היי,
אני מחפש חלבון ללא/עם מעט לקטוז במחיר זול - ודיי מתקשה למצוא.
מצאתי את המבחר הטוב ביותר בmyprotien, אשמח לעדכונים אם יש בנוגע למחירים או דברים שלא כתובים באתר.
האופציות הן כאלה:
אייזולט פרו(יקר בצורה לא סבירה, אבל היחיד שהוא מי גבינה עם 0 פחמימה- משמע 0 לקטוז)-Iso:Pro Whey Protein
320 שקל
אייזוליט רגיל(0.6 גרם פחמימה בסקופ, מניח שזה הכל לקטוז וזו כמות דיי זניחה, כנראה שיהיה בסדר איתה) - Impact Whey Isolate
240
חלבון ביצים -Egg White Powder
200
חלבון אפונה- Pea Protein Isolate
90 שקל ל2.5
חלבון סויה - Soy Protein Isolate
140 שקל ל2.5
עכשיו בתור סטודנט, שצורך 140 גרם חלבון ביום(משתדל, מטעמים כלכליים ופרקטים לפעמים מגיע רק ל120-110) על 70 קילו, אני מוצא את הפאן הכלכלי חשוב.
אני שוקל להשתמש בחלבון "נחות" יותר כמו אפונה, ולבנות על זה ששאר מקורות החלבון שלי(קופסאת טונה, 250-300 גרם עוף ו3 ביצים) מכיוון שהם איכותיים "יחפו" על זה.
השאלה היא כזו:
1.עד כמה חלבון אפונה "פחות טוב" מחלבונים אחרים, והאם כמות גדולה יותר תפצה על הפער?
2.למה חלבון ביצים זול יותר אם הוא באותה איכות בערך כמו מי גבינה?
3.האם יש בעיה בחלבון סויה פעם ביום? יש מחקרים חדשים בנושא או אנליזות מעניינות?
4.רגישים ללקטוז שניסו את האייזולט הרגיל ויכולים לדווח?
תודה רבה !
אני מחפש חלבון ללא/עם מעט לקטוז במחיר זול - ודיי מתקשה למצוא.
מצאתי את המבחר הטוב ביותר בmyprotien, אשמח לעדכונים אם יש בנוגע למחירים או דברים שלא כתובים באתר.
האופציות הן כאלה:
אייזולט פרו(יקר בצורה לא סבירה, אבל היחיד שהוא מי גבינה עם 0 פחמימה- משמע 0 לקטוז)-Iso:Pro Whey Protein
320 שקל
אייזוליט רגיל(0.6 גרם פחמימה בסקופ, מניח שזה הכל לקטוז וזו כמות דיי זניחה, כנראה שיהיה בסדר איתה) - Impact Whey Isolate
240
חלבון ביצים -Egg White Powder
200
חלבון אפונה- Pea Protein Isolate
90 שקל ל2.5
חלבון סויה - Soy Protein Isolate
140 שקל ל2.5
עכשיו בתור סטודנט, שצורך 140 גרם חלבון ביום(משתדל, מטעמים כלכליים ופרקטים לפעמים מגיע רק ל120-110) על 70 קילו, אני מוצא את הפאן הכלכלי חשוב.
אני שוקל להשתמש בחלבון "נחות" יותר כמו אפונה, ולבנות על זה ששאר מקורות החלבון שלי(קופסאת טונה, 250-300 גרם עוף ו3 ביצים) מכיוון שהם איכותיים "יחפו" על זה.
השאלה היא כזו:
1.עד כמה חלבון אפונה "פחות טוב" מחלבונים אחרים, והאם כמות גדולה יותר תפצה על הפער?
2.למה חלבון ביצים זול יותר אם הוא באותה איכות בערך כמו מי גבינה?
3.האם יש בעיה בחלבון סויה פעם ביום? יש מחקרים חדשים בנושא או אנליזות מעניינות?
4.רגישים ללקטוז שניסו את האייזולט הרגיל ויכולים לדווח?
תודה רבה !