הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נעליים לסקוואט

daniel11

משתמש פעיל
822
121
נק' מוניטין:
167
822
121
כרגע סתם מתאמן עם נעל אדידס והבנתי רצוי נעל עם סוליה שטוחה
מה כשאי לקנות ושלא יהיה יקר? שמעתי על אולסטאר שזה טוב מישהו יכול לשלוח איזה נעל ממליץ לקנות שיעזור לי בסקוואט?

שים גרב עבה ותעשה סקוואט יחף, לא מבין מה הטעם לקנות נעל בשביל סקוואט אלא כן יש לך בעיות בברכיים או בכף הרגל.
אם בכל זאת אתה רוצה נעל כל נעל עם סולייה שטוחה תעשה את העבודה, הסיבה היחידה שצריך נעל כזאת היא כדי שהעקבים שלך לא יעלו למעלה בזמן העלייה מחוסר יציבות.

אם יש דבר שאני שונא זה לראות אנשים מרימים 100 ק״ג סקוואט עם נעלי ליפטינג,
תעשה יחף / אולסטאר יעשו את העבודה מעולה כי לרוב לא נותנים להתאמן בלי נעליים.

• פותח/ת השרשור
יחף אסור
ואיזה נעל אולסטאר כי יש הרבה סוגים?

למה המשקל שאתה מרים אמור לקבוע באיזו נעל אתה משתמש?

למה המשקל שאתה מרים אמור לקבוע באיזו נעל אתה משתמש?

הכוונה הייתה המעבר בין נעל סוליה שטוחה לנעל ליפטינג מקצועית.

וזה לא קובע כלום זה פשוט מביך, כמעט כמו לראות מישהו מושך דדליפט 100 ק״ג עם רצועות.

ואם אותו בחור שמושך 100 ק"ג דדליפט עם רצועות הוא 1.60 על 50 ק"ג? בלי קשר לזה שרצועות לא מומלץ באף משקל ועדיף למשוך פחות בלי רצועות.
משקל יבש לא אומר כלום, משקל ביחס לנתונים זה מה שמשנה.
אם OP רוצה נעל ליפטינג שינעל נעל ליפטינג, זה נטו עניין של נוחות ושמירה על יציבות שנעל גבוהה לא מאפשרת.

ואם אותו בחור שמושך 100 ק"ג דדליפט עם רצועות הוא 1.60 על 50 ק"ג? בלי קשר לזה שרצועות לא מומלץ באף משקל ועדיף למשוך פחות בלי רצועות.
משקל יבש לא אומר כלום, משקל ביחס לנתונים זה מה שמשנה.
אם OP רוצה נעל ליפטינג שינעל נעל ליפטינג, זה נטו עניין של נוחות ושמירה על יציבות שנעל גבוהה לא מאפשרת.

אין מתאמן מתחיל אחד בלי בעיות ספציפיות שבאמת זקוק לנעל ליפטינג על פני נעל שטוחה.

ובנוגע למשקלים אתה מתקטנן איתי משום מה למרות שהבנת את הכוונה שלי אבל בסדר.

אגב,
גם אם הוא שוקל 50 ק״ג זה מביך.

אין מתאמן מתחיל אחד בלי בעיות ספציפיות שבאמת זקוק לנעל ליפטינג על פני נעל שטוחה.

ובנוגע למשקלים אתה מתקטנן איתי משום מה למרות שהבנת את הכוונה שלי אבל בסדר.

אגב,
גם אם הוא שוקל 50 ק״ג זה מביך.

לא מתקטנן פשוט סתם לא אוהב שמזלזלים במאמץ של אנשים, זאת באמת הייתה התייחסות קטנה לרוח הדברים ולא לעיקר, זה נושא שולי.
בנאדם שמושך פי 2 ממשקל גופו זה יפה ובטח ובטח שלא מביך בהתחשב בעובדה שהוא יכול להתקדם הרבה יותר מזה אם הנתונים שלו הם 50 קילו על 1.60, וגם אם זה כן "מביך" זה פשוט לא לטעמי לזלזל ככה במאמץ של בנאדם.
לא יודע כמה אתה מושך או לוחץ אבל יש אנשים בעולם שיגרמו למשקלים שלך על הנייר להיראות מביכים, זה לא אומר שהם באמת כאלה. כמו שאמרתי הכול ביחס לנתונים שמסביב למשקל.

לא מתקטנן פשוט סתם לא אוהב שמזלזלים במאמץ של אנשים, זאת באמת הייתה התייחסות קטנה לרוח הדברים ולא לעיקר, זה נושא שולי.
בנאדם שמושך פי 2 ממשקל גופו זה יפה ובטח ובטח שלא מביך בהתחשב בעובדה שהוא יכול להתקדם הרבה יותר מזה אם הנתונים שלו הם 50 קילו על 1.60, וגם אם זה כן "מביך" זה פשוט לא לטעמי לזלזל ככה במאמץ של בנאדם.
לא יודע כמה אתה מושך או לוחץ אבל יש אנשים בעולם שיגרמו למשקלים שלך על הנייר להיראות מביכים, זה לא אומר שהם באמת כאלה. כמו שאמרתי הכול ביחס לנתונים שמסביב למשקל.

לא אמרתי מביך שהוא מושך 100 אלא משתמש ברצועות, אין טעם לעוות את המילים שלי ולהתעצבן מזה גם.

ואני ממש לא מזלזל במשקלים של אף אחד אלא באנשים שרצים לאקססוריז בלי שום סיבה מוצדקת.

לא אמרתי מביך שהוא מושך 100 אלא משתמש ברצועות, אין טעם לעוות את המילים שלי ולהתעצבן מזה גם.

ואני ממש לא מזלזל במשקלים של אף אחד אלא באנשים שרצים לאקססוריז בלי שום סיבה מוצדקת.

חס וחלילה להתעצבן, בשורה התחתונה אני מסכים עם הנקודה שלך פשוט סתם חושב שאפשר בלי כל ה"מביך" אבל זה סתם דבילי מצידי להטיף לאחרים, במיוחד שאנחנו בכלל מדברים על מקרה היפותטי.

חס וחלילה להתעצבן, בשורה התחתונה אני מסכים עם הנקודה שלך פשוט סתם חושב שאפשר בלי כל ה"מביך" אבל זה סתם דבילי מצידי להטיף לאחרים, במיוחד שאנחנו בכלל מדברים על מקרה היפותטי.

לא הייתה כוונה למישהו ספציפי כמובן אבל שמח שהבנו אחד את השני, שכל אחד יצליח בדרכו 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית