עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יחף אסוראם יש דבר שאני שונא זה לראות אנשים מרימים 100 ק״ג סקוואט עם נעלי ליפטינג,
תעשה יחף / אולסטאר יעשו את העבודה מעולה כי לרוב לא נותנים להתאמן בלי נעליים.
יחף אסור
ואיזה נעל אולסטאר כי יש הרבה סוגים?
למה המשקל שאתה מרים אמור לקבוע באיזו נעל אתה משתמש?אם יש דבר שאני שונא זה לראות אנשים מרימים 100 ק״ג סקוואט עם נעלי ליפטינג,
תעשה יחף / אולסטאר יעשו את העבודה מעולה כי לרוב לא נותנים להתאמן בלי נעליים.
למה המשקל שאתה מרים אמור לקבוע באיזו נעל אתה משתמש?
ואם אותו בחור שמושך 100 ק"ג דדליפט עם רצועות הוא 1.60 על 50 ק"ג? בלי קשר לזה שרצועות לא מומלץ באף משקל ועדיף למשוך פחות בלי רצועות.
משקל יבש לא אומר כלום, משקל ביחס לנתונים זה מה שמשנה.
אם OP רוצה נעל ליפטינג שינעל נעל ליפטינג, זה נטו עניין של נוחות ושמירה על יציבות שנעל גבוהה לא מאפשרת.
אין מתאמן מתחיל אחד בלי בעיות ספציפיות שבאמת זקוק לנעל ליפטינג על פני נעל שטוחה.
ובנוגע למשקלים אתה מתקטנן איתי משום מה למרות שהבנת את הכוונה שלי אבל בסדר.
אגב,
גם אם הוא שוקל 50 ק״ג זה מביך.
לא מתקטנן פשוט סתם לא אוהב שמזלזלים במאמץ של אנשים, זאת באמת הייתה התייחסות קטנה לרוח הדברים ולא לעיקר, זה נושא שולי.
בנאדם שמושך פי 2 ממשקל גופו זה יפה ובטח ובטח שלא מביך בהתחשב בעובדה שהוא יכול להתקדם הרבה יותר מזה אם הנתונים שלו הם 50 קילו על 1.60, וגם אם זה כן "מביך" זה פשוט לא לטעמי לזלזל ככה במאמץ של בנאדם.
לא יודע כמה אתה מושך או לוחץ אבל יש אנשים בעולם שיגרמו למשקלים שלך על הנייר להיראות מביכים, זה לא אומר שהם באמת כאלה. כמו שאמרתי הכול ביחס לנתונים שמסביב למשקל.
לא אמרתי מביך שהוא מושך 100 אלא משתמש ברצועות, אין טעם לעוות את המילים שלי ולהתעצבן מזה גם.
ואני ממש לא מזלזל במשקלים של אף אחד אלא באנשים שרצים לאקססוריז בלי שום סיבה מוצדקת.
חס וחלילה להתעצבן, בשורה התחתונה אני מסכים עם הנקודה שלך פשוט סתם חושב שאפשר בלי כל ה"מביך" אבל זה סתם דבילי מצידי להטיף לאחרים, במיוחד שאנחנו בכלל מדברים על מקרה היפותטי.
למה אתה שונא אותי?אם יש דבר שאני שונא זה לראות אנשים מרימים 100 ק״ג סקוואט עם נעלי ליפטינג,