הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ירידה דרסטית בקלוריות

ליאמוש

משתמש קבוע
1,719
1,616
נק' מוניטין:
3,578
1,719
1,616
מה הסיבה שאומרים לרדת בהדרגתיות?
אם אני עובדתית יכולה להתמיד,ויש לי כוח רצון מטורף.
זה בסדר ישר לרדת ל1200 קלוריות כדי להיות בגירעון גבוה? עכשיו אני לא פעילה בכלל ואוכלת 1700-1800 והמשקל סטטי(100 גרם לפה 100 לשם)
בתקופות שהייתי פעילה הניטרלי שלי היה 2400 ככה שאני מאמינה ש1200 אמור להיות גירעון יחסית גדול(אבל אני גם לא עושה אירובי)
האם זה סבבה ככה או שבכל זאת עדיף לי להתחיל בכמות קצת יותר גדולה ולרדת בכל פעם ב50-100?
(בעיקרון מכוונת לירידה של 1-1.5 אחוז ירידה בשבוע)

מה הסיבה שאומרים לרדת בהדרגתיות?
אם אני עובדתית יכולה להתמיד,ויש לי כוח רצון מטורף.
זה בסדר ישר לרדת ל1200 קלוריות כדי להיות בגירעון גבוה? עכשיו אני לא פעילה בכלל ואוכלת 1700-1800 והמשקל סטטי(100 גרם לפה 100 לשם)
בתקופות שהייתי פעילה הניטרלי שלי היה 2400 ככה שאני מאמינה ש1200 אמור להיות גירעון יחסית גדול(אבל אני גם לא עושה אירובי)
האם זה סבבה ככה או שבכל זאת עדיף לי להתחיל בכמות קצת יותר גדולה ולרדת בכל פעם ב50-100?
(בעיקרון מכוונת לירידה של 1-1.5 אחוז ירידה בשבוע)

ברגע שתהיי בגירעון קלורי גבוה מידי קצב הירידה אמנם יהיה מהר יותר אך את תאבדי בדרך גם מסת שריר.
עדיף להתחיל בגרעון של כ 200-300 קלוריות ומשם להתקדם

בהצלחהה!!!
אני ירדתי בבת אחת מ1,800 ל1,400. שבועיים ירדתי 1% לפי הספר ומאז אני תקועה כבר חודש חחח
אחרי החג בע"ה מורידה ל1,200-1,100
קיצר - עוקבת 😃

אפשר לרדת גם ישירות לגירעון, אין חובה לרדת בהדרגה, אבל רוב האנשים יעדיפו לאכול כמה שניתן, אז מחפשים לאט את הרף שבו מקבלים תוצאות ואוכלים כמה שיותר, זה הכל

ברגע שתהיי בגירעון קלורי גבוה מידי קצב הירידה אמנם יהיה מהר יותר אך את תאבדי בדרך גם מסת שריר.
זה לא באמת נכון, כל עוד מקפידים להתאמן ושומרים על חלבון גבוה במיוחד, אין סיבה לאבד מסת שריר.

זה לא באמת נכון, כל עוד מקפידים להתאמן ושומרים על חלבון גבוה במיוחד, אין סיבה לאבד מסת שריר.

ועל סמך מה אתה אומר את זה?

upload_2020-5-28_11-55-50.png

• פותח/ת השרשור
כן? גם עם מספיק חלבון ואימונים?
בעיקרון אני לא מתכוונת לרדת מ1200

• פותח/ת השרשור
את בטוחה שתצליחי לשמור על אותו הנפח באימונים גם ב-1,200 קלוריות?
לשמור על ה1200 בוודאות כן. לגבי אימונים. אולי לא אעלה משקלים אבל כן אשמור על הנפח והעצימות הקיימת,אני גם די מתאמנת מתחילה,אני מאמינה שכל גירוי יעזור לי

לא ממקום של וודאות, משאר שירידה כזאת דרסטית, תגרום לירידה בדברים אחרים, משאר שפגיעה בתהליכים הורמונלים ועוד, לטווח של שבועיים זה עוד סבבה וקצר, אבל מצד שני גם תתחשבי בעובדה שעם 1200 קלוריות , לגוף יהיה פחות אנרגיה בהכרח, במידה ואת נשארת זמן רב בגירעון כזה גדול, אישית אני חושב שאת יכולה לצפות לירידה באיטנסיביות באימונים, משקלי עבודה ודבר זה ישפיע על קומפוזיציה לרעה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית