הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע ריפ מוציא הבהרה לגבי SS

• פותח/ת השרשור temp
  • פורסם בתאריך
אשכרה

---------- התגובה התווספה ב 09:21 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 09:11 ----------

אחי! הולי טמפלר עשה את התוכנית אבל בלי סקוואט ודדליפט, והוא בטוח במיליוןןןןןןןןןןןןןן אחוז שהיא לא עובדת... נראה אותך ריפ!

פסקה שהרבה מתאמנים "כבדים" בפורום משתדלים להתעלם ממנה, ושאני אישית הייתי צריך לקחת בחשבון בתחילת התוכנית:

On the other hand, if you’re a little fluffy around the belly, you have obviously already created the conditions necessary for growth. You’ll start out stronger than the skinny guy, and strength gains have the potential to come easier for you if you eat correctly because your body hasn’t got the problems with growing that skinny guys do. You still eat a lot, but you don’t drink the milk and you cut your carb intake if you don’t see bodyfat levels drop during these first couple of weeks.

כדאי לבקש ממנו אישור לתרגם את כל ההבהרה הזאת, היא תעזור להרבה אנשים בפורום.

ברור, כשמשהו לא עובד תמיד אפשר לומר שאתה לא עושה את התוכנית כמו שצריך. גם הדדליפט של זאק פחות מהסקוואט שלו (או ממש קרוב אליו), כנראה שגם עליו אפשר לומר YNDTP.

אני עשיתי הרבה דברים (חודש בתכנית) שלא לפי הספר ועדיין אפשר להתקדם יופי. עליתי ב-3 ק"ג (שוקל כיום 71 ק"ג). אני לא זללן טוב.
התחלתי מה-RM5 הקודמים שלי ופשוט התקדמתי ישר במתינות - סקוואט משכתי פעמיים התקדמות של 5 ק"ג ועברתי ל-2.5 אח"כ. בכל השאר התקדמתי עם 2.5, למעט דדליפט - 5 כל פעם.
הסקוואט שלי עלה מ-80 ק"ג ל-100 ק"ג (אתמול, אבל באימון הבא אשאר עם אותו משקל), הדדליפט עלה מ-90 ק"ג ל-125 ק"ג וממשיך לרוץ ולא נראה שיעצור בקרוב.
מתח עם משקל - אני כבר עם 14 ק"ג תוספת.
לחיצות - בנץ' אני עם 75 ק"ג. פרס - 50 ק"ג.
קלין אני עדיין לומד, נראה לי שפחות או יותר הבנתי מה קורה בתרגיל הזה.
וגם הוספתי declined weighted situps - אתמול עשיתי 3X12 עם 25 ק"ג על החזה.

• פותח/ת השרשור
ברור, כשמשהו לא עובד תמיד אפשר לומר שאתה לא עושה את התוכנית כמו שצריך. גם הדדליפט של זאק פחות מהסקוואט שלו (או ממש קרוב אליו), כנראה שגם עליו אפשר לומר YNDTP.

מה הקשר בין היחסים בין הדדליפט לסקוואט לבין עשיית התוכנית כלשונה.

• פותח/ת השרשור
אני עשיתי הרבה דברים (חודש בתכנית) שלא לפי הספר ועדיין אפשר להתקדם יופי. עליתי ב-3 ק"ג (שוקל כיום 71 ק"ג). אני לא זללן טוב.
התחלתי מה-RM5 הקודמים שלי ופשוט התקדמתי ישר במתינות - סקוואט משכתי פעמיים התקדמות של 5 ק"ג ועברתי ל-2.5 אח"כ. בכל השאר התקדמתי עם 2.5, למעט דדליפט - 5 כל פעם.
הסקוואט שלי עלה מ-80 ק"ג ל-100 ק"ג (אתמול, אבל באימון הבא אשאר עם אותו משקל), הדדליפט עלה מ-90 ק"ג ל-125 ק"ג וממשיך לרוץ ולא נראה שיעצור בקרוב.
מתח עם משקל - אני כבר עם 14 ק"ג תוספת.
לחיצות - בנץ' אני עם 75 ק"ג. פרס - 50 ק"ג.
קלין אני עדיין לומד, נראה לי שפחות או יותר הבנתי מה קורה בתרגיל הזה.
וגם הוספתי declined weighted situps - אתמול עשיתי 3X12 עם 25 ק"ג על החזה.

בקיצר אתה עושה מה שבא לך.
ריפ לא טוען שהדרך שלו היא היחידה להתקדם.

חיים, אתה "הרבה" פלאפי כמו שקורן "קצת" מוזרק?

אני בערך 17% פלאפי עכשיו (אחרי שירדו הנוזלים). איך שלא יהיה, לאנשים כמוני ההמלצה לשתות חלב היא מוות. כדאי לשים לב שריפ לא כותב "אם אתה מתחת ל-90, אתה לא גבר", אלא תוחם את הדיון בין אחוז שומן נמוך (10%) לבין אחוז שומן גבוה (20%). הוא גם טוען שמי שנמצא על אחוז שומן גבוה (דהיינו, מתקרב ל-20% לפי ההבהרה הזאת) לא אמור לעלות במשקל גוף בשבועות הראשונים.
אבל כמובן, רובנו נעדיף לקבל את ההגדרה של ג'סטין לגבר מאשר את ההגדרה של ריפ להבדלים בין רזה ושמן.

• פותח/ת השרשור
פסקה שהרבה מתאמנים "כבדים" בפורום משתדלים להתעלם ממנה, ושאני אישית הייתי צריך לקחת בחשבון בתחילת התוכנית:

כדאי לבקש ממנו אישור לתרגם את כל ההבהרה הזאת, היא תעזור להרבה אנשים בפורום.

חיים אתה בילדר, שראיתי אותך לא האמנתי איזה חטוב אתה.
בקשר לאוכל אני לא חושב שיש פה אנשים שריפ מתכוון אליהם.
אתה לא היית 20-25 אחוז שהתחלת את התוכנית....

חיים אתה בילדר, שראיתי אותך לא האמנתי איזה חטוב אתה.
בקשר לאוכל אני לא חושב שיש פה אנשים שריפ מתכוון אליהם.
אתה לא היית 20-25 אחוז שהתחלת את התוכנית....

זה לא דיון עלי. ההגדרות שלך ל"שמן" הוא מישהו עם כרס, ול"חטוב" - מישהו בלי כרס. אבל צריך לקחת בחשבון ששומן מתפזר בגוף גם בצורה שונה, ושלא צריך להגיע לכרס של רן בשביל להיות על 20%. כמו שריפ כותב בהבהרה בעצמו - אם אתה שמן (20% ומעלה), אתה סוחב על עצמך משקל עודף, גם באימונים.

אני בערך 17% פלאפי עכשיו (אחרי שירדו הנוזלים). איך שלא יהיה, לאנשים כמוני ההמלצה לשתות חלב היא מוות. כדאי לשים לב שריפ לא כותב "אם אתה מתחת ל-90, אתה לא גבר", אלא תוחם את הדיון בין אחוז שומן נמוך (10%) לבין אחוז שומן גבוה (20%). הוא גם טוען שמי שנמצא על אחוז שומן גבוה (דהיינו, מתקרב ל-20% לפי ההבהרה הזאת) לא אמור לעלות במשקל גוף בשבועות הראשונים.
אבל כמובן, רובנו נעדיף לקבל את ההגדרה של ג'סטין לגבר מאשר את ההגדרה של ריפ להבדלים בין רזה ושמן.

לא היית בשום צורה קרוב לבן אדם שלא צריך לשתות חלב. שתית חלב, גדלת, ונשארת באותו אחוז שומן. פשוט נורא.

אה, וזין על ג'סטין.

• פותח/ת השרשור
לא היית בשום צורה קרוב לבן אדם שלא צריך לשתות חלב. שתית חלב, גדלת, ונשארת באותו אחוז שומן. פשוט נורא.

אה, וזין על ג'סטין.

כן הוא חובב קרוספיט בארון.
וחיים הדבר היחידי שמשנה זה כרס, זה אגב גם ההשמנה המסוכנת לגברים מבחינה בריאותית.
אז אם אין לך כרס תפסיק לבכות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית