הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חזרה להתאמנות

12cohenGilad

משתמש פעיל
307
34
נק' מוניטין:
43
307
34
היי אני בצבא, לפני כחודשיים בידיוק עברתי ניתוח קילה, בעיקרון לפי ההגבלות של המנתח, אסור לי להרים משקל עוד חודש, אבל אני מרגיש בסך הכול בסדר ועשיתי אימון אחד היום לא הגזמתי עם המשקלים אבל כן משקל שמאתגר אותי ובלי תרגילים שמאמצים בקטע מוגזם את הבטן (בלי תרגילי בטן או סקוואט)והרגיש סבבה לגמרי קצת אי נוחות כשנוגעים באזור הניתוח וקצת מעל איפה שהבקע ככל הנראה, עכשיו תראו לקבוע תור למנתח זה ייקח זמן, ועד שיקרה כנראה יעבור איזה חודש כזה טוב, אני מחפש תשובות מאנשים עם נסיון דומה, עברתי ניתוח בקע מפשעתי לפרסקופי ישיר בגודל של סמ 1 בלי שק.
תוך כמה זמן חזרתם לכשירות? מה דעתכם כדאי לעשות? להמשיך ולראות איך אני מרגיש או לחכות עוד חודש ?

התחושה שלך במקרה הזה לא משקפת את יכולת הרקמה לעמוד בעומסים.
זמן ההחלמה נקבע על פי הפרוצדורה וזמן ההחלמה הצפוי כדי שלא תפגע בתוצאות הניתוח.
אני לא ממליץ לך לחרוג מהנחיות הרופא.

• פותח/ת השרשור
התחושה שלך במקרה הזה לא משקפת את יכולת הרקמה לעמוד בעומסים.
זמן ההחלמה נקבע על פי הפרוצדורה וזמן ההחלמה הצפוי כדי שלא תפגע בתוצאות הניתוח.
אני לא ממליץ לך לחרוג מהנחיות הרופא.
פעם אחרונה שהוא ראה אותי היה כשבועיים אחרי הניתוח, ולא הביא הנחיות ספציפיות אלא יותר כמו הנחיות שנותן לכל אחד שעושה את הניתוח, אין לי הנחיות מה לעשות עוד חודש ומה לעשות עוד חודשיים, האם לעבוד לפי הרגשה פסול?

בעיקרון מתנהלים על פי הוראות המנתח.
אם לא בטוחים- או שמנסים ליצור איתו קשר או ששואלים את רופא היחידה. התחושה לא בהכרח משקפת את עמידות הרקמות המנותחות לעומס

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית