- פותח/ת השרשור
אתה צודק,המחבלים והגנבים ישנים בלילה ומתחשבים בנו. לא צורך אבטחה
מסיים שנה תכף.. לצערי גיליתי מלטונין רק לפני חודש,ממש עושה לי פלאים.
אתה מרגיש שנוצרה לך תלות בשימוש? או שאין לך בעיה להירדם בלי
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה צודק,המחבלים והגנבים ישנים בלילה ומתחשבים בנו. לא צורך אבטחה
מסיים שנה תכף.. לצערי גיליתי מלטונין רק לפני חודש,ממש עושה לי פלאים.
פחח איזה תלות אחי.. תרופה בטוחה מאוד שמשתמשים בה בעולם הרפואה.אתה מרגיש שנוצרה לך תלות בשימוש? או שאין לך בעיה להירדם בלי
פחח איזה תלות אחי.. תרופה בטוחה מאוד שמשתמשים בה בעולם הרפואה.
ברוב העולם קונים את זה באינטרנט,רק בישראל זה במרשם.
ראיתי שכבר רשמת שאתה חושש מתלות,לא יודע מאיפה זה בא.. זה ממש לא כדור שמפתחים אליו סבילות(לפחות לא בקלות)
אולי קוצר יודע להרחיב על מלטונין @kotzer
גם אין צורך להשתמש בזה כל לילה
שמע אני לא חקרתי את כל גוגל על זה קראתי קצת פלוס מעט ניסיוןאתה מרגיש שנוצרה לך תלות בשימוש? או שאין לך בעיה להירדם בלי
באת לי משמייםלמה לעזעזל יש עבודות בלילה? אני באופן אישי מצאתי עכשיו עבודה בסלקום כנציג שירות אחרי צבא ותודה לאל עובדים מקסימום עד 9 בערב. אני בחיים לא ארצה לעבוד לילות או לעבוד לילות וכל פעם לשנות את השגרת שינה
יש למישהו המלצות על חברה מסוימת שמייצרת מלטונין? כמה זמן לפני השינה לקחת כדור? כל כמה זמן כדאי לקחת?
בארץ זה תרופת מרשם, אלא אם אתה מביא ממקום אחר ותוכל לבחור
השתמשתי בסוגים שונים ברמות שונות של כדורי שינה. מלטונין ממש לא ממכר ולא מפתחים שום תלות. ואני פיתחתי תלות לדברים אחרים, שנחשבים ״קלים״.בוינגייט למדנו על תלות בשימוש במלטונין
חיפשתי עוד מידע קצת ולא ממש מצאתי לגבי זה, כי אני לוקח את כל מה שלמדנו בוינגייט בעירבון מוגבל..
השתמשתי בסוגים שונים ברמות שונות של כדורי שינה. מלטונין ממש לא ממכר ולא מפתחים שום תלות. ואני פיתחתי תלות לדברים אחרים, שנחשבים ״קלים״.
זה חוקי לגמרי בארהב בלי מרשם בלי בית מרקחת קונים בסופר.
הוראות שימוש: לשתות את הכדוראפשר להזמין מאייהרב לפי מה שאני רואה.
אני עוד שניה יורה לעצמי בראש כדי להירדם אז גם אם אצטרך מרשם זאת לא תהיה בעיה, יותר מעניין אותי על אופן השימוש ותופעות לוואי מאשר על חברה מומלצת.
[/LTR]
הוראות שימוש: לשתות את הכדור
תופעות לוואי: עשוי לעשות אותך עייף
ממליץ על שעתיים לפני השינה אם אתה לא במוד עייף, אם כן גם חצי שעה זה סבבה
במוצר של איזה חברה השתמשת? כל כמה זמן וכמה זמן לפני השינה לקחת?
זה לא משנה איזו חברה, מלטונין זה מלטונין. ניסיתי כמה חברות, לא זוכר כבר. בגלל שאני נוטה להיות בעייתי עם שינה, הייתי לוקח מינונים ״גבוהים״ אם הייתי שוכח יום אחד לא היה קורה כלום. אם הפסקתי בבום, לא היה קורה כלום.
כיום משתמש במשהו אחר ולאט לאט מוריד מינון בדר״כ להפסיק לגמרי כי לא הצלחתי להפסיק בבום.
מאייהרבהזמנת מחו"ל או קנית בארץ עם מרשם?
אם מחו"ל אשמח לקישור.
זה גרושים שם, 100 כדורים ב30שח בערךאפילו הרופא אמר לי ללכת ולקנות מIherb