- פותח/ת השרשור
זה גרושים שם, 100 כדורים ב30שח בערך
ביזיון
אמר לי שפה כנראה המחיר נע בסביבות 800₪😵
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה גרושים שם, 100 כדורים ב30שח בערך
ביזיון
אמר לי שפה כנראה המחיר נע בסביבות 800₪😵
אם אני לא טועה עלה לי איזה 12 שקל ל100 כדורים, 3 מגטוב חזרתי מרופא עכשיו להתייעצות לגבי מלטונין
- בארץ צריך מרשם
- שווי התבליות הן יקרות בטירוף, מדובר במאות שקלים בארץ 🤦♂️
- אפילו הרופא אמר לי ללכת ולקנות מIherb 😆
- לאדם צעיר המינון הנכון הוא בין 5-10 מ"ג לפי הרופא
- אין תלות ומאוד ממומלץ לבעיות כמו שלי
הזוי העניין בארץ עם המרשם למלטונין, בכל שאר העולם זה אפילו לא נחשב תרופה, אלא תוסף תזונה, אני עצלן אז אני קונה את המלטונין שלי בסופר, אחרת הייתי גם מזמין
משהו כמו 6 יורו ל-75 כדורים.כמה אתה משלם?
איפה אתה גר ידידי?6 יורו
איטליהאיפה אתה גר ידידי?
תיקח,מקסימום תתעורר למחרתישלי של 10מג ואני לא יודע אם זה כמות גדולה מידי
מזכיר לי את שם הקוד שלי :medza sega (סלח לי על שגיאות כתיב אם יש)איטליה
פה (אוסטרליה) זו גם תרופת מרשם. לא מאוד יקר, אבל לא מאוד זול כמו אייהרב. אבל אפשר להזמין בקלות מחו״ל. אני נראה לי הייתי לוקח 20 מ״ג, האם זה הכרחי כ״כ הרבה? מאמין שלא.
עם מלטונין זו פחות שאלה של מינון לפי משקל גוף, אלא יותר שאלה של כמה חסר לך כדי להגיע לכמות שאתה צריךאני מניח שלהשפעה יש עניין של מסה, כמו כל חומר בעל השפעה לא תיתן את אותו מינון שאתה נותן לילדה בת 12 לפאוורליפטר אוסטרלי.
אני הזמנתי 10 מ"ג בתקווה שזה יעזור בכלל ולא אכפת לי גם לקום שבוע הבא, רק לישון פעם אחת כמו בנאדם לעזאזל:97:
20 מג שלא תתעורר בחנוכה
דברים בישראל קצת דפוקים.
מלטונין זאת תרופת מרשם שתקבל אליה מרשם רק במקרים חריגים ביותר. וכמו שאמרו תשלם הרבה כסף עליה. אתה תקבל הרבה בנזודיאפינים לפני שתקבל מלטונין במרשם בארץ. 😣
לעומת זאת, דוקסילאמין, שיכול באמת להחשב ככדור שינה - הוא תרופה ללא מרשם שאפשר לקנות בכל סופר פארם.
מלטונין לא ממכר בשום מינון.
מינון גבוה של מלטונין = לא בהכרח יותר אפקט מרדים. לפי המחקרים הנוכחיים. 3 מ"ג זאת התקרה של האפקט המרדים. כל כמות מעבר זה יותר אפקטים אחרים (ומעניינים לא פחות) של מלטונין. למשל הגנה על DNA, ושאר פעילויות שמקושרות לאפקט האנטי אוקסידנטי החזק שלו.
לא מומלץ לקחת יותר מ-10 מ"ג למטרות שינה בעקבות תיאוריות מסוימות שזה מזיק לשינה. (אסור לשכוח, שהמוח שלכם מייצר ומושפע מהחומר הזה במינון של כמה עשרות מיקרוגרמים)
האמת לא מעט מחקרים מצאו שאפילו 0.5 מ"ג מביא את אותם תוצאות כמו 3\5 מ"ג מלטונין.
מניסיון אישי עם הדבר הזה = תקנו רק מחו"ל. ומומלץ sr, כדור מלטונין בפני עצמו יגרום לכם לישון ולהתעורר אחרי 3-4-5 שעות. מלטונין sr יעזור לכם לישון למשך כל הלילה כמו שצריך.
וכן, גם מניסיוני, מינון של 1 מ"ג בכדור sr, עושה בדיוק אותה עבודה כמו מינון של 3 מ"ג sr.
יש הרבה, אבל הרבה יותר מדי מידע מדעי בנוגע למלטונין כדי לזרוק איזה רפרנס ולהסתמך עליו.מקצוען. אבל אם היה לך רפרנסים היית עוד יותר
בקיצור - כנראה שאשבור את ה10מג כל פעם לחצי אחרי הקריאה הזו