כל מה שרציתם לשאול ולא העזתם

• פותח/ת השרשור frozen
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

frozen

משתמש משקיע
6,875
6,794
נק' מוניטין:
10,872
6,875
6,794
פותח פה פוסט מרוכז בשבילכם בשביל שאלות קטנות ודברים שלא רציתם לפתוח פוסט בשבילם..
ראיתי שהרמה פה נהיית מזעזעת וכל אחד נהיה פה גאון וזורק המלצות מפחידות.

יכול להיות שכמה מכרים משכילים שלי(אחד בתחום הסארמס,אחד מתחום הפארמה,אחד מתחום הכימיה) ירצו להצטרף לפוסט הזה בהמשך לסייע במתן תשובות,תלוי בהם.
מי שמתבייש לשאול משהו יכול לשלוח הודעה פרטית ואני אעלה את השאלה לפה באופן אנונימי.

הפוסט נועד להיות מן "q&a" ויעסוק בכל הנושאים,החומרים,pct,הורמונים ועוד.

מוזמנים לכתוב

טוב אחרי שסיימתם להטריל, מי ששאל משהו מוזמן לשלוח שוב. לא הסתכלתי על כלום ב2 העמודים האחרונים
יש לי שאלה. יש בדיקה גם של טסט טוטאל וטסט חופשי, אני מודע להבדל בינהם.

רציתי לדעת לגבי הפרוצדורה של ההמרה לdht, האם זה ממומר מהטסט' החופשי או מהטוטאל.

למה אני שואל זאת, יכול להיות שארצה לעלות על טסט' וlgd. וlgd ידוע שמוריד shbg מה שמעלה טסט' חופשי בדם, השאלה היא אם גם ההמרה לdht תגדל בעקבות עלייה בטסט' החופשי?

או במילים אחרות האם הdht מומר מהטסט' החופשי או מהטסט' הכללי.

בקצרה, אחוזים בודדים מהטסט החופשי מומרים לdht.
שניהם נקלטים באותם רצפטורים פשוט dht חזק יותר.

כמו שציינת כבר זה הכל משחק של הגלובולין(shbg).
רוב הטסטוסטרון בגוף לא פעיל ונצמד לגלובולין.
מה שתכלס משפיע לך על ליבידו,שרירים ושאר ירקות זה טסט חופשי ואחוז קטן מההמרה שלו לdht.

הסיבה העיקרית שאני לא מאמין בכלומיפן היא העלייה המאסיבית בshbg.
הסיבה השניה היא שהוא פשוט הרבה פחות יעיל מטמוקסיפן
אגב הרבה אנשים לוקחים פרוירון במהלך הסייקל בשביל לעלות את הטסט החופשי

יש לי שאלה. יש בדיקה גם של טסט טוטאל וטסט חופשי, אני מודע להבדל בינהם.

רציתי לדעת לגבי הפרוצדורה של ההמרה לdht, האם זה ממומר מהטסט' החופשי או מהטוטאל.

למה אני שואל זאת, יכול להיות שארצה לעלות על טסט' וlgd. וlgd ידוע שמוריד shbg מה שמעלה טסט' חופשי בדם, השאלה היא אם גם ההמרה לdht תגדל בעקבות עלייה בטסט' החופשי?

או במילים אחרות האם הdht מומר מהטסט' החופשי או מהטסט' הכללי.
אם תרשום בגוגל
?is free testosterone converted into DHT
תקרא שגם כ5% מהטסט החופשי גם הוא מומר לdht.. משמע שהתשובה כנראה חיובית.
קח בעירבון מוגבל אם כי נשמע דיי הגיוני.
בלי קשר לאחוז ההמרה..ככל שיש יותר טסט חופשי בדם יש יותר המרה כי גם הוא מומר

נערך לאחרונה:
מתכנן לקחת lgd (סיינס ביו) מה המינון המומלץ המקסימלי כדי לא להגיע לתופעות לוואי כגון גינו ו/או אובדן שיער ? קרי, האם יש כזה דבר "מינון יחסית בטוח " ? בן 45 ,מתאמן 30 שנה 15-18% טבעי.

תלוי את מי אתה שואל..
תכלס...סוג של הימור
לגבי המינון..ככל שהוא נמוך יותר הוא בטוח יותר אבל גם אפקטיבי פחות לgain שבשמו אתה לוקח את הlgd
גם אם יש פה מישהו שלקח מינון x ולא היתה לא נשירה כי אין לו נטיה. זה לא יגיד כלום לגבי המקרה שלך.

לגבי ג'ינו..למיטב הבנתי אין סיכון במהלך השימוש בlgd..זה יכול להגרם רק בעקיפין לאחר השימוש עקב חוסר היציבות ההורמונלית

התנסית באנבולים לפני?

המקסימלי כדי לא להגיע לתופעות לוואי כגון גינו ו/או אובדן שיער ?
שום חומר לא גורם להקרחה.
נטייה גנטית זה מה שגורם להקרחה.
אם אתה לא מאלה שהתחילו לאבד שיער בגיל 20,הרבה יותר סביר שיגדל לך שיער במקומות חדשים בגוף מאשר שתאבד שיער

@frozen
מהו סייקל/חומר ה״זהב״ מבחיינתך?
מהם החומרים והמינונים,שאנחנו רואים מהבחורים ביוטיוב והאינסטגרם(חו״ל)
תודה

שום חומר לא גורם להקרחה.
נטייה גנטית זה מה שגורם להקרחה.
אם אתה לא מאלה שהתחילו לאבד שיער בגיל 20,הרבה יותר סביר שיגדל לך שיער במקומות חדשים בגוף מאשר שתאבד שיער
לא כולם מקריחים בגיל 20... ראה ערך איל ברקוביץ..איציק זוהר...צביקה הדר
זה נכון שזה סוג של נטיה גנטית אבל הבעיה בעיקרה הורמונלית (טסטוסטרונית) כשמדובר בהתקרחות גברית טיפוסית
אגב ראיתי לאחרונה כתבה על טרנסגנדרית ישראלית..צעירה..24- 25..הפכה מאשה לגבר...היא על מינון trt של טסט ויש לה מפרצים עמוקים..למה? נטיה וכנראה אובר המרה לdht
היה לה שיער מאוד מלא כאשה.

אלו שמקריחים בגיל 20 זה אלופסיה שמקורה ברגישות לdht ולכן הם יהיו פגיעים יותר לסטרואידים ותרופות הורמונאליות
יש המון רוסיות ספורטאיות לשעבר שמלבד שיער פנים הם גם מקריחות.

אלו שמקריחים בגיל 20 זה אלופסיה שמקורה ברגישות לdht ולכן הם יהיו פגיעים יותר לסטרואידים ותרופות הורמונאליות
מקסימום..טור קטן לטורקיה ופותרים את הבעיה...חח

ראית אץ איציק זוהר...יש לו יותר שיער מאשר היה לו כששיחק במכבי..
יש המון רוסיות ספורטאיות לשעבר שמלבד שיער פנים הם גם מקריחות.
הם משתמשות

הם משתמשות
man swemer.jpg

יש הרבה כאלה בארה"ב
גם theresa ivancik קשה לעיכול אבל קצת גברית פחות

תגיד אחי
תוכל להתייחס לתחום של איך מורידים hct פירוט על החומרים האחרים כמו אספירין שאנשים משתמשים בו כדי להוריד hct

האמת שממרצים מאז המתמיד סיקרנו אותי, נניח ואני הולך על מינונים זהירים+אין בעיות לב (אציין גם שלא כרגע אני צעיר מידי ולא אתעסק בזה) אין סיכוי לפגיעה ממשית?

טוב אחרי שסיימתם להטריל, מי ששאל משהו מוזמן לשלוח שוב. לא הסתכלתי על כלום ב2 העמודים האחרונים
אוסיף גם על משהו מההתחלה שלא ענית, באיגוד wnbf )world) יש לדעתך הרבה מוזרקים? באמת קל לא להיחשף?

אוסיף גם על משהו מההתחלה שלא ענית, באיגוד wnbf )world) יש לדעתך הרבה מוזרקים? באמת קל לא להיחשף?
סביר להניח שיש שם מוזרקים, מדי פעם תופסים מישהו, אם יש הרבה מוזרקים, וואלה קשוח להגיד

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית