הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע ריפ מוציא הבהרה לגבי SS

• פותח/ת השרשור temp
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
טוב, אני לא נכנס לדיון הזה עוד פעם.

איזה דיון, רוב המחקרים על השמנה בקרב האוכלוסיה הגברית ,מראה שהסכנה היא בשומן הבטני.
למחלות לב.

היות שאתה חסר כרס, אתה לא נמצא בסיכון.

מה ריפ אומר על PC שקשה ללמוד אותו ולהעלות בו משקל בשמירה על טכניקה ?
ועל זה שמחליפים אותו בBOR ומתח

קראתי שביל סטאר ממליץ לעשות דווקא פאוורסנאצ', או אפילו רק ג'רק במאמר שלו
Add Strength with the Quick Lifts

מה מסוכן בכרס?

הרי לך מאמר מחקרי מעולה בנושא:

http://health.walla.co.il/?w=/5106/1307262

ניתן לאבחן קיום השמנה זו באמצעות מדידת היקף המותניים בגובה הטבור. היקף מותניים הגדול מ-102 ס"מ בקרב גברים ומעל 88 ס"מ אצל נשים מעיד על השמנה בטנית.

= אתה צריך לעשות חיטוב, אני לא 🤩

חיים אתה בחיים לא מעל 15%. יש לך בעיה נפשית שצריך לסדר. אם אני שמן עם כרס ואני 14% אז אתה לא קרוב לזה.

• פותח/ת השרשור
טוב, אני לא נכנס לדיון הזה עוד פעם.

הג'ינסים שהיו גדולים עלי בסוף החיטוב כבר צמודים לי ברגליים ומתחילים ללחוץ במותן.
לעומת זאת, אני לא עולה במשקל (שמנמן שכמוני) אני משחק על 70~71, ואוכל כמו חייה רעה (או כמו דוב אוטיסט).

אני מעריך את עצמי 14-15 אחוז שומן, כשרובו מרוכז במותניים 😃

כנסו ללוג שלי קצת!!!

אם אני בן 15 שכל היום סופג ירידות מאחותו ומאבא שלו שיש לו תחת עצום וכרס של נהג משאית וזה לא מזיז לי אני לא רואה למה לאדם מבוגר זה כן מציק Oם

הג'ינסים שהיו גדולים עלי בסוף החיטוב כבר צמודים לי ברגליים ומתחילים ללחוץ במותן.
לעומת זאת, אני לא עולה במשקל (שמנמן שכמוני) אני משחק על 70~71, ואוכל כמו חייה רעה (או כמו דוב אוטיסט).

אני מעריך את עצמי 14-15 אחוז שומן, כשרובו מרוכז במותניים 😃

כנסו ללוג שלי קצת!!!
הלוג שלך לא מעניין יא הומו תתחיל לפרסם סירטונים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית