הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ירידה במשקלי עבודה לאחר קורונה

ASAFABADI

משתמש קבוע
1,847
105
נק' מוניטין:
134
1,847
105
במהלך הקורונה התאמנתי בבית אך בלי תרגילי הבסיס+ עשיתי חיטוב שבו הורדתי 10 קילו כבר מ67 ל57 ב3 חודשים, חזרתי למכון ובאמת היו ירידות גדולות אבל זה היה צפוי, עכשיו אחרי בערך 3 שבועות של מכון הגעתי לדעתי למקס ואני כבר לא מצליח להמשיך לעלות, ירדתי בבנץ' 10% מ70 ל62.5 בדדליפט מ130 ל115 (11.5%) סקוואט מ80 ל 72.5 (9.5%) ובפרס מ42.5 ל37.5 (11.5%). זה ירידה תקינה? אני ממש מבואס כי למשל בבנץ' זה כמעט כל מה שהעליתי בו במהלך ה8 חודשי מסה שבהם העליתי 12 קילו (התחלתי על 57.5-60)

במהלך הקורונה התאמנתי בבית אך בלי תרגילי הבסיס+ עשיתי חיטוב שבו הורדתי 10 קילו כבר מ67 ל57 ב3 חודשים, חזרתי למכון ובאמת היו ירידות גדולות אבל זה היה צפוי, עכשיו אחרי בערך 3 שבועות של מכון הגעתי לדעתי למקס ואני כבר לא מצליח להמשיך לעלות, ירדתי בבנץ' 10% מ70 ל62.5 בדדליפט מ130 ל115 (11.5%) סקוואט מ80 ל 72.5 (9.5%) ובפרס מ42.5 ל37.5 (11.5%). זה ירידה תקינה? אני ממש מבואס כי למשל בבנץ' זה כמעט כל מה שהעליתי בו במהלך ה8 חודשי מסה שבהם העליתי 12 קילו (התחלתי על 57.5-60)

זו ירידה תקינה,
ירדת גם 10 ק״ג וגם הורדת נפח - עצימות באימונים.

גם במקומך לא הייתי מנסה להעלות כרגע את הנפח אם אתה עוד בחיטוב כי אתה סתם תזמין פציעה.

מה הגובה שלך? 57 ק״ג זה משקל מאוד נמוך.

• פותח/ת השרשור
זו ירידה תקינה,
ירדת גם 10 ק״ג וגם הורדת נפח - עצימות באימונים.

גם במקומך לא הייתי מנסה להעלות כרגע את הנפח אם אתה עוד בחיטוב כי אתה סתם תזמין פציעה.

מה הגובה שלך? 57 ק״ג זה משקל מאוד נמוך.
162

• פותח/ת השרשור
סבבה,
ולאן מועדות פניך? ממשיך חיטוב? מסה? ניטרלי?
ממשיך חיטוב לעוד 3 שבועות עד ה1.7 בתקווה להגיע ל55 לפי התכנון הראשוני (כנראה שלא יקרה כי יש כמה מכשולים של אירועים מלאי אוכל על הדרך חחחחחח) ואז משם מתחיל שוב פעם מסה לסביבות ה8 חודשים-שנה, קשה לעריך א.ש אבל מבחינת מראה אני כרגע על הצצת ראשונית של קוביות ולדעתי ה2 קילו אקסטרה יגרמו לה, בתקווה, לצוץ באופן די מלא, קוללתי בפריסת שומן מאוד רעה כי ברגליים כאילו יש לי כבר STRIATIONS בקוואדס ומצד שני עדיין די הרבה "צדדים" בבטן

• פותח/ת השרשור
הולי שיט 10 קילו ב3 חודשים בוא תעשה לי קואוצ׳ינג
חחחחחח תקשיבו עשיתם לי פה נאחס בפורום למה בדיוק היום החלטתי שזהו זה ואני מתחיל מסה נשבר לי, היו יותר מידי אירועים וגם יהיו יותר מידי אירועים ב3 שבועות הקרובים שיגרמו לכך שהחיטוב כבר לא יהיה אידיאלי אז אמרתי לעצמי יאלה נתחיל מסה
וכן 10 קילו ב3 חודשים זה חד משמעית השיא בשבילי, חיטוב קודם היה רק 7 ב4 חודשים, הכל תודות לקורונה המדהימה שבחודשיים הורדתי כמעט 8 קילו נטו מזה שלא יצאתי לשום מקום ואכלתי נקי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית