הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ערכים

השפיץ

משתמש מתחיל
82
19
נק' מוניטין:
5
82
19
עד עכשיו לקחתי ערכים מfoodictionary ושמתי לב שהרוב שם עודכן לאחרונה ב2009
לדוגמא טונה פילטונה במים באתר, 117 קלה ל100 גרם אך על המוצר רשום 98 קל'
למי מה ללכת? לפי המוצר או האתר?
תודה

שים לב שלאחרונה יצא פילטונה במשקל מופחת (140 ג׳ במקום 160 ג׳)

וכמובן שעדיף להאמין למה שכתוב על המוצר.

• פותח/ת השרשור
שים לב שלאחרונה יצא פילטונה במשקל מופחת (140 ג׳ במקום 160 ג׳)

וכמובן שעדיף להאמין למה שכתוב על המוצר.
אז אתה אומר ללכת לפי ערך אחרי סינון שעל המוצר ושקילה?

נערך לאחרונה:
הולכים לפי המוצר שאצלך ביד, וכן כדאי לבדוק מידי פעם שהערכים תואמים לערכים הרשומים באפליקציה, לפעמים יש שגיאות (יש לי חבר שהיה רושם עדשים ירוקות יבשות בטעות כעדשים ירוקות מבושלות. וזה בערך שליש מהקלוריות).

יש לזה סיבה מיוחדת? בעיניי יותר מדוייק לשקול לפני בישול, אחרי בישול הערך תמיד שונה בהתאם לכמות המים שנכנסה\יצאה מהמוצר.

אין סיבה מיוחדת אני מבשל את זה בדרכ אותו דבר עם אותה כמות מים וזה יותר נוח לשקול אחרי כי אני מחלק את זה לכמה ימים.

זה לא באמת משנה אם יותר נוח לך תשקול לפני, בשבילי זה קאדר מיותר, בסוף עם קצת ניסיונות אתה מבין בדיוק כמה אתה צריך לאכול ובונה תפריט שמסתמך על זה שאתה שוקל את האוכל אחרי בישול עם מים.

• פותח/ת השרשור
יש לזה סיבה מיוחדת? בעיניי יותר מדוייק לשקול לפני בישול, אחרי בישול הערך תמיד שונה בהתאם לכמות המים שנכנסה\יצאה מהמוצר.
כן גם אני חושב ככה, הרי כל אחד מבשל חזה עוף וכו' בצורה שונה..חלק אוהבים את זה יותר יבש וחלק טיפה חי כמוני חחח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית