הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

החזרת קלוריות

Lidor172003

משתמש מתחיל
52
17
נק' מוניטין:
17
52
17
היייייי
באתי להטריל (סתם:angel:)
אז ככה, בשלושת השבועות האחרונים בערך יצא שאני בגירעון קלורי ( של 600-1000 בשבוע) ללא כוונה. השאלה היא; אם אני אחזיר את הקלוריות הללו בבום (בערך 140 קל ליום) היום זה יגרום להעלות במשקל?
חשוב לציין שאני לא במסה ולא בחיטוב. פשוט יצא ככה..
לפני זה הייתי אוכל 2300 קל ללא שינוי

אם את אוכלת ביום 2,300, (אנשים שאני מקנאה בהםםם) אז 140 זה לא הרבה בשבילך.... לא חושבת שיקרה משהו :0

אגבבבב ספרי לי איך הגעת למצב שאת אוכלת 2,300 בניטראליי?????
גלי לי את הסוודדדד ☠️☠️

• פותח/ת השרשור
אם את אוכלת ביום 2,300, (אנשים שאני מקנאה בהםםם) אז 140 זה לא הרבה בשבילך.... לא חושבת שיקרה משהו :0

אגבבבב ספרי לי איך הגעת למצב שאת אוכלת 2,300 בניטראליי?????
גלי לי את הסוודדדד ☠️☠️
אמממ הייתי צריכה להעלות הרבה במשקל למשך תקופה ארוכה אז גם הייתי תקופה הייתי אוכלת 3000 קלוריות ביום והמשקל שלי היה סטטי. כרגע זה 2300 אני מתאמנת וזהו:wub:

אמממ הייתי צריכה להעלות הרבה במשקל למשך תקופה ארוכה אז גם הייתי תקופה הייתי אוכלת 3000 קלוריות ביום והמשקל שלי היה סטטי. כרגע זה 2300 אני מתאמנת וזהו:wub:

🤯
ועל איזה משקל נעצרת?

• פותח/ת השרשור
🤯
ועל איזה משקל נעצרת?
אממ חחחח זה עדיין היה בתת משקל.. (הייתי אנורקסית והייתי צריכה להעלות בערך 15 קילו לכן הלאורך זמן הייתי צריכה להגדיל את כמות קלוריות כדי להמשיך להעלות)

אממ חחחח זה עדיין היה בתת משקל.. (הייתי אנורקסית והייתי צריכה להעלות בערך 15 קילו לכן הלאורך זמן הייתי צריכה להגדיל את כמות קלוריות כדי להמשיך להעלות)

אוףף נווו גם אני. חחחח אבל כשדחפו לי 2300 עליתי בקצב של 2 קג בשבוע 😭

אשכרה עליתי 17 קילו מההכי נמוך שלי...
ועכשיו אני עםאעם ריבאונד של שומן ולא יורדת גם עם 1,200:infomilies041:

אין צדק בעולם .______.

אגב אני כבר 5 שנים אחרי חחח אבל התחלתי להתאפס על החיים שלי לפני שנה בערך.... לפני כן אכלתי רק 1,000-1,200 למשך תקופה לא מבוטלת...

• פותח/ת השרשור

אין צדק בעולם .______.

אגב אני כבר 5 שנים אחרי חחח אבל התחלתי להתאפס על החיים שלי לפני שנה בערך.... לפני כן אכלתי רק 1,000-1,200 למשך תקופה לא מבוטלת...
אין כזה דבר.

אין צדק בעולם .______.

אין כזה דבר. 1200 קל׳ זה גירעון לכל דבר. או שיש לך אי דיוקים פה ושם, את זזה פחות אפילו באופן לא מודע, ישנה יותר או משהוא אחר שגורם לך להיתקע. יכול להיות שאת צריכה לאכול קצת יותר למשך תקופה של שבוע שבועיים ואז שוב לקצץ. תנסי. 😃

אין כזה דבר.

אין כזה דבר. 1200 קל׳ זה גירעון לכל דבר. או שיש לך אי דיוקים פה ושם, את זזה פחות אפילו באופן לא מודע, ישנה יותר או משהוא אחר שגורם לך להיתקע. יכול להיות שאת צריכה לאכול קצת יותר למשך תקופה של שבוע שבועיים ואז שוב לקצץ. תנסי. 😃

חחחחח וואוו באלי מממש לחבק אותךךך עכשיוו 🤯
אממ כן, לצערי זו הייתה המציאות. הכנסתי את הגוף שלי לסטרס שלא מהעולם הזה חחח....
הכי הרבה שהצלחתי לאכול בלי לעלות היה 1,800 עד לפני הקורונה. זה היה מבחינתי חלום פרוע מגן עדן, ובשיא הכנות - בתחילת התהליך לא האמנתי שאצליח להגיע לזה (ועכשיו זה שוב מתרחק ממני. ככ כיף |NOT|)
בכל אופן, זו בדיוק ההמלצה שנתנו לי פה - להעלות קצת את הקלוריות ואז שוב לקצץ. אלא שבפועל ממש קשה ליישם את זה. את בטח מבינה. זה נוגד את ההיגיון שלי 🤦‍♂️

כבר חפרתי עלזה ככ הרבה בפורום בימים האחרונים, שאני לא אדחף עת זה גם באשכול שלך חחח:sweatingbullets:

• פותח/ת השרשור
חחחחח וואוו באלי מממש לחבק אותךךך עכשיוו 🤯
אממ כן, לצערי זו הייתה המציאות. הכנסתי את הגוף שלי לסטרס שלא מהעולם הזה חחח....
הכי הרבה שהצלחתי לאכול בלי לעלות היה 1,800 עד לפני הקורונה. זה היה מבחינתי חלום פרוע מגן עדן, ובשיא הכנות - בתחילת התהליך לא האמנתי שאצליח להגיע לזה (ועכשיו זה שוב מתרחק ממני. ככ כיף |NOT|)
בכל אופן, זו בדיוק ההמלצה שנתנו לי פה - להעלות קצת את הקלוריות ואז שוב לקצץ. אלא שבפועל ממש קשה ליישם את זה. את בטח מבינה. זה נוגד את ההיגיון שלי 🤦‍♂️

כבר חפרתי עלזה ככ הרבה בפורום בימים האחרונים, שאני לא אדחף עת זה גם באשכול שלך חחח:sweatingbullets:
חחחחחח ברור שזה נוגד את ההיגיון (גם את שלי. אחוות הפרעות אכילה:s85:) אבל בסופו של דבר זה מדע. לא היגיון שלנו:🤦‍♂️:

חחחחחח ברור שזה נוגד את ההיגיון (גם את שלי. אחוות הפרעות אכילה:s85:) אבל בסופו של דבר זה מדע. לא היגיון שלנו:🤦‍♂️:

חחח לגמריי אחוות הפ"א :0
טוב, אז אני צריכה עכשיו להתאפס על עצמי ._.

איזה יפה אתן מסתדרות

לא יודעת מה איתך, מבחינתי יש פה פוטנציאל ממשי לחברה חדשה בפורום D:

giphy.gif

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית