שאר האנשים פה שעולים בכמות מטורפת באחוז שומן וקצת בשריר.
LOLנראה לי זה גנטי גם אני עליתי מ45 ל67 ולא עליתי בא.ש אבל אני אוכל אוכל נקי עוף אורז כול מיני כאלה לא אוכל המבורגרים ושאוורמות קבוע רק בסופ"ש ארבעה משולשי פיצה או איזה שווארמה.
לא עליתי בכלל באחוז שומן, אולי טיפה אבל לא כמו שאר האנשים פה שעולים בכמות מטורפת באחוז שומן וקצת בשריר.
יש לנו פה צ'אק נוריס אני רואה.נראה לי זה גנטי גם אני עליתי מ45 ל67 ולא עליתי בא.ש אבל אני אוכל אוכל נקי עוף אורז כול מיני כאלה לא אוכל המבורגרים ושאוורמות קבוע רק בסופ"ש ארבעה משולשי פיצה או איזה שווארמה.
אמרתי את זה בצורה קצת גסה חחח אל תבינו לא נכון.
אני מלא זמן במסה (9-10 חודש) , ובקיצור למרות כול מה שאני אוכל (כפי יכולתי ) אני כמעט לא עולה בשומן ולא קשור המבורגרים או שווארמות , זה סותר את מה שאמרתי כי זאת הייתה טעות לרשום את זה חח לא יודע מה עלה לי בראש.
וגם זה נכון מצד אחד כי זה אוכל עם הרבה קלוריות.
ובקשר למה שאמרתי עם האנשים שעולים הרבה בשומן ולא בשריר יש דבר כזה זה גנטי באמת יש הרבה אנשים עם נטיות להשמנה (אלא שאתם אומרים להם שלא מתאים להם לעבוד עם SS) לאנשים האלה התכוונתי.
ומה קרה כולם נפלו עליי חחח כולה טעות קטנה במילה "שאר" הייתי צריך לרשום חלק מהאנשים 😃
אתה טוען שעלית 22 קילו שריר ב10 חודשים?אמרתי את זה בצורה קצת גסה חחח אל תבינו לא נכון.
אני מלא זמן במסה (9-10 חודש) , ובקיצור למרות כול מה שאני אוכל (כפי יכולתי ) אני כמעט לא עולה בשומן ולא קשור המבורגרים או שווארמות , זה סותר את מה שאמרתי כי זאת הייתה טעות לרשום את זה חח לא יודע מה עלה לי בראש.
וגם זה נכון מצד אחד כי זה אוכל עם הרבה קלוריות.
ובקשר למה שאמרתי עם האנשים שעולים הרבה בשומן ולא בשריר יש דבר כזה זה גנטי באמת יש הרבה אנשים עם נטיות להשמנה (אלא שאתם אומרים להם שלא מתאים להם לעבוד עם SS) לאנשים האלה התכוונתי.
ומה קרה כולם נפלו עליי חחח כולה טעות קטנה במילה "שאר" הייתי צריך לרשום חלק מהאנשים 😃
אתה מסכים איתי שזה לא הגיוני?לא בטוח שזה 10 חודש אוליי יותר או פפחות אני צריך לבדוק.
בהתחלה לא הבנתי בתזונה ולא ידעתי מה אני עושה בכלל ואיך ומה לאכול.
ועליתי גם בשומן אבל עדין יש קוביות וזה נשאר כמעט אותו דבר.
הוא מתאמן איתי בחדר כושר, והוא היה אנורקס שהוא התחיל להתאמן ועכשיו הוא נראה דיי מאסיבי לגובה שלו ויש לו איזה 20 ורידים על הבייספס, הוא איזה 9% שומן...אתה מסכים איתי שזה לא הגיוני?
מתאמן מתחיל יכול לעלות עד 12 קילו+- שריר בשנה..
עכשיו מבין למה זה לא הגיוני?
וואי 20 וורידים בביספס?!:Oהוא מתחרה באולימפייה?הוא מתאמן איתי בחדר כושר, והוא היה אנורקס שהוא התחיל להתאמן ועכשיו הוא נראה דיי מאסיבי לגובה שלו ויש לו איזה 20 ורידים על הבייספס, הוא איזה 9% שומן...
בטחוואי 20 וורידים בביספס?!:Oהוא מתחרה באולימפייה?
אז טעיתה ✌️וואי 20 וורידים בביספס?!:Oהוא מתחרה באולימפייה?
מה הקשר למה שכתבתי?
אני כתבתי שמתאמן מתחיל יכול לעלות עד 12 קילו שריר בערך בשנה.
גם אם הוא היה 100 קילו וגם אם הוא היה 50.
בוא תסביר לי איפה טעיתי..אז טעיתה ✌️
ולאוניד איפה אתה לא ראיתי אותך היום אמרת 4 וחצי נעשה סקוואט 😃.