הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך אפשר עוד לאכול שיבולת שועל חוץ מלבשל את זה

Government

משתמש פעיל
472
27
נק' מוניטין:
41
472
27
ניסיתי לאכול את זה לא מבושל, אבל אני לא מצליח לעכל את זה כמו שצריך.
לפעמים אין לי זמן לבשל, איך עוד אפשר להכניס את זה?
הבנתי שאפשר להשרות את זה במים (לא משנה חמים או קרים) לכמה שעות ואז לאכול את זה. זה עובד?

אני כל בוקר כבר שנים שם בבלנדר 2 סקופים שיבולת שועל לא מבושלת, סקופ חלבון, דנונה ביו, קצת מים, בננה קפואה, 2-3תות שדה קפוא וחופן אוכמנות כחולות קפואות, יוצא שייק מעדן - סגנון רי-בר ולא מרגישים את השיבולת שועל

וואלה נשמע קטלני האמת, כמה גרם ש"ש זה יוצא ומה הערכים?

הבעיה שלי בדברים האלה זה לנקות את הבלנדר

אני כל בוקר כבר שנים שם בבלנדר 2 סקופים שיבולת שועל לא מבושלת, סקופ חלבון, דנונה ביו, קצת מים, בננה קפואה, 2-3תות שדה קפוא וחופן אוכמנות כחולות קפואות, יוצא שייק מעדן - סגנון רי-בר ולא מרגישים את השיבולת שועל

יש בזה בערך 660 קלוריות. כמו חצי מהאוכל שלי לכל היום כרגע 😭
(אומייגאד אני גרועה אם ככה המוח שלי עובד.)

וואלה נשמע קטלני האמת, כמה גרם ש"ש זה יוצא ומה הערכים?

הבעיה שלי בדברים האלה זה לנקות את הבלנדר
לנקות בלנדר זה די פשוט, אתה פשוט שם רק מים אחרי השימוש ועושה בלנד והוא נקי, אפשר מדיח אחרי אם אתה משקיע ואם בכלל משקיע אז אפשר לעשות בבלנדר מים וסבון, מנקה את עצמו, די פשוט אח
יש בזה בערך 660 קלוריות. כמו חצי מהאוכל שלי לכל היום כרגע 😭
(אומייגאד אני גרועה אם ככה המוח שלי עובד.)
תתחילי לאכול, הכי הרבה תעשי קצת יותר קקי, אם תגבי את זה בלהרים יותר כבד את תהיי בסדר, עלי

הוכחה:
Tammi Robinson (@tamarind111) • Instagram photos and videos

יכול לתת עוד אינספור דוגמאות..
כדי להיראות טוב, צריך לתחזק שריר, לתחזק שריר אומר לאכול הרבה אחו####ה

ושיהיה בתיאבון, מה את חיה על 300 קלוריות ליום, בואי למסעדה או משהו, עלי 🤩

בהערת אגב, סתם מרגיש נדיב כי במילא את תאכלי בלחץ שם 1000 קלורית שזה פי 3.33 מהצריכה היומית שלך אחות יקרה 😋🍴

נערך לאחרונה:
לנקות בלנדר זה די פשוט, אתה פשוט שם רק מים אחרי השימוש ועושה בלנד והוא נקי, אפשר מדיח אחרי אם אתה משקיע ואם בכלל משקיע אז אפשר לעשות בבלנדר מים וסבון, מנקה את עצמו, די פשוט אח

אף פעם לא חשבתי על זה אבל באמת נשמע די פשוט וטריוויאלי

תתחילי לאכול, הכי הרבה תעשי קצת יותר קקי, אם תגבי את זה בלהרים יותר כבד את תהיי בסדר, עלי

הוכחה:
Tammi Robinson (@tamarind111) • Instagram photos and videos

יכול לתת עוד אינספור דוגמאות..
כדי להיראות טוב, צריך לתחזק שריר, לתחזק שריר אומר לאכול הרבה אחו####ה

ושיהיה בתיאבון, מה את חיה על 300 קלוריות ליום, בואי למסעדה או משהו, עלי 🤩

בהערת אגב, סתם מרגיש נדיב כי במילא את תאכלי בלחץ שם 1000 קלורית שזה פי 3.33 מהצריכה היומית שלך אחות יקרה 😋🍴
הוכחה בלשון זכר
Reem Ar (@supereem) • Instagram photos and videos

ותשימו עוקב אחים יקרים באלי שיהיה לי מליון עוקבים כמו כל הסלב עם הכנפיים והקוביות

חחחחחחלח
הממ היא פחות כמו שאני מחפשת להיראות... מוגזם בעיני.
והייתי במסה ממש יפה , עשיתי קפיצהמטורפת במשקלים. ואז באה הקורונה והחגים אז צכה להוריד קצת, מה לעשות ... תאמין לי אני שונאת את זה.
אבל לא מתה על הבטן.
וחולעל עצמי ועל אוכל חחח

לאלה כאן שמנסים דרכים בכל זאת "לדחוף" שיבולת שועל כי זה מגעיל, למה לעשות את זה? לא חסר מקורות פחמימה שאפשר לאכול ולהנות מהם, למה לאכול בכוח באופן קבוע משהו שלא אוהבים? (אני אישית אוהב אז אוכל מבושל ומוסיף אבקת חלבון)

לאלה כאן שמנסים דרכים בכל זאת "לדחוף" שיבולת שועל כי זה מגעיל, למה לעשות את זה? לא חסר מקורות פחמימה שאפשר לאכול ולהנות מהם, למה לאכול בכוח באופן קבוע משהו שלא אוהבים? (אני אישית אוהב אז אוכל מבושל ומוסיף אבקת חלבון)

בדיוק... ש"ש זה רק אחד מני 3,653,783 אופציות של מאכלים.
אבל אני חושבת שהוא סתם מנסה לגוון, לא שהוא לא אוהב את זה...
ולפעמים מאכל יכול להיות ממש דוחה / טעים לפי צורת ההכנה.
גמו קינואה למשל.
או כוסמת. אם כי עדיין לא טעמתי מתכון טעים של כוסמת 🤢

קורא את ההודעה שלך, בא להרים גבה, מגיע לסוגריים ואז אומר כזה.. אהה בחור טוב הכל בסדר
תכלס שיבולת שועל זה טעם נרכש, נגיד בנאדם אחד יכול לסבול 100 גרם ביום ויהיה לו טעים יותר מזה וכבר בא לו לצבוע את האסלה בצבעי השיבולת
ובנאדם אחר 200 גרם ובנאדם אחר 400 גרם, גם הבנאדם שהכי אוהב ש"ש בעולם זה יכול להיות לו מגעיל אחרי חצי ק"ג כמו האריה שאהב תות אחים יקרים

אתה לא קם בבוקר ומרים 200 דדליפט, אתה מתחיל ב50 מגיע ל100 ומתקדם שיש לך את זה

אז שיבולת שועל זה הדדליפט של האוכל למעשה

קורא את ההודעה שלך, בא להרים גבה, מגיע לסוגריים ואז אומר כזה.. אהה בחור טוב הכל בסדר
תכלס שיבולת שועל זה טעם נרכש, נגיד בנאדם אחד יכול לסבול 100 גרם ביום ויהיה לו טעים יותר מזה וכבר בא לו לצבוע את האסלה בצבעי השיבולת
ובנאדם אחר 200 גרם ובנאדם אחר 400 גרם, גם הבנאדם שהכי אוהב ש"ש בעולם זה יכול להיות לו מגעיל אחרי חצי ק"ג כמו האריה שאהב תות אחים יקרים

אתה לא קם בבוקר ומרים 200 דדליפט, אתה מתחיל ב50 מגיע ל100 ומתקדם שיש לך את זה

אז שיבולת שועל זה הדדליפט של האוכל למעשה
לא מסכים, מי שאוהב אז כן, אבל זה כמו כל אוכל אחר, יותר מדי יהיה מגעיל. אבל מי שלא אוהב לא יאהב לא 100 גרם ולא 30 גרם, פשוט כמות קטנה יותר תגרום לו להיגעל למשך פחות זמן וזהו.
או כוסמת. אם כי עדיין לא טעמתי מתכון טעים של כוסמת 🤢
אני אוהב לבשל רגיל בלי כלום, כשזה מוכן או לפני שאני אוכל מוסיף חתיכת חמאה וזהו. אבל אני רוסי יש לנו אהבת כוסמת בד.נ.א 😆

קודם כל יש לי אהבה בלתי מוסברת לשיבולת שועל.
בעיה עיקרית - זה לא משביע אותי. גם לא 150 גרם לפני בישול(מנסיון,אבל יש לי קיבה של 4 אנשים אז זה לא רלוונטי)

לאחרונה אני אופה אותם בתנור עם אבקת חלבון, חלב וחלבוני ביצה וזה תופס נפח מטורף ומלא חלבון.
אני משחקת עם זה כל פעם.
לפעמים שמה בפנים פירות יער.
לפעמים אופה אותם עם שקדים ואגוזים
לפעמים שמה קקאו ומעל חמאת בוטנים.
מושלם!

לא מסכים, מי שאוהב אז כן, אבל זה כמו כל אוכל אחר, יותר מדי יהיה מגעיל. אבל מי שלא אוהב לא יאהב לא 100 גרם ולא 30 גרם, פשוט כמות קטנה יותר תגרום לו להיגעל למשך פחות זמן וזהו.

אני אוהב לבשל רגיל בלי כלום, כשזה מוכן או לפני שאני אוכל מוסיף חתיכת חמאה וזהו. אבל אני רוסי יש לנו אהבת כוסמת בד.נ.א 😆

חחחחח 'להיגעל למשך פחות זמן' - גדול 🤣

בגדול, אני אוכלת-כל. יענו, קשה מאוד להביא לי מאכל שאני אשנא ולא אהיה מוכנה לאכול.
יש מאכלים שאני מעדיפה להימנע מהם, כמו מטוגנים למניהם וכאלה, או דג נסיכת הנילוס / בקלה, שאני אוכל אם אין ברירה, אבל רק אם אין ברירה....
אז הכוסמת לגמרי נכנס לקטגוריה הזו.
לא הבנתי את הדגן הזה...

וכן חחחח זה לגמרי רוסי 🤣

קודם כל יש לי אהבה בלתי מוסברת לשיבולת שועל.
בעיה עיקרית - זה לא משביע אותי. גם לא 150 גרם לפני בישול(מנסיון,אבל יש לי קיבה של 4 אנשים אז זה לא רלוונטי)

לאחרונה אני אופה אותם בתנור עם אבקת חלבון, חלב וחלבוני ביצה וזה תופס נפח מטורף ומלא חלבון.
אני משחקת עם זה כל פעם.
לפעמים שמה בפנים פירות יער.
לפעמים אופה אותם עם שקדים ואגוזים
לפעמים שמה קקאו ומעל חמאת בוטנים.
מושלם!
שלחי מתכון!!

שלחי מתכון!!
אני משחקת עם הכמויות תלוי מה מסתדר לי. אני בחיטוב אז קיזזתי משמעותית את הכמויות.
נכון לעכשיו -
40 גרם שיבולת שועל
30 גרם אבקת חלבון
2 חלבוני ביצה L (סביבות ה73 גרם חלבון ביצה)
150 מ"ל חלב
חצי כפית אבקת אפיה
מפה זה כבר שלך. אני בדרך כלל מוסיפה 100 גרם פירות יער או שקדים ואגוזים ושמה מעל חמאת בוטנים. אם מתחשק שמה קקאו. הבסיס הוא אותו בסיס ומשחקת עם זה לפי איך שבא לי

לם
אני משחקת עם הכמויות תלוי מה מסתדר לי. אני בחיטוב אז קיזזתי משמעותית את הכמויות.
נכון לעכשיו -
40 גרם שיבולת שועל
30 גרם אבקת חלבון
150 מ"ל חלב
חצי כפית אבקת אפיה
מפה זה כבר שלך. אני בדרך כלל מוסיפה 100 גרם פירות יער או שקדים ואגוזים ושמה מעל חמאת בוטנים. אם מתחשק שמה קקאו. הבסיס הוא אותו בסיס ומשחקת עם זה לפי איך שבא לי
ועכשיו את המתכון בלי הקיזוזים.. אני במסה
תני לי נגיד מתכון עם 400 גרם ש"ש

40 גרם שיבולת שועל
30 גרם אבקת חלבון
150 מ"ל חלב
חצי כפית אבקת אפיה
נראה לא רע, אני אחליף את זה כנראה ב 100 גרם ש"ש ו 2 ביצים שלמות אבל סבבה 😃 כמה זמן את שמה את זה בתנור, או לפי העין?
לם

תכפיל פי 10 🤣

תאכלס כן. אני אוהבת את זה יחסית שרוף או ״קראנצ׳י״ למעלה. אז משאירה את זה תמיד יותר זמן. אף פעם לא מדדתי זמן חחח, אני שמה בתנור והולכת להתארגן בנתיים
לם

וואלה אין לי שמץ. תגדיל כמויות לפי העין? רע לא יצא מזה.....

פתרון לא הכי כלכלי :
אני קונה גרנולה (ללא תוספת סוכר וללא ממתיקים מלאכותיים), אוכל את זה עם חלב.

אפשר להכין גרנולה בבית.
עם ש"ש גסה (לא הזו להכנה מהירה)
תקנה קילו ש"ש עבה, תערבב אותה עם אגוזים/שקדים / פקאן וכו', ותוסיף קצת דבש (נניח 3-4 כפות). אתה מפזר את התערובת על תבנית, שם בתנור על חום בינוני וקולה ל20 דק'. מערבב מדי פעם שלא יישרף.
אחרי שזה יוצא מהתנור אתה יכול להוסיף בננה צ'יפס / שבבי קוקוס / צימוקים פירות יבשים וכו'.
הרבה יותר בריא, טעים ו'כלכלי'. חצי שעה מהרגע שהתחלת להכין עד שיש לך גרנולה שמספיקה לחודש.
אוקי לך זה יספיק לשבועיים.
או שבוע חחחחחח תלוי כמה אתה אוכל 🤣
אצלי דבר כזה מחזיק 3 חודשים חחחחחחחחחחחחחח

נערך לאחרונה:
אפשר להכין גרנולה בבית.
עם ש"ש גסה (לא הזו להכנה מהירה)
תקנה קילו ש"ש עבה, תערבב אותה עם אגוזים/שקדים / פקאן וכו', ותוסיף קצת דבש (נניח 3-4 כפות). אתה מפזר את התערובת על תבנית, שם בתנור על חום בינוני וקולה ל20 דק'. מערבב מדי פעם שלא יישרף.
אחרי שזה יוצא מהתנור אתה יכול להוסיף בננה צ'יפס / שבבי קוקוס / צימוקים פירות יבשים וכו'.
הרבה יותר בריא, טעים ו'כלכלי'. חצי שעה מהרגע שהתחלת להכין עד שיש לך גרנולה שמספיקה לחודש.
אוקי לך זה יספיק לשבועיים.
או שבוע חחחחחח תלוי כמה אתה אוכל 🤣
אצלי דבר כזה מחזיק 3 חודשים חחחחחחחחחחחחחח
פחות משבוע נגמר אצלי איפה את

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית