עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שמע אבל אם עכשיו לכאורה אני שוקל 60, ואז פשוט עולה 20 גרם שומן טהור בלי גרם שריר, והולך מכות עם עצמי מהעבר ששוקל 60, אני אנצח בקלותהיה לי על זה דיון עם מישהו לפני כמה חודשים עם הרבה עמודים אם בא לך לחפש.
בעיקרון שומן לא עושה אותך חזק יותר, וכל טענה נגדית היא נטו אנקדוטלית שאנשים חזקים מאוד הם גם לרוב שמנים
לנצח מישהו במכות זה לא סימן לכוח.שמע אבל אם עכשיו לכאורה אני שוקל 60, ואז פשוט עולה 20 גרם שומן טהור בלי גרם שריר, והולך מכות עם עצמי מהעבר ששוקל 60, אני אנצח בקלות
למה לא? הרי אם אנחנו אותו בן אדם עם אותה טכניקה של מכות מי שמנצח יהיה חזק יותר בהכרחלנצח מישהו במכות זה לא סימן לכוח.
קח בחשבון שאגרוף ששוקל יותר יהיה כבד יותר על מי שחוטף אותו, זה לא אומר אבל שאתה חזק יותר
שוב, מכות זה לא אינדיקציה לכוח.למה לא? הרי אם אנחנו אותו בן אדם עם אותה טכניקה של מכות מי שמנצח יהיה חזק יותר בהכרח
ראה ערך מרטינס ליסיס.היה לי על זה דיון עם מישהו לפני כמה חודשים עם הרבה עמודים אם בא לך לחפש.
בעיקרון שומן לא עושה אותך חזק יותר, וכל טענה נגדית היא נטו אנקדוטלית שאנשים חזקים מאוד הם גם לרוב שמנים
זה מה שאני אומר, ברור שאם יש טכניקה אז זה לא יהיה אינדיקציה אבל כמו שכתבתי אם זה אני נגד אני מהעבר, יש לנו אותה טכניקה הכל אותו דבר רק 20 קילו שומן יותר, אני השמן ינצחשוב, מכות זה לא אינדיקציה לכוח.
אנדרי דרחב היה פאוורליפטר במשקל 120 קילו עם טוטאל של מעל 1000 ועדיין מת בקטטת רחוב ממכות. קשה מאוד לומר שהבחור שהרג אותו היה חזק ממנו, הוא פשוט היה לוחם MMA.
פיזיקה בסיסית - F=M*A. כוח שווה מסה כפול תאוצה.זה מה שאני אומר, ברור שאם יש טכניקה אז זה לא יהיה אינדיקציה אבל כמו שכתבתי אם זה אני נגד אני מהעבר, יש לנו אותה טכניקה הכל אותו דבר רק 20 קילו שומן יותר, אני השמן ינצח
לא רלוונטי אם אתה מסתכל על חוזק נטו כהרמת משקולות, אבל לפי הנוסחא אם אתה בעל יותר מסה אז גם הFORCE יהיה יותר חזקפיזיקה בסיסית - F=M*A. כוח שווה מסה כפול תאוצה.
אם תיתן אגרוף עם יותר משקל מאחוריו, הוא יפעיל יותר כוח.
זה לא אומר שאתה תהיה יותר חזק, זה רק אומר שלאגרוף שלך יהיה יותר משקל מאחוריו, משהו שלא רלוונטי בשום צורה להרמת משקולות בשום תרגיל
הנוסחא הזאת היא בסיסית מאוד, היא לא פרקטית בהרמת משקולות שבה אתה צריך להתייחס גם לכוח הכבידהלא רלוונטי אם אתה מסתכל על חוזק נטו כהרמת משקולות, אבל לפי הנוסחא אם אתה בעל יותר מסה אז גם הFORCE יהיה יותר חזק
ואולי אתה השמן תהיה יותר איטי מאשר אתה הרזה, ואתה הרזה תוכל לשלוח מכות שאתה השמן לא תתחמק מהן בעוד אתה הרזה תתחמק מהמכות יותר בקלות.זה מה שאני אומר, ברור שאם יש טכניקה אז זה לא יהיה אינדיקציה אבל כמו שכתבתי אם זה אני נגד אני מהעבר, יש לנו אותה טכניקה הכל אותו דבר רק 20 קילו שומן יותר, אני השמן ינצח
לא עקבתי , איך הגענו מלהיות יותר חזק למכות?ואולי אתה השמן תהיה יותר איטי מאשר אתה הרזה, ואתה הרזה תוכל לשלוח מכות שאתה השמן לא תתחמק מהן בעוד אתה הרזה תתחמק מהמכות יותר בקלות.
אני מבין שאתה לא העיפרון החדש בקלמר אבל המהירות של שליחת מכות לא תושפע כל כך משומן בניגוד למסהואולי אתה השמן תהיה יותר איטי מאשר אתה הרזה, ואתה הרזה תוכל לשלוח מכות שאתה השמן לא תתחמק מהן בעוד אתה הרזה תתחמק מהמכות יותר בקלות.
Asafabadi תההלא עקבתי , איך הגענו מלהיות יותר חזק למכות?
אתה מוזמן לקרוא שוב את התגובה שלי חמוד, אולי תבין אחרי כמה פעמיםאני מבין שאתה לא העיפרון החדש בקלמר אבל המהירות של שליחת מכות לא תושפע כל כך משומן בניגוד למסה
חשבתי שהתחילו להרביץ פה על תשובות לא נכונותAsafabadi תהה
אתה מוזמן לקרוא שוב את התגובה שלי חמוד, אולי תבין אחרי כמה פעמים
צודק טעיתיAsafabadi תהה
אתה מוזמן לקרוא שוב את התגובה שלי חמוד, אולי תבין אחרי כמה פעמים
יש לך מקרה ספציפי ותשובה לכל סיטואציה לול, נשמע מעניין הסיפור.שוב, מכות זה לא אינדיקציה לכוח.
אנדרי דרחב היה פאוורליפטר במשקל 120 קילו עם טוטאל של מעל 1000 ועדיין מת בקטטת רחוב ממכות. קשה מאוד לומר שהבחור שהרג אותו היה חזק ממנו, הוא פשוט היה לוחם MMA.