מטבוליזם מהיר

לייףסטייל

משתמש מתחיל
8
1
נק' מוניטין:
1
8
1
מה הדרך הנכונה להגדיל כמויות של אוכל וקלוריות מבלי לעלות במשקל ?
הבנתי שצריך להרגיל את הגוף לעוד קלוריות לאט לאט וככה לא עולים במשקל
מישהו מבין בזה ?

נערך לאחרונה:
מה הדרך הנכונה להגדיל כמויות של אוכל וקלוריות מבלי לעלות במשקל ?
הבנתי שצריך להרגיל את הגוף לעוד קלוריות לאט לאט וככה לא עולים במשקל
מישהו מבין בזה ?

כן, להוסיף לאט לאט....
כל שבוע 50 בערך.
עדיין תהיה עלייה במשקל אבל ממש מזערית ומבוקרת...
את יכולה להפסיק להעלות מתי שנח לך.

גם כמות האוכל שאת מוסיפה היא ממש מינורית עד לא מורגשת, כנראה שלא ישרת את המטרה שלה
כשמוסיפים את הקלוריות ממש בהדרגה הגוף מתרגל אליהן, מצד אחד הגוף לא קופץ במשקל, ומצד שני אתה מכניס יותר ויותר קלוריות...
ככה העליתי את כמות הקלוריות שלי מ1,000(!!!!) ל1,800 בתהליך של מעל חצי שנה.
כן עליתי במשקל, אבל זו הייתה עלייה ממש איטית, בשילוב אימוני כח. זו לא הייתי עלייה שראו, כי רובה הייתה מסת שריר.
אז בסך הכל עליתי 4 קילו בעלייה די נקייה.

(ואז עליתי עוד קילו וחצי מלוכלכים כי בתקופת פורים-פסח קצת נסחפתי + התפדלאות של קורונה + היעדר אימוני כח. אבל לאמדברים עלזה....)

כשמוסיפים את הקלוריות ממש בהדרגה הגוף מתרגל אליהן, מצד אחד הגוף לא קופץ במשקל, ומצד שני אתה מכניס יותר ויותר קלוריות...
ככה העליתי את כמות הקלוריות שלי מ1,000(!!!!) ל1,800 בתהליך של מעל חצי שנה.
כן עליתי במשקל, אבל זו הייתה עלייה ממש איטית, בשילוב אימוני כח. זו לא הייתי עלייה שראו, כי רובה הייתה מסת שריר.
אז בסך הכל עליתי 4 קילו בעלייה די נקייה.

(ואז עליתי עוד קילו וחצי מלוכלכים כי בתקופת פורים-פסח קצת נסחפתי + התפדלאות של קורונה + היעדר אימוני כח. אבל לאמדברים עלזה....)

תהליך מצוין ללא ספק,
הייתה עלייה איטית ומאוד טובה ונכונה אבל עדיין - עליה במשקל, מטבע הדברים.
למעשה, הטיפ שלך ללאכול יותר מבלי לעלות במשקל, הוא לאכול יותר ולעלות יותר במשקל (אפילו שזה פרוגרסיבי).
אז העצה הכי טובה שאפשר לתת לה, היא להתאמן במטרה להגדיל את מסת השריר, לאכול קצת יותר ממה שהיא רגילה (כפי שתיארת, למשל)
ולא לפחד מהמספר שיופיע ע"ג המשקל.

דבר נוסף, לפותחת האשכול, אם כבר מטבוליזם מהיר:
עם שילוב של אימונים (אימוני כח / אירובי / שניהם) תוכלי לשפר את הקצב המטבולי שלך.

אין כזה דבר, הוספת קלוריות נקראת פלוס קלורי (=עליה במשקל).
העצה הכי טובה שאפשר לתת לך היא כמו ש @אני=] ציינה שהדרך שלה
תענה על הצרכים שלך אם הפחד מהמשקל הוא בגלל המראה.

יש גם אופציה כן לשרוף יותר קלוריות במהלך היום מה שיעזור לך להגביר את ההוצאה הקלורית
ואז הצריכה הניטרלית שלך תעלה.

הגדלה של כמות האוכל מבלי לעלות במשקל? הוספה של אירובי בהתאם.
כמו ש- @Yukio Mishima ציין, העלאת מסת שריר תוביל להגדלת ההוצאה הקלורית במנוחה, אך מדובר בתהליך יחסית ארוך כך שסבלנות היא המפתח כאן ועדיף כבר להתחיל להתאמן למען הבריאות והמראה מאשר לחפש אחר "הדרך האולטימטיבית" להעלות את הנייטרלי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית