הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חיטוב או לא?

Lidor172003

משתמש מתחיל
52
17
נק' מוניטין:
17
52
17
היי,
אני נמצאת במצב שאני לא יודעת מה לעשות. לצאת לחיטוב? לעשות מסה? כמה אחוז שומן אני בערך?
בת 17
מתאמנת 4-5 ימים בשבוע (חזרתי להיתאמן לפני כחודש אחרי שנה וחצי בערך של הפסקה)
חשוב לציין שיש לי ניסיון. הורדתי 50 קילו (חיטוב אינטנסיבי) היו לי קוביות והכל טוב ויפה אבל אז קרה משהוא והייתי צריכה להיתאשפז בבית חולים:/

קבצים מצורפים

• 992E9B88-CDD4-439A-B6C4-150AF60E48E3.jpeg
    992E9B88-CDD4-439A-B6C4-150AF60E48E3.jpeg
    KB 169.1 · צפיות: 112
  • 88560D8B-C198-4415-99E7-88F4D71DCF4C.jpeg
    88560D8B-C198-4415-99E7-88F4D71DCF4C.jpeg
    KB 160.4 · צפיות: 102
נערך לאחרונה:
אין תמונה אז לא נראה לי שמישהו יוכל להגיד לך כמה אחוז שומן את.
האמת שזה לא כל כך משנה מה האחוז שומן כי זה עניין של העדפה אישית, אם נראה לך שאת באחוז שומן גבוה מדי אז תתחילי חיטוב ואם את בסדר עם אחוז השומן שלך ורוצה לצבור עוד קצת מסה אז תעשי את זה, אין לזה חוקים.
חשוב רק לציין גובה ומשקל כדי לקבל קנה מידה על המימדים שלך, אם את במשקל גבולי ומתחילה חיטוב תזהרי לא לרדת יותר מדי כי זה מצב שכבר יסכן את בריאותך במיוחד בגיל שלך, בכללי אם את לא סובלת מעודף משקל רציני ואחוז שומן ממש גבוה לא מומלץ חיטוב בגיל הזה.

• פותח/ת השרשור
אין תמונה אז לא נראה לי שמישהו יוכל להגיד לך כמה אחוז שומן את.
האמת שזה לא כל כך משנה מה האחוז שומן כי זה עניין של העדפה אישית, אם נראה לך שאת באחוז שומן גבוה מדי אז תתחילי חיטוב ואם את בסדר עם אחוז השומן שלך ורוצה לצבור עוד קצת מסה אז תעשי את זה, אין לזה חוקים.
חשוב רק לציין גובה ומשקל כדי לקבל קנה מידה על המימדים שלך, אם את במשקל גבולי ומתחילה חיטוב תזהרי לא לרדת יותר מדי כי זה מצב שכבר יסכן את בריאותך במיוחד בגיל שלך, בכללי אם את לא סובלת מעודף משקל רציני ואחוז שומן ממש גבוה לא מומלץ חיטוב בגיל הזה.
הוספתי. 😃

אני לא הכי טוב בהערכת אחוז שומן אבל זה נראה כמו 26-27% אבל שוב, זה לא משנה כי זה עניין של העדפה אישית, אם את מרגישה שאת רוצה לרדת לכי על זה ואם את מעדיפה לצבור מסה כי את לא באחוז שומן כזה גבוה אז לכי על זה.
אם את אחרי חיטוב קיצוני וירידה כזאת גדולה לא הייתי ממליץ על עוד גל של חיטוב כזה, אם את עושה חיטוב אז לא יותר מדי זמן ובמינוס קלורי מאוד מאוד קטן.

היי,
אני נמצאת במצב שאני לא יודעת מה לעשות. לצאת לחיטוב? לעשות מסה? כמה אחוז שומן אני בערך?
בת 17
מתאמנת 4-5 ימים בשבוע (חזרתי להיתאמן לפני כחודש אחרי שנה וחצי בערך של הפסקה)
חשוב לציין שיש לי ניסיון. הורדתי 50 קילו (חיטוב אינטנסיבי) היו לי קוביות והכל טוב ויפה אבל אז קרה משהוא והייתי צריכה להיתאשפז בבית חולים:/

תשמעי אם חזרת להתאמן לפני חודש הייתי ממליץ על ניטרלי ולצבור קצת מסת שריר שאבדה ורק אח״כ להחליט לאיזה כיוון ללכת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית