הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עבודה במשמרות ושינה לקויה

• פותח/ת השרשור nyeoNi
  • פורסם בתאריך
אחרי שקיבלתי מהרופא הצבאי מרשם ולקחתי זה לא כל כך עזר. או שזה לא היה עוזר ועדיין היה לוקח לי שעתיים+ להירדם כרגיל או שהייתי נרדם קצת יותר מהר נגיד אחרי שעה אבל גם באמצע הלילה באיזה 3-4... הייתי לוקח 5 מג אבל הפסקתי כי ראיתי שזה לא עוזר...

מלטונין עוזר רק להירדמות עצמה עקב הגברת עייפות או שגם אמור להפוך את השינה עצמה לאיכותית יותר?

הוא עוזר לאפס את השעון הביולוגי, ככה שהוא עוזר להירדמות, אבל תיאורטית יכול לשפר גם את איכות השינה אם איכות השינה נפגעה בגלל השעון הביולוגי

גם עם 100 מ״ג לא אשן עד חנוכה. זה לא חומר חזק.

שהייתי בתקופות רעות של נדודי שינה ולחץ זה לא היה מזיז לי לגמרי. גם לא דוקסילמין (אנטיהיסטמין ללא מרשם שאני עכשיו לוקח במינון נמוך ולאט לאט נגמל) כרגע אני לוקח חצי כדור ובלילות רעים גם 3 כדורים לא היו מספיקים.

הדבר היחיד שבאמת הפיל אותי זה זופיקלון שזה כדור מעולה (מהנסיון המועט שלי) לשימוש חד פעמי (טיסות, לפני תחרות וכו׳). באופן די משעשע הסיבה שהשתמשתי בזה כי @shum_klum נתן לי פעם מהמלאי שהוא אגר מהצבא ומאז אני אוהב להשתמש לעיתים רחוקות.

אךךך... נשכחות...
התקופה שהצבא ידע לפנק את חייליו, רפואה אזרחית במהלך השירות הצבאי RIP 2010-2014, נזכור ולא נשכח.

הבנתי פה מכם שמלטונין SLOW REALSE יותר טוב, מישהו יכול לשלוח קישור לאחד טוב שאפשר להזמין? רושם את זה אבוד ב3 וחצי בלילה אחרי שלא נרדמתי ב11 ואני על 5 שעות שינה במצטבר ב3 ימים האחרונים...

נערך לאחרונה:
מלטונין זאת תרופת מרשם שתקבל אליה מרשם רק במקרים חריגים ביותר. וכמו שאמרו תשלם הרבה כסף עליה. אתה תקבל הרבה בנזודיאפינים לפני
לעומת זאת, דוקסילאמין, שיכול באמת להחשב ככדור שינה - הוא תרופה ללא מרשם שאפשר לקנות בכל סופר פארם.

sr.
דוקסילמין זה כדור ממשפחת האנטיהסטימין, הוא בהחלט מרדים, כמו כדור לאלרגיה למשל. אבל הוא ממש לא כדור שינה. התחושה שהוא מרדים היא בגלל רגיעה בשרירים וכו׳ שעוזר להרדם. זה סוג של אפקט עקיף.

אני עובד כשומר ופשוט מהתחלת העבודה אמרתי שאני עושה משמרות קבועות(לרוב לילה) ושלא ישימו לי משחקים במשמרות של פעם לילה פעם בוקר פעם ערב ומאז רק 3-4 פעמים עשו לי את זה(ולא אמרתי משהו כי זה היה בשבת וזה 150% גם על משמרת שישי וגם על שבת אז לא אמרתי משהו)
חברים בעבודה שלא אמרו את זה ושמים אותם במשמרות רנדומליות לא מתפקדים(ואני לומד תוך כדי אז אני חייב) ופשוט ישנים כמה שעות כל משמרת תוך כדי כי הם לא מסוגלים להישאר ערים(הבוסים אצלנו כנראה במודע לא בודקים מה הולך בלילה כי הם יודעים)

מקפיץ כדי לא לפתוח סתם עוד אשכול.
השתמשתי במלטונין ביומיים האחרונים וחייב לציין שזה עובד, חצי שעה אחרי שאני לוקח כדור אני מרגיש עייפות כבדה שגורמת לרצות לישון כמו שלא הרגשתי מאז שהייתי ילד, יכול להיות שהגוף מתקשה לייצר מלטונין באופן טבעי אם עד עכשיו לא הרגשתי ככה? והאם שימוש במלטונין באמת משפיע על ייצור המלטונין בגוף באופן טבעי?

כול להיות שהגוף מתקשה לייצר מלטונין באופן טבעי אם עד עכשיו לא הרגשתי ככה?
הרגלי שינה גרועים ושעון טבעי שלא מתאים לשעות השינה הנחוצות ממך אומרים שכנראה מתי שאתה צריך לישון אין לך מספיק מלטונין

והאם שימוש במלטונין באמת משפיע על ייצור המלטונין בגוף באופן טבעי?
תיסוף מלטונין לא משפיע על הייצור הטבעי שלו

אומנם לא חוקי בישראל אבל cbd מסדר לי את השינה בצורה מעולה ואתה גם לא מתמסטל. השימוש שלו ללא thc התחיל להיות נפוץ. אגב זה העביר לי פציעות ודלקות בגידים ברמה מטורפת. פציעה שכיחה בפרק כך היד שקרתה לי כמה פעמים בכדורגל בלי הcbd לקח שבוע לעבור עם cbd אחרי 3 ימים כמו חדש

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית