הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

השפעה בריאותית של 2 סקופים ביום במקום אוכל

ImCarryGG

משתמש קבוע
1,096
235
נק' מוניטין:
473
1,096
235
אז ככה, מתחיל ללמוד וקצר בכסף למזון איכותי, לא זכור לי השפעה קריטית או משהו כזה אבל רק לוודא, אם אני שותה 2 סקופים של חלבון ביום(כנראה הרגיל של מייפרוטין, האייסוליט יקר מדי) + 200-300 גרם חזה עוף בתנור + חמאת בוטנים כמקורות חלבון(ובעיקר שיבולת שועל ואורז מלא כפחממה ואגוזי קשיו ושמן זית כשומן) באופן קבוע(מניח שבסופשים שאלך למשפחה אוכל יותר מגוון) האם יש סיכון בריאותי משמעותי מחוסר גיוון?
*חלבון פי 2 משקל גוף, שומן פי 0.8
לוקח תוספי אומגה 3 ומולטי ויטמין רגיל של מיפרוטין(קישור למי שרוצה לראות את הערכין)

לא רואה שום סיכון בזה, אני שותה שני סקופים ביום למרות שאם היה לי כוח לאכול עוד מנת חזה עוף או דג בנוסף לכמות שאני אוכל כל יום במקום האבקת חלבון הייתי מעדיף לעשות את זה.
לא יודע כמה אתה שוקל אבל אם אתה מתאמן זה נשמע לי כמו מעט מדי חלבון, אפשר לחזק עם קוטג'/חלב/ביצים שהם חלבונים מאוד זמינים ונוחים מבחינת מחיר.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לא רואה שום סיכון בזה, אני שותה שני סקופים ביום למרות שאם היה לי כוח לאכול עוד מנת חזה עוף או דג בנוסף לכמות שאני אוכל כל יום במקום האבקת חלבון הייתי מעדיף לעשות את זה.
לא יודע כמה אתה שוקל אבל אם אתה מתאמן זה נשמע לי כמו מעט מדי חלבון, אפשר לחזק עם קוטג'/חלב/ביצים שהם מאוד חלבון מאוג זמינים ונוחים מבחינת מחיר.
זהו שיש לי כוח לאכול והייתי גם מעדיף אבל חלבון איכותי יקר ממש.. 5 שח ל25 גרם חלבון מטונה לעומת שקל וחצי לאותה כמות מאבקת חלבון
וכן אני מוסיף גם חלב וביצים קשות ופסטרמה שלא ספרתי פה, מכניס בערך 190-200 גרם חלבון על 90 קילו, מכוון לפי 2 משקל גוף כמו שרשמתי

חושב שזה בסדר,אולי בכל זאת הייתי מקפיד על כמה ירקות ביום(לדוגמא גזר זה די זול ויש לו ערך תזונתי גבוה)
אתה יכול לנסות לקנות גבינה צהובה יש באיזור ה28-32 גרם חלבון ל100 גרם ועולה משהו כמו 30 שקל לחבילה של 400 גרם או קוטג 1 או 3 אחוז שעולה בסביבות ה5 שקל ויש 27.5 גרם חלבון לגביע
אולי תנסה לשלב גם ביצים ביום יום שזה גם ממש זול וגם יתן לך חלבון+שומן

יש לי שאלה גם, איזה טעם אתה שותה של מייפרוטאין? אני גם מזמין בקרוב ולא רוצה להידפק עם טעם גרוע

שני הסקופים האלה כשלעצמם אינם מהווים אינדיקציה על השפעה בריאותית כזו או אחרת, אלא הצריכה הכללית בסופו של יום.
כלומר, אם אתה לא גורע מצריכה מספקת של ויטמינים ואבות המזון, אז אתה בסדר גמור

• פותח/ת השרשור
על כמה ירקות ביום(לדוגמא גזר זה די זול ויש לו ערך תזונתי גבוה)
זהו שאני לא חובב גדול של ירקות, גזרים ועגבניות זה בערך מה שאני יכול לאכול ומוכן, אמצא סידור לשלב יותר בהדרגה
יש לי שאלה גם, איזה טעם אתה שותה של מייפרוטאין? אני גם מזמין בקרוב ולא רוצה להידפק עם טעם גרוע
של הרגיל יש לי עוגיות וזה אחלה והאייסוליט יש לי של שוקולד חלק, הלכתי על קלסים
שני הסקופים האלה כשלעצמם אינם מהווים אינדיקציה על השפעה בריאותית כזו או אחרת, אלא הצריכה הכללית בסופו של יום.
כלומר, אם אתה לא גורע מצריכה מספקת של ויטמינים ואבות המזון, אז אתה בסדר גמור
זהו שברמת המאקרו אני סבבה לגמרי, אני לא אוכל כל כך ירקות ופירות(בעיקרון רק גזר, עגבניות ובננות וכל זה בתדירות שבועית רק) אמנם אין חוסרים בבדיקות דם אך לוקח את המולטי כי קניתי חבילה בממש זול ורציתי לעשות ניסוי אם זה ישפיע(גם כפלסיבו) על ההרגשה.

זהו שאני לא חובב גדול של ירקות, גזרים ועגבניות זה בערך מה שאני יכול לאכול ומוכן, אמצא סידור לשלב יותר בהדרגה

של הרגיל יש לי עוגיות וזה אחלה והאייסוליט יש לי של שוקולד חלק, הלכתי על קלסים

זהו שברמת המאקרו אני סבבה לגמרי, אני לא אוכל כל כך ירקות ופירות(בעיקרון רק גזר, עגבניות ובננות וכל זה בתדירות שבועית רק) אמנם אין חוסרים בבדיקות דם אך לוקח את המולטי כי קניתי חבילה בממש זול ורציתי לעשות ניסוי אם זה ישפיע(גם כפלסיבו) על ההרגשה.
עוגיות - cookies and cream?(אם לא איך זה כתוב אצלהם?)

עושה רושם שבסדר גמור.
אם אתה בספק או סתם כדי להרגיע, תעשה בדיקת דם כל חודשיים על מנת לראות אם יש חוסרים, אבל זה חד משמעית לא רלוונטי לשני הסקופים

עוגיות - cookies and cream?(אם לא איך זה כתוב אצלהם?)

Cookies and Cream

• פותח/ת השרשור
ממליץ לך בחום להחליף לחמאת בוטנים טבעית.
פעם גם אני קניתי וזרקתי בגלל המרקם, שים אותה במקרר ואין הבדל מהסקיפי
ניסיתי די הרבה חמאות בוטנים טבעיות, את הרוב ממש לא אהבתי ורק של סקיפי ממש טעים לי(סוג של שילוב של ציט אפילו), איזה מותג אתה משתמש?

ניסיתי די הרבה חמאות בוטנים טבעיות, את הרוב ממש לא אהבתי ורק של סקיפי ממש טעים לי(סוג של שילוב של ציט אפילו), איזה מותג אתה משתמש?
אין שום בעיה עם סקיפי, כולה קצת סוכר מוסף וגם לא בכמות היסטרית, אם זה יותר טעים לך ומסתדר לך בערכים תמשיך עם זה

B&D
וכמה שומן יוצא לך לעומת כמות של 10 ג׳ חלבון?

נערך לאחרונה:
R&D , מדי פעם מעדיף לצרוך את השומן גם ממקורות אחרים כמו אגוזי מלך/חלמון ביצה וכדי להתאים לערכים שלי אני משתמש באבקה (יש במייפרוטיין למשל או pb2)

• פותח/ת השרשור
וכמה שומן יוצא לך לעומת כמות של 10 ג׳ חלבון?
בעצם 6 גרם חלבון ו12 גרם שומן ב3 כפיות יש
משתמש באבקה
אבקה של שומן?
אני פשוט אוכל גם קשיו ושקדים וכפית שמן זית ששם עם החזה עוף וזה מכסה לי את השומן.
לגבי הr&d זכור לי שהיא הייתה ממש לא טעימה, אולי בגלל המרקם באמת ולשים במקרר יעזור, אולי אנסה מתישהו

בעצם 6 גרם חלבון ו12 גרם שומן ב3 כפיות יש

אבקה של שומן?
אני פשוט אוכל גם קשיו ושקדים וכפית שמן זית ששם עם החזה עוף וזה מכסה לי את השומן.
לגבי הr&d זכור לי שהיא הייתה ממש לא טעימה, אולי בגלל המרקם באמת ולשים במקרר יעזור, אולי אנסה מתישהו
אבקת חמאת בוטנים (יש בהן פחות שומן וקלוריות ויותר פחמימה מחמאת בוטנים רגילה), תנסה לשים במקק זה ממש מקשה את הR&D

למה אתם מתכוונים כשאתם מדברים על חמאת בוטנים R&D?
אני מכיר רק חמאת בוטנים טבעית B&D.
יכול להיות שאתם מדברים על מותג אחר?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית