אחרי שקיבלתי מהרופא הצבאי מרשם ולקחתי זה לא כל כך עזר. או שזה לא היה עוזר ועדיין היה לוקח לי שעתיים+ להירדם כרגיל או שהייתי נרדם קצת יותר מהר נגיד אחרי שעה אבל גם באמצע הלילה באיזה 3-4... הייתי לוקח 5 מג אבל הפסקתי כי ראיתי שזה לא עוזר...
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
גם עם 100 מ״ג לא אשן עד חנוכה. זה לא חומר חזק.
שהייתי בתקופות רעות של נדודי שינה ולחץ זה לא היה מזיז לי לגמרי. גם לא דוקסילמין (אנטיהיסטמין ללא מרשם שאני עכשיו לוקח במינון נמוך ולאט לאט נגמל) כרגע אני לוקח חצי כדור ובלילות רעים גם 3 כדורים לא היו מספיקים.
הדבר היחיד שבאמת הפיל אותי זה זופיקלון שזה כדור מעולה (מהנסיון המועט שלי) לשימוש חד פעמי (טיסות, לפני תחרות וכו׳). באופן די משעשע הסיבה שהשתמשתי בזה כי @shum_klum נתן לי פעם מהמלאי שהוא אגר מהצבא ומאז אני אוהב להשתמש לעיתים רחוקות.
דוקסילמין זה כדור ממשפחת האנטיהסטימין, הוא בהחלט מרדים, כמו כדור לאלרגיה למשל. אבל הוא ממש לא כדור שינה. התחושה שהוא מרדים היא בגלל רגיעה בשרירים וכו׳ שעוזר להרדם. זה סוג של אפקט עקיף.מלטונין זאת תרופת מרשם שתקבל אליה מרשם רק במקרים חריגים ביותר. וכמו שאמרו תשלם הרבה כסף עליה. אתה תקבל הרבה בנזודיאפינים לפני
לעומת זאת, דוקסילאמין, שיכול באמת להחשב ככדור שינה - הוא תרופה ללא מרשם שאפשר לקנות בכל סופר פארם.
sr.
הרגלי שינה גרועים ושעון טבעי שלא מתאים לשעות השינה הנחוצות ממך אומרים שכנראה מתי שאתה צריך לישון אין לך מספיק מלטוניןכול להיות שהגוף מתקשה לייצר מלטונין באופן טבעי אם עד עכשיו לא הרגשתי ככה?
תיסוף מלטונין לא משפיע על הייצור הטבעי שלווהאם שימוש במלטונין באמת משפיע על ייצור המלטונין בגוף באופן טבעי?