עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ממש לא בהכרחעובדתית מי ששוקל יותר מרים יותר
ועובדתית אם אתה שוקל יותר אתה שורף יותר קלוריות
![]()
לא אשמתי שהסקת המסקנות שלך לוקה בחסרממש לא בהכרח
מי ששוקל יותר עם יותר מסת שריר בדכ אבל יש המון אנשים שמנים מאוד שממש חלשים(אני לפני שנה זה דוגמה לזה)
נכון אבל הוא בשאלה שלו הוא ציין 10 קילו שומן טהורלא אשמתי שהסקת המסקנות שלך לוקה בחסר
לא אמרתי שבן אדם שמתאמן ושוקל 60 יותר חלש מסתם שמן ששוקל 80
כי עובדתית מי שמתאמן ומעלה במשקל מעלה מסת שריר ולא רק שומן אבל זה לא מה שהבחור שאל.עובדתית מי ששוקל יותר מרים יותר
תקרא מה שיניב כתב אולי תשכיל קצתכי עובדתית מי שמתאמן ומעלה במשקל מעלה מסת שריר ולא רק שומן אבל זה לא מה שהבחור שאל.
סתם שמן ששוקל 80 לא שוקל יותר ממישהו שמתאמן ושוקל 60? כי אם הוא שוקל יותר אז זה בדיוק מה שאמרתלא אמרתי שבן אדם שמתאמן ושוקל 60 יותר חלש מסתם שמן ששוקל 80
עובדתית מי ששוקל יותר מרים יותר
אני די בטוח שאו שהתבלבלת או שאני צריך להתקשר לאמבולנססתם שמן ששוקל 80 לא שוקל יותר ממישהו שמתאמן ושוקל 60? כי אם הוא שוקל יותר אז זה בדיוק מה שאמרת
אני מניח שהוא ישרוף יותר קלוריות מעצם העובדה שיש לו יותר משקל להזיז בכל תנועה שהוא עושההאם הוא ישרוף יותר קלוריות(בכלל)
הבן אדם כותב שמי ששוקל 80 לא שוקל יותר ממי ששוקל 60 ואני הטרול פה חחח
התגובה שלי מעל לא הייתה אליך למען הסר ספק 😃על ראש הגנב בוער הכובע
🙁🤦♂️
התגובה שלי מעל לא הייתה אליך למען הסר ספק 😃
וואוו איזה חכם אתה שהבנת את זהברור לי 😃
למה אתה רע אילו?🙁🤦♂️
התגובה שלי מעל לא הייתה אליך למען הסר ספק 😃
למה רע? חלילה. לדבר עם עצמו זה נחמד רק עם עצמו הוא איש שיחה מעניין. לא נראה לי במקרה הזה אבל כל אחד וההעדפות שלולמה אתה רע אילו?
סה״כ הבחור דיבר עם עצמו ונהנה מזה