הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בנוגע לתפריט

• פותח/ת השרשור TMM
  • פורסם בתאריך

TMM

משתמש פעיל
534
2
נק' מוניטין:
148
534
2
אהלן לכולם,

רציתי להתייעץ איתכם בנוגע לתפריט שאני עובד איתו כבר מספר שבועות. כיום אני שוקל 67 קילו ואני גבוה 1.70.

זה התפריט:

ארוחת בוקר:

3 ביצים+ פיתה+ קופסת טונה.

ביניים:

2 מעדני יוגרט יופלה 1.5%.

ארוחת צהריים:

200 גרם אורז לבן.

150 גרם שניצל.

אחרי אימון:

סקופ שייק חלבון myprotein + 60 גרם שיבולת שועל לא מבושלת+בננה+300 מ"ל חלב 3%.

ארוחה אחרי אימון:

פיתה + גבינה לבנה/קוטג'+ 2 ירקות.

ערכים:

קלוריות 2150.

חלבון 155.7.

פחמימה 250.7.

שומן 60.2.

אלו הערכים +-.

אני מתאמן עם התפריט כבר 3 חודשים והעלתי קרוב ל8 קילו במשקל גוף, חלקו שריר אבל גם אחוז נכבד של שומן.

השאלה שלי היא כזו, האם הערכים תואמים לנתונים הגופניים? האם עלייה של 8 קילו ב3 חודשים הינה עלייה סבירה בהתחשב בעובדה שקודם הייתי בחור מאוד דק? או שזו עלייה מהירה מידי? כיום אני מאוד משקיע בתזונה ולא פשוט לי בכלל לאכול כזו כמות של אוכל, כאשר אשקול 71 קילו+- אתחיל חיטוב- כיצד אוכל לעשות זאת על הצד הטוב ביותר על מנת למקסם שמירה על שריר? (הגוף שלי שורף שריר מאוד מהר).

לא מעט אנשים (שלצערי לא מבינים לגמרי אבל עדיין זה מערער אותי) אמרו לי ש"השמנתי", איך אתם מתמודדים עם העניין בתקופת מאסה? ממשיכים בשלכם או מורידים אוכל מהתפריט?.

תודה רבה!

8 קילו בשלושה חודשים זה הרבה ללא ספק, תמתן את זה לעלייה של כאחוז-שתיים בחודש ככה תוכל למשוך את המסה הרבה יותר ולמעט בעלייה בשומן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית