הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

knee cave בסומו דדליפט

Sn0wyXD

משתמש מתחיל
41
45
נק' מוניטין:
358
41
45
היי, אני מדדלפט סומו כבר יחסית הרבה זמן, מה ששמתי לב אליו בטכניקה שלי זה שישר כשאני מתחיל את הpull הברכיים שלי "קורסות" פנימה קצת.
הנה סרטון:

כמה דגשים: אני מבצע בעיקר dip grip and rip דדליפטס, אני מרגיש שאני מאבד הרבה כוח בעיקר באגן משהות ארוכה מדי בsetup
אני חושב שהאגן שלי נמצא בהתחלה במקום דיי גבוה אבל לא סגור על זה, אני לא יודע אם אני צריך להיות במצב יותר "סקוואטי" או להישאר ככה
הנה עוד סרטון, פה הקריסה היא הרבה פחות משמעותית, כנראה בגלל שהstance שלי יותר צר, אבל עדיין יש קצת:

לדעתי קריסה של ברכיים זה לא מגיע מהברכיים אלא מהמותן.
לא צריך לנסות להילחם רק נגד הקריסה, כי היא נובעת שהמותן מתרומם מוקדם מדי ונוצר דדליפט קלאסי כזה עם עמידה רחבה במקום סומו ראוי.
תנסה להכניס את האגן יותר פנימה, להביא את הישבן כאילו מעל המוט, שהיה עבודת רגליים בעיקר, והגב יהיה במנח די סטטי לכל אורך התרגיל עד הנעילה.

לדעתי קריסה של ברכיים זה לא מגיע מהברכיים אלא מהמותן.
לא צריך לנסות להילחם רק נגד הקריסה, כי היא נובעת שהמותן מתרומם מוקדם מדי ונוצר דדליפט קלאסי כזה עם עמידה רחבה במקום סומו ראוי.
תנסה להכניס את האגן יותר פנימה, להביא את הישבן כאילו מעל המוט, שהיה עבודת רגליים בעיקר, והגב יהיה במנח די סטטי לכל אורך התרגיל עד הנעילה.
מחזק אוסיף שיש לי את אותה הבעיה בסקוואט (מבנה גוף בעייתי, רגלים ארוכות מאוד וברכים כלפי פנים) בכל אופן בסומו זה לא קורה לי אבל בסקוואט כן, מדי פעם הבעיה מופיעה אבל מה שהכי עזר לי זה עבודה בעזרת המכשיר של ההרחקת מפשעות(לא זוכר שם מדויק אבל אני מקווה שאתה מבין) לחלופין יש תרגילי גומיה שאפשר גם בעיני זה הפתרון.

מחזק אוסיף שיש לי את אותה הבעיה בסקוואט (מבנה גוף בעייתי, רגלים ארוכות מאוד וברכים כלפי פנים) בכל אופן בסומו זה לא קורה לי אבל בסקוואט כן, מדי פעם הבעיה מופיעה אבל מה שהכי עזר לי זה עבודה בעזרת המכשיר של ההרחקת מפשעות(לא זוכר שם מדויק אבל אני מקווה שאתה מבין) לחלופין יש תרגילי גומיה שאפשר גם בעיני זה הפתרון.
מסכים, גם לי הברכיים קורסות בסקוואט, אמנם הרבה פחות מבעבר, אבל הגומיות עזרו לי.
גם פתיחת הרגליים טיפה כלפי חוץ עזר לי ותרגילים לקוואדס.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית