תמונה אנורקס שכמוני.. הערכת אחוז שומן?

ReinHard

משתמש מתחיל
170
3
נק' מוניטין:
-97
170
3
frontd.jpg
handn.jpg

9-10
תעלה תמונה פרונט רפוי ורגליים

רעב (הרווחתי את הזכות להגיד את זה לאחרים D:)

• פותח/ת השרשור
אין טעם לעלות רגלים, אני דיי חלק בפלג גוף עליון אבל קוף בתחתון, אי אפשר להבין כלום חח. אין לי שומן כמעט שומן ברגליים.. פחות מבפלג גוף עליון לדעתי.

ועכשיו ברצינות, זה הגיוני שעליתי 18 קילו מאז שהתחלתי להתאמן ואני עדיין על 9-10 אחוז שומן?

תעלה תמונה של כל הגוף, ורפוי (אולי כמה תמונות, כדי שיוכלו לומר לך תשובה טיפה יותר מושכלת)

---------- התגובה התווספה ב 01:02 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 01:01 ----------

וגם תכתוב מה המשקל וגובה שלך?

נראה לי זה גנטי גם אני עליתי מ45 ל67 ולא עליתי בא.ש אבל אני אוכל אוכל נקי עוף אורז כול מיני כאלה לא אוכל המבורגרים ושאוורמות קבוע רק בסופ"ש ארבעה משולשי פיצה או איזה שווארמה.
לא עליתי בכלל באחוז שומן, אולי טיפה אבל לא כמו שאר האנשים פה שעולים בכמות מטורפת באחוז שומן וקצת בשריר.

נראה לי זה גנטי גם אני עליתי מ45 ל67 ולא עליתי בא.ש אבל אני אוכל אוכל נקי עוף אורז כול מיני כאלה לא אוכל המבורגרים ושאוורמות קבוע רק בסופ"ש ארבעה משולשי פיצה או איזה שווארמה.
לא עליתי בכלל באחוז שומן, אולי טיפה אבל לא כמו שאר האנשים פה שעולים בכמות מטורפת באחוז שומן וקצת בשריר.

מה אתה מקשקש כאן?! עולים בכמות מטורפת של שומן ובקושי שריר, קשקשן.

LOL
אני מתגלגל

יש לנו פה צ'אק נוריס אני רואה.
נתחיל מזה שלא יודע כמה זמן לקח ל לעלות 22 קילו, אבל מתאמן מתחיל יכול לעלות 12 קילו שריר+- בשנה.
מה שאתה אומר זה שאם אני אוכל שווארמות והמבורגרים אני אשמין?

אמרתי את זה בצורה קצת גסה חחח אל תבינו לא נכון.
אני מלא זמן במסה (9-10 חודש) , ובקיצור למרות כול מה שאני אוכל (כפי יכולתי ) אני כמעט לא עולה בשומן ולא קשור המבורגרים או שווארמות , זה סותר את מה שאמרתי כי זאת הייתה טעות לרשום את זה חח לא יודע מה עלה לי בראש.
וגם זה נכון מצד אחד כי זה אוכל עם הרבה קלוריות.
ובקשר למה שאמרתי עם האנשים שעולים הרבה בשומן ולא בשריר יש דבר כזה זה גנטי באמת יש הרבה אנשים עם נטיות להשמנה (אלא שאתם אומרים להם שלא מתאים להם לעבוד עם SS) לאנשים האלה התכוונתי.
ומה קרה כולם נפלו עליי חחח כולה טעות קטנה במילה "שאר" הייתי צריך לרשום חלק מהאנשים 😃

אני מלא זמן במסה (9-10 חודש) , ובקיצור למרות כול מה שאני אוכל (כפי יכולתי ) אני כמעט לא עולה בשומן ולא קשור המבורגרים או שווארמות , זה סותר את מה שאמרתי כי זאת הייתה טעות לרשום את זה חח לא יודע מה עלה לי בראש.
ובקשר למה שאמרתי עם האנשים שעולים הרבה בשומן ולא בשריר יש דבר כזה זה גנטי באמת יש הרבה אנשים עם נטיות להשמנה (אלא שאתם אומרים להם שלא מתאים להם לעבוד עם SS) לאנשים האלה התכוונתי.
ומה קרה כולם נפלו עליי חחח כולה טעות קטנה במילה "שאר" הייתי צריך לרשום חלק מהאנשים 😃

למי אמרנו שלא מתאים SS?

אתה טוען שעלית 22 קילו שריר ב10 חודשים?

לא בטוח שזה 10 חודש אוליי יותר או פפחות אני צריך לבדוק.
בהתחלה לא הבנתי בתזונה ולא ידעתי מה אני עושה בכלל ואיך ומה לאכול.
ועליתי גם בשומן אבל עדין יש קוביות וזה נשאר כמעט אותו דבר.

לא בטוח שזה 10 חודש אוליי יותר או פפחות אני צריך לבדוק.
בהתחלה לא הבנתי בתזונה ולא ידעתי מה אני עושה בכלל ואיך ומה לאכול.
ועליתי גם בשומן אבל עדין יש קוביות וזה נשאר כמעט אותו דבר.
אתה מסכים איתי שזה לא הגיוני?
מתאמן מתחיל יכול לעלות עד 12 קילו+- שריר בשנה..
עכשיו מבין למה זה לא הגיוני?

אתה מסכים איתי שזה לא הגיוני?
מתאמן מתחיל יכול לעלות עד 12 קילו+- שריר בשנה..
עכשיו מבין למה זה לא הגיוני?
הוא מתאמן איתי בחדר כושר, והוא היה אנורקס שהוא התחיל להתאמן ועכשיו הוא נראה דיי מאסיבי לגובה שלו ויש לו איזה 20 ורידים על הבייספס, הוא איזה 9% שומן...

הוא מתאמן איתי בחדר כושר, והוא היה אנורקס שהוא התחיל להתאמן ועכשיו הוא נראה דיי מאסיבי לגובה שלו ויש לו איזה 20 ורידים על הבייספס, הוא איזה 9% שומן...
וואי 20 וורידים בביספס?!:Oהוא מתחרה באולימפייה?
מה הקשר למה שכתבתי?
אני כתבתי שמתאמן מתחיל יכול לעלות עד 12 קילו שריר בערך בשנה.
גם אם הוא היה 100 קילו וגם אם הוא היה 50.

וואי 20 וורידים בביספס?!:Oהוא מתחרה באולימפייה?
מה הקשר למה שכתבתי?
אני כתבתי שמתאמן מתחיל יכול לעלות עד 12 קילו שריר בערך בשנה.
גם אם הוא היה 100 קילו וגם אם הוא היה 50.
אז טעיתה ✌️
ולאוניד איפה אתה לא ראיתי אותך היום אמרת 4 וחצי נעשה סקוואט 😃.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית