הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

What am I doing wrong?

אני=]

משתמש משקיע
4,022
3,085
נק' מוניטין:
4,104
4,022
3,085
ספייס רשל"צ
הורדתי עוד 200 קל' ועדיין לא נצפית ירידה במשקל.
מודה שזה כבר מתחיל להיות ממש קשה כל העסק.
1,200 קל' ליום זה מעט מאוד אוכל. בקושי יכולה לאכול ארוחת ערב נורמלית של חביתה, גבינה וסלט.
ואירובי אני עושה 3-4 פעמים בשבוע - ריצה לחצי שעה / הליכה 40 דק'.
אמנם עבר רק שבוע, אבל הרגיש כמו נצח. ואין שום תזוזה.

גובה 157
משקל 57
לא רציתי מליון דולר, כל שביקשתי היה לרדת 2 קילו מזופתים 😭

• פותח/ת השרשור
מסכים מאוד.
בהפרעת אכילה דימוי הגוף מעוות כך שאנשים רואים את עצמם כ-"שמנים" ומנסים להרזות למרות שהם לחלוטין לא צריכים לעשות את זה והם במשקל תקין או אפילו מעט נמוך.

@אני=] כרגע את כבר לא שם, למרבה המזל.
אבל עדיין יכול להיות שדימוי הגוף הלא-נכון נשאר מאז המחלה ומסרב לעזוב.

מלבד זאת, לעלייה במסת השריר יש אימפקט הרבה יותר חיובי על המראה (גם בנשים) מאשר חיטוב לאחוזי שומן נמוכים כשמסת השריר נמוכה.

אם את מרגישה שאת פשוט לא מסוגלת לרדת במשקל, למה לנסות להכריח את עצמך ולחיות על פחות מ-1,000 קלוריות ליום?
אולי תרדי במשקל ואולי לא, אבל אלו חיים לא ממש קלים.
אני ממליץ, כמו אלחנן, להיכנס למאזן נייטרלי, ולהתחיל להתעסק בספורט מסוים. לא באמת משנה איזה.
אני משוכנע שתראי תוצאות הרבה יותר טובות + החיים שלך יהיו הרבה יותר קלים.

ואני יודע שאת רוצה לחטב ולהגיע למראה מסויים נטו בשביל עצמך ולא בשביל להרשים אף אחד אחר, אבל שתדעי שגבר שמעוניין רק בנשים דקיקות או בדוגמניות אינסטגרם הוא אדם רדוד ושטוח ושהאנשים האיכותיים באמת שופטים על פי קריטריונים אחרים (למשל, הומור משותף הרבה יותר חשוב להצלחה ביחסים מאשר כמה את שוקלת).

אתה משו :>

נכון, אלה חיים לא קלים...
בייחוד לא כשאני בבית, וכל שנייה בא מישו ומכין סטייקים / קובה סלק / מלאווח / עוגות / קישים מטורפים, ואני כל פעם אומרת "לא, לא. לא תודה." ומנשנשת לי בהנאה את היוגורט הדל שלי D:
ונכון, הרבה (ואולי אפילו הרוב,) לא אוהבים דווקא את השדופות... אבל גם כשאני לא צריכה חיטוב אני לא 'שדופה' אני פשוט רגילה כזה :0
כרגע אני מרגישה שמנמנה בצורה שגורמת לי להרגיש לא בנח עם עצמי.

ומצטטת הקלטה של חברה:
"קודם כל אל תגזימי, כי זה לא כזה טירוף. אני מסכימה איתך שאת צריכה לשמור על תזונה בריאה והכל, אבל אל תשתגעי. את יורדת צ'יק-צ'ק. תזכרי שאת יורדת מהר, אז את לא צריכה לצאת מהדעת."
ואז כתבתי לה שאני מנסה כבר חודשיים וכלום לא זז, ויכול להיות שזה בגלל שאני לא פעילה מספיק.
"אז יאלה, קצת ספורט והכל מתאזן. אני יודעת שבספורט את יורדת. ראיתי בתקופה שהתחלת לעשות כושר זה עבד לך טוב."

מהחודשיים האחרונים הגעתי לכמה מסקנות:
1. אני פחות פעילה. כלומר, ההוצאה הקלורית שלי קטנה משמעותית מהיומיום הרגיל שלי.
2. ייתכן מאוד שהניטרלי שלי ללא תזוזה בכלל = 1,400. שהי - אלו חדשות ממש טובות!!!!!!!1 כי אם אני מסתכלת שנה אחורה, הייתי אוכלת 1,000-1,200 קל' + 4 אימוני כח + אירובי שבועי מטורף - ולא ירדתי במשקל!!!
3. אני בטוחה שאם לא הקורונה, ואם הייתי פעילה באותו האופן כמו ביומיום הרגיל שלי, הייתי כבר מזמן אחרי החיטוב הזה. ואולי אפילו לא הייתי צריכה אותו מלכתחילה....
4. בהלימה למסקנות הקודמות, אני חושבת שאני יכולה לנסות להישאר על 1,400 ולהתרכז בלהגדיל את ההוצאה הקלורית שלי בלבד, מבלי לקצץ את האוכל. (ומבלי להגדיל את האוכל כפיצוי. אהמ אהמ.) כלומר להוסיף הליכות יומיות / אימוני כח. (אתמול נגיד עשיתי אימון ביתי ממש טוב, אבל כבר כמה זמן שאני שוקלת לחזור לחד"כש. אני כל פעם דוחה את זה כי יש לי ביליון חששות.)
ברוך ה', נבהלתי.

את מבינה שזה אינדקציה לכלום?
אני בטוח שחברי הפורום יזילו ריר על התמונות האלו.
בחור מחפש בחורה מאושרת יותר מבחורה רזה וממורמרת. וחוץ מזה, ריפוד זה חובה, גם אצל גברים.

יאללה, תתאפסי על עצמך, תצאי מהסרט שלך ותחזרי למציאות (אני מנסה לחכות בחורה כרגע, תקראי את הקטע הזה עם קול נשי, בעדיפות לערסית צעירה).

🤣🤣
גרמת לי ממש לצחוק כרגע, זה כבר טוב 😃
מסכימה לגמרי שלהיות רזה וממורמרת זה פיכס.

והסרטון - אני בדעה חלוקה לגביו :0

חושב שציטטתי אותך פה מתישהו עם סרטון בדם can you get ripped naturally? של jhon meadows וזה לא נשמע ככה אבל יש שם דברים שכדאי לך לראות ולהחכים שמתאימים למצב שלך, בהצלחה.

הממ לא זכור לי. אני צופה עכשיו 😃

הוא אמר שם לעשות יום צום אחד בשבוע, או שדמיינתי את זה?
אוקיי, הוא התייחס רק לאנשים עם אחוז שומן נמוך.

אחלה סרטון. הוא אמר שם דברים שממש הזדהיתי איתם חח
אבל לא הבנתי מה השורה התחתונה שלו.

נערך לאחרונה:
אתה משו :>

נכון, אלה חיים לא קלים...
בייחוד לא כשאני בבית, וכל שנייה בא מישו ומכין סטייקים / קובה סלק / מלאווח / עוגות / קישים מטורפים, ואני כל פעם אומרת "לא, לא. לא תודה." ומנשנשת לי בהנאה את היוגורט הדל שלי D:
ונכון, הרבה (ואולי אפילו הרוב,) לא אוהבים דווקא את השדופות... אבל גם כשאני לא צריכה חיטוב אני לא 'שדופה' אני פשוט רגילה כזה :0
כרגע אני מרגישה שמנמנה בצורה שגורמת לי להרגיש לא בנח עם עצמי.

ומצטטת הקלטה של חברה:
"קודם כל אל תגזימי, כי זה לא כזה טירוף. אני מסכימה איתך שאת צריכה לשמור על תזונה בריאה והכל, אבל אל תשתגעי. את יורדת צ'יק-צ'ק. תזכרי שאת יורדת מהר, אז את לא צריכה לצאת מהדעת."
ואז כתבתי לה שאני מנסה כבר חודשיים וכלום לא זז, ויכול להיות שזה בגלל שאני לא פעילה מספיק.
"אז יאלה, קצת ספורט והכל מתאזן. אני יודעת שבספורט את יורדת. ראיתי בתקופה שהתחלת לעשות כושר זה עבד לך טוב."

מהחודשיים האחרונים הגעתי לכמה מסקנות:
1. אני פחות פעילה. כלומר, ההוצאה הקלורית שלי קטנה משמעותית מהיומיום הרגיל שלי.
2. ייתכן מאוד שהניטרלי שלי ללא תזוזה בכלל = 1,400. שהי - אלו חדשות ממש טובות!!!!!!!1 כי אם אני מסתכלת שנה אחורה, הייתי אוכלת 1,000-1,200 קל' + 4 אימוני כח + אירובי שבועי מטורף - ולא ירדתי במשקל!!!
3. אני בטוחה שאם לא הקורונה, ואם הייתי פעילה באותו האופן כמו ביומיום הרגיל שלי, הייתי כבר מזמן אחרי החיטוב הזה. ואולי אפילו לא הייתי צריכה אותו מלכתחילה....
4. בהלימה למסקנות הקודמות, אני חושבת שאני יכולה לנסות להישאר על 1,400 ולהתרכז בלהגדיל את ההוצאה הקלורית שלי בלבד, מבלי לקצץ את האוכל. (ומבלי להגדיל את האוכל כפיצוי. אהמ אהמ.) כלומר להוסיף הליכות יומיות / אימוני כח. (אתמול נגיד עשיתי אימון ביתי ממש טוב, אבל כבר כמה זמן שאני שוקלת לחזור לחד"כש. אני כל פעם דוחה את זה כי יש לי ביליון חששות.)

🤣🤣
גרמת לי ממש לצחוק כרגע, זה כבר טוב 😃
מסכימה לגמרי שלהיות רזה וממורמרת זה פיכס.

והסרטון - אני בדעה חלוקה לגביו :0

הממ לא זכור לי. אני צופה עכשיו 😃

הוא אמר שם לעשות יום צום אחד בשבוע, או שדמיינתי את זה?
אוקיי, הוא התייחס רק לאנשים עם אחוז שומן נמוך.

אחלה סרטון. הוא אמר שם דברים שממש הזדהיתי איתם חח
אבל לא הבנתי מה השורה התחתונה שלו.

תני בהעמסה, בקיצור.

• פותח/ת השרשור
תני בהעמסה, בקיצור.

על פניו זה נשמע רעיון מאוד מפתה.
אך עקב היכרות שלי עם עצמי כבר 23 שנה, אני מלאת חששות בנוגע לכך ._.
הרעיון הוא - יום אחד לדפוק פחממות?
כי אם כן - אז היה לי את זה ביום חמישי שעבר, ערב חג השבועות.
חמישי אכלתי בלי לדפוק חשבון, (אם כי בפועל לא ממש התחרפנתי בצורה קיצונית) שישי שבת אכלתי רגיל. השקילה של יום ראשון הייתה רגילה לגמרי, כאילו כלום לא קרה :>

אני קוראת את מה שכתבתי פה ופתאום שמה לב למשלב הלשוני וזה קורעעעעע אותי מצחוק 🤣
מדמיינת את עצמי מדברת ככה ביומיום וכולי "ווואטדפאק"? 🤣
'מלאת חששות בנוגע לכך' - פיייפיייעעע:lol:

אני שם לב שרוב האנשים פה (לא רק @אני=] ) נתפסים על דברים שמפריעים להם ומנסים לפתור את הדברים האלה בעזרת הפורום פה.
אני לא נגד להשתמש בפורום, אבל כל הבעיות האלה של חוסר ירידה במשקל/בעיה באימונים/חוסרים תזונתיים כאלה וכו' - הכל פתיר בעזרת אנשי מקצוע.
אני ממליץ בחום, עם כמה שזה באסה לשלם הרבה כסף, ללכת לתזונאי/מאמן כושר/פיזיותרפיסט או כל איש מקצוע אחר שיעשה לכם חיים קלים יותר.
אני כותב את זה כי נראה שאותן בעיות חוזרות אצל אותם אנשים, אבל אף אחד לא עושה את הצעד הבא של לקבל את זה שהבעיות לא יפתרו מעצמן, אלא דורשות איש מקצוע.

אני שם לב שרוב האנשים פה (לא רק @אני=] ) נתפסים על דברים שמפריעים להם ומנסים לפתור את הדברים האלה בעזרת הפורום פה.
אני לא נגד להשתמש בפורום, אבל כל הבעיות האלה של חוסר ירידה במשקל/בעיה באימונים/חוסרים תזונתיים כאלה וכו' - הכל פתיר בעזרת אנשי מקצוע.
אני ממליץ בחום, עם כמה שזה באסה לשלם הרבה כסף, ללכת לתזונאי/מאמן כושר/פיזיותרפיסט או כל איש מקצוע אחר שיעשה לכם חיים קלים יותר.
אני כותב את זה כי נראה שאותן בעיות חוזרות אצל אותם אנשים, אבל אף אחד לא עושה את הצעד הבא של לקבל את זה שהבעיות לא יפתרו מעצמן, אלא דורשות איש מקצוע.

לא הכל דורש איש מקצוע ותתפלא שיש דברים שלמדתי פה ושהייתי מלווה בתחילת דרכי במאמן
וגם בתזונאי שלא קשורים אחד לשני הבנתי כמה הם היו 2 חאפרים שפשוט לקחו כסף על מה שהם אמרו.

פה למדתי את הדברים בחינם וגם קיבלתי ליווי פה מאנשים נטולי אינטרסים.

כל דבר שתעשה בחיים תוכל לקחת איש מקצוע, לא צריך להיות מובל לכל מקום, אפשר גם לשבת ובאמת ללמוד ולהשכיל גם מרחבי האינטרנט וגם מאנשים עם יותר ניסיון ממך.

לא הכל דורש איש מקצוע ותתפלא שיש דברים שלמדתי פה ושהייתי מלווה בתחילת דרכי במאמן
וגם בתזונאי שלא קשורים אחד לשני הבנתי כמה הם היו 2 חאפרים שפשוט לקחו כסף על מה שהם אמרו.

כל דבר שתעשה בחיים תוכל לקחת איש מקצוע, לא צריך להיות מובל לכל מקום, אפשר גם לשבת ובאמת ללמוד ולהשכיל גם מרחבי האינטרנט וגם מאנשים עם יותר ניסיון ממך.

כנראה שלא ירדת לסוף דעתי -
כשבנאדם שנה+ מפרסם כל שבוע - שבועיים את אותה שאלה, כנראה שהוא לא מקבל תשובה מספקת.
כנ''ל פה - @אני=] כל הזמן מתעסקת בחיטוב/משקל שלה, ואני חושב שללכת לאיש מקצוע בשביל זה יסגור לה הרבה פינות ויוריד ממנה סטרס.
אם בנאדם כל הזמן מעלה שאלות בנוגע לאימונים, כנראה שהוא ירוויח מללכת לאיש מקצוע.

• פותח/ת השרשור

הייתי אצל דיאטנית להפ"א במפגשים שבועיים במשך 4 שנים רצופות :/
אלה היו מפגשים שכולם הסתכמו ב - "תאכלי כברררררר!!!!!!!!!!!", ובי, משקרת במצח נחושה שאכלתי כמות שלא התקרבתי אליה חחח...
בוא נגיד שהפורום הזה עזר לי לעשות את הצעד ש5 שנות טיפול לא הצליחו לעשות ( - אמנם הטיפול עזר המון, אבל הפורום לגמרי היה הדחיפה הסופית.)
וכל המאמנים / מדריכי הכושר / דיאטנים אומרים את אותו הדבר. וחלקם גם אומרים שיט ומיתוסים מפגרים שעושים לי חשק לברוח בצרחות, ולא לקבוע איתם שום מפגש 'אחד על אחד להתאמה אישית של תפריט ותוכנית אימונים.'
וגם פה לא חסרים חאפרים בלי עין הרע, אבל ברוך השם למדתי לסנן 🙄

כזה.
שלא נדבר על מלאמלאמאלמאלמלאמאלא תמיכה נפשית מאנשים אדירים, בתהליך שהיה לי מאוד מאוד קשה 🤯
אשכרה שנה שלמה של ליווי וירטואלי 24/7 😭
^שולחת לכולם זר פרחים, ברכה, וציור חתום^
(תשמרו את הציור, כשאהיה אמנית מפורסמת הוא יהיה שווה הון 😆)
כנראה שלא ירדת לסוף דעתי -
כשבנאדם שנה+ מפרסם כל שבוע - שבועיים את אותה שאלה, כנראה שהוא לא מקבל תשובה מספקת.
כנ''ל פה - @אני=] כל הזמן מתעסקת בחיטוב/משקל שלה, ואני חושב שללכת לאיש מקצוע בשביל זה יסגור לה הרבה פינות ויוריד ממנה סטרס.
אם בנאדם כל הזמן מעלה שאלות בנוגע לאימונים, כנראה שהוא ירוויח מללכת לאיש מקצוע.

היייי זה ממש לא פעם בשבוע-שבועיים :0
יוצא לי פעם בחודשיים בממוצע, ורק כשצצה בעיה שמציקה לי, או שאני רוצה להתייעץ בנוגע למשהו, וזה לגמרי בסדר :0
וכן, בתקופה האחרונה באמת היו לי הרבה תהיות ושאלות, כי נתקלתי בקושי, וזה לגמרי בסדר לשתף ולהתייעץ.

אבל אני בהחלט מבינה מה אתה אומר.
למרות שאני יודעת לא מעט, (אני קוראת הרבה ושואלת הרבה שאלות, קרצייה שכמותי,) אני בטח לא יודעת את קצה הקרחון בתחום התזונה.
האמת שיש לי בנדוד תזונאי ויש לו תחום אחריות נרחב, אולי אני אתייעץ איתו?
או שצריך ספציפית תזונאי ספורט? (ומה הוא יגיד לי שונה מתזונאי רגיל? לאכול יותר חלבון?)
אני חושבת שאם לא הקשבתי לדיאטנית במשך 4 שנים, אני לא חושבת שעוד פעם שאלך לדיאטנית ישנה משהו.
הדיאטניות חיות בבועה, ונורא נורא קשה לי להקשיב להן. ובכלל, הבעיה אצלי היא אחרת, והיא לא תיפטר עם מפגש של חצי שעה פעם בשבוע-שבועיים 🙁
איכשהו אני יותר סומכת על האנשים כאן.
ואני הכי צריכה לסמוך על עצמי. מבחינתי זה החלק הכי קשה בכל הסיפור.

הייתי אצל דיאטנית להפ"א במפגשים שבועיים במשך 4 שנים רצופות :/
אלה היו מפגשים שכולם הסתכמו ב - "תאכלי כברררררר!!!!!!!!!!!", ובי, משקרת במצח נחושה שאכלתי כמות שלא התקרבתי אליה חחח...
בוא נגיד שהפורום הזה עזר לי לעשות את הצעד ש5 שנות טיפול לא הצליחו לעשות ( - אמנם הטיפול עזר המון, אבל הפורום לגמרי היה הדחיפה הסופית.)
וכל המאמנים / מדריכי הכושר / דיאטנים אומרים את אותו הדבר. וחלקם גם אומרים שיט ומיתוסים מפגרים שעושים לי חשק לברוח בצרחות, ולא לקבוע איתם שום מפגש 'אחד על אחד להתאמה אישית של תפריט ותוכנית אימונים.'
וגם פה לא חסרים חאפרים בלי עין הרע, אבל ברוך השם למדתי לסנן 🙄

כזה.
שלא נדבר על מלאמלאמאלמאלמלאמאלא תמיכה נפשית מאנשים אדירים, בתהליך שהיה לי מאוד מאוד קשה 🤯
אשכרה שנה שלמה של ליווי וירטואלי 24/7 😭
^שולחת לכולם זר פרחים, ברכה, וציור חתום^
(תשמרו את הציור, כשאהיה אמנית מפורסמת הוא יהיה שווה הון 😆)

מאמן/תזונאי טוב יבנה לך את התכנית שהכי מתאימה לך, בלי בולשיט ובלי אמונות תפלות.
ואני חושב שאם עשית התקדמות כזו גדולה, את יכולה ללכת ליעוץ אצל מייק ולהרוויח המון.

אני לא חושב שאת באופן ספציפי מפרסמת כל שבועיים, אבל את שואלת לא מעט 😃
אני לא בעד ללכת לקרובי משפחה, ועוד יותר לא בעד לבקש מהם טובות.. בכסף שלך תהיי מלכה, ואת תקבלי מה שמגיע לך.
אני דווקא חושב שהפעם את כן תקשיבי לתזונאי שתלכי אליו/אליה, כי את במקום אחר
בחיים ואת כבר לא מרעיבה את עצמך בשביל לראות את המשקל יורד.
זה הגיוני מאוד, אני רק 1.62 5 ס''מ מעליך ואחרי כבר 3 חודשים חיטוב ושוקל כמוך 57.5 ואני מחטב כבר חודש כשעוד הייתי כמעט 60 על 1100 ליום. אמנם לא עושה שום אירובי ובמשרד כל היום אבל כן עם 4 רימוני כח מפרכים.
יכול להיות שתטענו שאני לא אוכל 1100 כי זה כלום אבל אני כן סופר,עכשיו יכול להיות שמשום מה אני טועה ויש הרבה יותר שמן או לא יודע מה (למרות שמדדתי) אבל התפריט שלי זה 100-120 גרם קוסקוס/תפוא בגריל ו130-150 חזה עוף בגריל שלי ארוחות כאלה ביום+ מעדן גו לייט וסקופ אבקה ולפעמים גם סלט עם ממש ממש קצת שמן אבל גם זה לא כל יום, בימים שאני רוצה להוריד קצת מחליף ארוחה בשרית אחת באומלט עם 2 ביצים מדיום ו70 גרם גבינה צהובה 15%. ככה עם תפריט כזה אני יורד חצי קילו בשבוע (ירדתי כבר 10 קילו מההתחלה של החיטוב)
ירדת 10 ק''ג בחודש?

ואני חושב שאם עשית התקדמות כזו גדולה, את יכולה ללכת ליעוץ אצל מייק ולהרוויח המון.

אני לא בעד ללכת לקרובי משפחה, ועוד יותר לא בעד לבקש מהם טובות.. בכסף שלך תהיי מלכה, ואת תקבלי מה שמגיע לך.

ירדת 10 ק''ג בחודש?

אני חושב שלא לכולם יש את האמצעים להיעזר באנשים כאלה ומי שבענף יודע שליווי של תזונאי באמת טוב ושאכפת לו ממך
זה לא עניין זול בכלל.

מה שכן הייתי מייעץ זה במקסימום להיפגש עם איש מקצוע ולשמוע עצות, למרות שאני באמת חושב שכל עוד את לא
בתת משקל / השמנת יתר אין שום סיבה לא להצליח גם לבד עם מספיק סבלנות.

אישית אני בליווי של תזונאי שכל חודש צריך לשים 300 ש"ח, בגלל סיבות כאלה ואחרות אני לא משלם את הסכומים האלה
אבל צריך להבין שזה לא ענייןו של מה בכך.

בקשר לבחור שעשה חיטוב הוא אומר חצי ק"ג בשבוע אחי אז כנראה שמדובר יותר לכיוון 2 ק"ג בחודש.

על פניו זה נשמע רעיון מאוד מפתה.
אך עקב היכרות שלי עם עצמי כבר 23 שנה, אני מלאת חששות בנוגע לכך ._.
הרעיון הוא - יום אחד לדפוק פחממות?
כי אם כן - אז היה לי את זה ביום חמישי שעבר, ערב חג השבועות.
חמישי אכלתי בלי לדפוק חשבון, (אם כי בפועל לא ממש התחרפנתי בצורה קיצונית) שישי שבת אכלתי רגיל. השקילה של יום ראשון הייתה רגילה לגמרי, כאילו כלום לא קרה :>

אני קוראת את מה שכתבתי פה ופתאום שמה לב למשלב הלשוני וזה קורעעעעע אותי מצחוק 🤣
מדמיינת את עצמי מדברת ככה ביומיום וכולי "ווואטדפאק"? 🤣
'מלאת חששות בנוגע לכך' - פיייפיייעעע:lol:
"מלאת חששות בנוגע לכך" עוד שנייה היית אומרת פחמימות זה השטן.... זה לא סיפור גדול, פשוט תוסיפי פחמימה ותהיי בעודף קלורי לתקופה מסויימת מאמין שזה יעזור

"מלאת חששות בנוגע לכך" עוד שנייה היית אומרת פחמימות זה השטן.... זה לא סיפור גדול, פשוט תוסיפי פחמימה ותהיי בעודף קלורי לתקופה מסויימת מאמין שזה יעזור
אני חושב שאתה לא מבין כל כך מה זה אומר בחורה עם עבר של הפרעות אכילה

• פותח/ת השרשור

הממ לא דווקא בגלל הפחממות, דווקא בגלל העודף הקלורי. בוא נגיד שעל פי רוב - ימי צ'יט שלי לא נגמרים בטוב 🥷
ובדרך כלל יום צ'יט זה סתם אירוע בערב, או סופ"ש בבית מלון אומשו כזה.
אני חושב שאתה לא מבין כל כך מה זה אומר בחורה עם עבר של הפרעות אכילה

כזה.

"הייתי אצל דיאטנית להפ"א במפגשים שבועיים במשך 4 שנים רצופות :/
בוא נגיד שהפורום הזה עזר לי לעשות את הצעד ש5 שנות טיפול לא הצליחו לעשות"

@Shem

• פותח/ת השרשור
לא שאני מכיר אותה בשביל לדעת שהיו לה הפרעות אכילה

אהה חח כתבתי את זה בקיצור - " הפ"א "....😅
בקצרה - נחלצתי מאנורקסיה לפני 5 שנים, אבל עדיין יש 'צלקות' חח
העניין הוא שאם אני עושה משהו, זה צריך להיות בעדינות. אם אני עושה צעד קיצוני זה מכניס אותי לסטרס...
אבל לא נורא, באמת, הכל טוב. אני ממש ממש מעריכה הכל 😃

ירדת 10 ק''ג בחודש?
3 חודשים ושבוע

הממ לא דווקא בגלל הפחממות, דווקא בגלל העודף הקלורי. בוא נגיד שעל פי רוב - ימי צ'יט שלי לא נגמרים בטוב 🥷

כזה.

כזה.

כזה.
"הייתי אצל דיאטנית להפ"א במפגשים שבועיים במשך 4 שנים רצופות :/
בוא נגיד שהפורום הזה עזר לי לעשות את הצעד ש5 שנות טיפול לא הצליחו לעשות"

@Shem
אהה חח כתבתי את זה בקיצור - " הפ"א "....😅
בקצרה - נחלצתי מאנורקסיה לפני 5 שנים, אבל עדיין יש 'צלקות' חח
העניין הוא שאם אני עושה משהו, זה צריך להיות בעדינות. אם אני עושה צעד קיצוני זה מכניס אותי לסטרס...
אבל לא נורא, באמת, הכל טוב. אני ממש ממש מעריכה הכל 😃
כל הכבוד לך, ההודעה הקודמת נכתבה באמצע סשן אירובי קשוח אז לא טרחתי לקרוא הכל, בכל אופן - את כמעט בטוח תראי ותרגישי יותר טוב אם תעלי את הקלוריות שלך בהדרגה , 100 פה 100 שם זה ישתפר תנסי את זה כמה שבועות - חודש, אני לא יכול להבטיח לך כלום אבל מדעות של הרבה אנשים עם הרבה ניסיון שעובדים הם הרבה לקוחות (גם הבחור פה שאמרתי שכדאי לך לראות) הדברים האלה עובדים במצבים כאלה

עריכה: נראה לי תכננתי להגיב קודם אז זה ציטט אתכם איזה 400 פעם:suicide:

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד לך, ההודעה הקודמת נכתבה באמצע סשן אירובי קשוח אז לא טרחתי לקרוא הכל, בכל אופן - את כמעט בטוח תראי ותרגישי יותר טוב אם תעלי את הקלוריות שלך בהדרגה , 100 פה 100 שם זה ישתפר תנסי את זה כמה שבועות - חודש, אני לא יכול להבטיח לך כלום אבל מדעות של הרבה אנשים עם הרבה ניסיון שעובדים הם הרבה לקוחות (גם הבחור פה שאמרתי שכדאי לך לראות) הדברים האלה עובדים במצבים כאלה

עריכה: נראה לי תכננתי להגיב קודם אז זה ציטט אתכם איזה 400 פעם:suicide:

חחחח *785 פעם, ליתר דיוק 🤣
ואיזה אירובי? אני בדיוק אוספת רעיונות כדי לגווון...

ושנייה שאבין - העליה בקלוריות מגיעה כדי שבסוף אוריד אותן ואראה ירידה במשקל? :>
בעיקרון במהלך השנה הנוכחית העליתי את הצריכה הקלורית שלי ב 800 קלוריות בהדרגה 🤯
אשכרה מצריכה יומית עלובה של 1,000 ל-1800. והייתי על 1,800 כמה חודשים טובים.
מנהסתם שבתהליך הזה עליתי במשקל. הרבה מסת שריר, וגם מסת שומן, מטבע הדברים.
לכן זה ככ מתסכל שב1,400 לא ירדתי בקושי 😭

חחחח *785 פעם, ליתר דיוק 🤣
ואיזה אירובי? אני בדיוק אוספת רעיונות כדי לגווון...

ושנייה שאבין - העליה בקלוריות מגיעה כדי שבסוף אוריד אותן ואראה ירידה במשקל? :>
בעיקרון במהלך השנה הנוכחית העליתי את הצריכה הקלורית שלי ב 800 קלוריות בהדרגה 🤯
אשכרה מצריכה יומית עלובה של 1,000 ל-1800. והייתי על 1,800 כמה חודשים טובים.
מנהסתם שבתהליך הזה עליתי במשקל. הרבה מסת שריר, וגם מסת שומן, מטבע הדברים.
לכן זה ככ מתסכל שב1,400 לא ירדתי בקושי 😭

הneat יתחיל לעלות, האימונים ירגישו יותר טוב, הbmr שלך יעלה, כמה עלית עם 1800?

הליכון בשיפוע

• פותח/ת השרשור
הneat יתחיל לעלות, האימונים ירגישו יותר טוב, הbmr שלך יעלה, כמה עלית עם 1800?

הליכון בשיפוע

4 קילו 😃
מ52 ל56. וזה היה מהממממםםם.
ואז קורונה, ועליתי 2 קילו על ריק', בלי אימונים ☠️
(כאילו, לאורך כל התקופה אני עושה אימונים ביתיים, אבל- בוא. חחח זה לא עומסים של חדכש...)

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית