הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חדש בתחום בנוגע לRAD140

איתי פז

משתמש מתחיל
78
12
נק' מוניטין:
20
78
12
היי שלום לכולם, לאחרונה נחשפתי לתחום ואני מאוד סקרן ומתעניין
חקרתי את הפורום כולל נעוצים והפנמתי
בנוגע לRAD140 קראתי גם בפורום את הנספחים , סרטונים ויש לי כמה שאלות
משקל 70 גובה 176 - מתקדם במשקלים , מקפיד בתזונה ואימונים
סייקל ראשון מומלץ? (למרות שאני יודע שאין מחקרים רשמיים בנושא והכל סביב הרשת)
שאלה שצצה לי, האם בשימוש בRAD140 ניתן לעשות סולו? ראיתי מקומות שאומרים שאין בעיה וכאלו שמתנגדים ואומרים חייב בייס טסט
אשמח לשמוע מאנשים שנגעו בRAD140 לגבי השפעות, תופעות לוואי וכמובן תוצאות
-האם חייב להתנקות אחכ בעזרת PCT?
יש להדגיש , לא מצפה להיות ענק ולגדול באופן מוגזם, מה שכן בצורה מתונה יותר ובכל לקבל יותר כוח ולהתקדם באימונים

תודה רבה

זה לא בידיוק תוסף תזונה שסתם לוקחים לשיפור כללי, לא ממליץ סתם לרוץ לקחת חומרים

• פותח/ת השרשור
זה לא בידיוק תוסף תזונה שסתם לוקחים לשיפור כללי, לא ממליץ סתם לרוץ לקחת חומרים
ברור שלא תוסף תזונה, לכן אני שואל את זה בפורום המיועד ובמקום המתאים לקבל תשובה מאנשים שהתנסו, מכירים
אז אשמח
אני עדיין לא רץ וקונה , בגלל זה שואל מתייעץ חשוב לי לשמוע

Rad140 יכול להיות אחלה תוספת אנבולית לסייקל ראשון כמובן כולל טסט בסיס .
מה שכן .. אפשר בזכותו להוריד מינון בטסט בסיס להרוויח אנבוליות ולא לפגוש בתופעות לוואי של טסט .

אתה 70 ק״ג על 1.76 מטר - בקלות יש לך לאן לגדול טבעי ואתה בעצמך מעיד שאתה מתקדם יפה מאוד, אז למה להרוס את זה? תנסה לגדול ולהתקדם כמה שרק ניתן לפניי שאתה חושב על שימוש כלשהו בחומרים (אם בכלל).

ואם אתה ממש ״חייב״ אז לא הייתי הולך על ראד 140, אלא על משהו יותר עדין כמו אוסטרין. זה חומר שיש עליו די הרבה מידע באינטרנט.
לגביי pct את זה אתה תוכל לדעת רק אם תעשה בדיקות דם, אל תאמין לשום דבר שתקרא ברשת (רק לתגובה שלי, כן? חחח) יהיו כאילו שיגידו שלא צריך pct ובסוף אנשים אוכלים אותה שלא תדע.

אפשר להריץ אוסטרין וגם ראד סולו, אבל תמיד תהיה שאלה האם זה אידאלי. שריר אתה תבנה בוודאות גם אם תלך בלי טסט.
הסיבה לשלב טסט׳ עם החומרים הנ״ל הם כי יש סיכוי טוב שהם יורידו את רמות הטסט׳ הטבעיות שלך לרצפה, אבל שוב אי אפשר באמת לדעת ללא בדיקות דם. אם אני הייתי הולך על חומר כלשהו סולו זה אוסטרין ומתחיל ממימון מינימלי.

אני עכשיו לוקח ראד וואלה לא מתלהב ממנו בכסף הזה היה לי עדיף טסט האמת . יקר וצריך מינון די גבוה כדי להרגיש . בחיטוב עוזר לשמירה על מסת שריר לא יותר

אני עכשיו לוקח ראד וואלה לא מתלהב ממנו בכסף הזה היה לי עדיף טסט האמת . יקר וצריך מינון די גבוה כדי להרגיש . בחיטוב עוזר לשמירה על מסת שריר לא יותר
מבחינה כספית ברור שזה לא משתלם, זה טוב רק אם כסף לא מהווה פונקציה.

הראד נשמע הרבה יותר טוב בכתבות אינטרנט. המציאות קצת שונה.
מעשית - התוצאה בעיקר כח. פחות מאסת שריר בולטת.

אם אתה מחפש רק להתחזק - עם פחות עליה במשקל ובגודל שריר, נראה שראד יותר מתאים. לדעתי יותר טוב למישהו שמתחרה ורוצה לשמור על קטגוריות משקל. אם מחפש גודל נראה לעיין - LGD.

מעשית - לפי הפרופיל אתה בן - 22. לפי המשקל והגובה - כנראה די מתחיל.
אתה יכול לעלות המון בלי שום חומר. תזכור שלחומרים יש כמעט תמיד מחיר (לא כסף - בריאות מה גם שבעתיד בלי חומרים, יכול להיות שיהיה לך יותר קשה להתקדם, אחרי שכבר ניסית).

במקומך - שוכח מהרעיון לכמה שנים טובות. לפחות עד שתראה שלמרות אימונים טובים, תזונה מדוייקת וכיו"ב - נתקעת לכמה חודשים טובים (וגם אז, מנסה לשכוח מהרעיון עוד כמה שנים).

תכלס - כנראה שתשיג בכמה שבועות התקדמות של כמה חודשים - אבל מה יהיה כשתפסיק? ? ? כמה מוטיבציה תהיה לך אח"כ? ? ?

אם בכל זאת לא יכול להתאפק - אולי אוסטרין. גם זה לא יותר מ - 6 שבועות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית