הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כל מה שרציתם לשאול ולא העזתם

• פותח/ת השרשור frozen
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

frozen

משתמש משקיע
6,875
6,794
נק' מוניטין:
10,872
6,875
6,794
פותח פה פוסט מרוכז בשבילכם בשביל שאלות קטנות ודברים שלא רציתם לפתוח פוסט בשבילם..
ראיתי שהרמה פה נהיית מזעזעת וכל אחד נהיה פה גאון וזורק המלצות מפחידות.

יכול להיות שכמה מכרים משכילים שלי(אחד בתחום הסארמס,אחד מתחום הפארמה,אחד מתחום הכימיה) ירצו להצטרף לפוסט הזה בהמשך לסייע במתן תשובות,תלוי בהם.
מי שמתבייש לשאול משהו יכול לשלוח הודעה פרטית ואני אעלה את השאלה לפה באופן אנונימי.

הפוסט נועד להיות מן "q&a" ויעסוק בכל הנושאים,החומרים,pct,הורמונים ועוד.

מוזמנים לכתוב

שאלה שקשורה יותר לאימונים,
אני רואה אצל ה"בילדרים" המתקדמים, שהם מתאמנים חלק גוף פעם אחת בשבוע. קראתי כמה מחקרים בנושא, האם באמת הגירוי לשריר מספיק לשבעה ימים של גדילה?

• פותח/ת השרשור
שאלה שקשורה יותר לאימונים,
אני רואה אצל ה"בילדרים" המתקדמים, שהם מתאמנים חלק גוף פעם אחת בשבוע. קראתי כמה מחקרים בנושא, האם באמת הגירוי לשריר מספיק לשבעה ימים של גדילה?
הוכח כבר בעבר שמה שקובע זה בעיקר ווליום שבועי ולא החלוקת ימים
גם מייק ישראטל (דוקטורט בפיזיולוגיית ספורט) מדבר על זה באתר שלו.(Renaissance Periodization)
כל זה בהנחה ומדובר על היפרטרופיה.
בעניין הstrength יש יתרון קל ליותר ימים מאשר פעם ביום

נערך לאחרונה:
@BeN35
הבנתי שלא מאוד אהבת את השאלות החודרניות..אז מחילה.
בכל מקרה אם אתה שואל אותי אז חבל לקלקל את הטיפול עם הhcg וכו' שאתה כן מקבל מאנדוקרינולוג עם פרוטוקול טסט שאתה רושם לעצמך..כנראה שלא בידיעתו.
אם לא היית מטופל זה יכול היה להיות אולי הגיוני אבל אם כבר אתה בתוך העניין אז למה לקלקל?
חומר למחשבה...באהבה

נערך לאחרונה:
בהנחה שאני לא עושה בדיקות דם במהלך סייקל טסט E, מה יהיו התסמינים הראשוניים לגינו? יש עוד משהו מלבד פטמות נפוחות?

תודה ואחלה יוזמה.

• פותח/ת השרשור
בהנחה שאני לא עושה בדיקות דם במהלך סייקל טסט E, מה יהיו התסמינים הראשוניים לגינו? יש עוד משהו מלבד פטמות נפוחות?

תודה ואחלה יוזמה.

אסטרוגן גבוה צריך להיות הדאגה שלך בגדול,וגינו בפרט.
סך הכל אסטרוגן מאוד חיוני אז לא הייתי הולך על טיפול קבוע להורדת אסטרוגן.

תתחיל למשש פטמות באופן קבוע,תחפש נוזלים או גושים שלא היו לפני זה.
עוד מדד זה אם הפטמות מתחילות לבלוט מבעד לחולצה יותר מבעבר

אסטרוגן גבוה צריך להיות הדאגה שלך בגדול,וגינו בפרט.
סך הכל אסטרוגן מאוד חיוני אז לא הייתי הולך על טיפול קבוע להורדת אסטרוגן.

תתחיל למשש פטמות באופן קבוע,תחפש נוזלים או גושים שלא היו לפני זה.
עוד מדד זה אם הפטמות מתחילות לבלוט מבעד לחולצה יותר מבעבר

במידה ואבצע בדיקות דם בסמוך לתחילת הסייקל, האם אוכל למצוא איזשהי אינדקציה אם אני רגיש לאסטרוגן / עתיד לסבול מזה כתוצאה ממשחק בהורמונים?

• פותח/ת השרשור
הגיוני לקחת חומרים ולצאת בלי שום נזק? במידה וכן באיזה מינונים-חומרים-תקופות זה יותר סביר
למה שיקרה לך נזק?
מה אתה מגדיר נזק?

זה הרבה פחות מסוכן מסירופ לשיעול,אקמול וריטלין.

הסכנה הכי גדולה היא לחדור לווריד בעת ההזרקה,או לקבל זיהום כלשהו.

אתה מדבר על זה כאילו זהו אם מישהו לוקח סטרואידים אז הוא עומד למות.
תן לי לשאול אותך ככה, הגיוני שמישהו יקח ריטלין ויצא מזה בריא?? כנראה שכן נכון? אותו דבר.

אנשים שמזריקים טסטוסטרון לרוב מתאמנים יותר,אוכלים בריא יותר וישנים טוב יותר ככה שזה די משפר את אורח החיים למי שעושה את זה נכון

למה שיקרה לך נזק?
מה אתה מגדיר נזק?

זה הרבה פחות מסוכן מסירופ לשיעול,אקמול וריטלין.

הסכנה הכי גדולה היא לחדור לווריד בעת ההזרקה,או לקבל זיהום כלשהו.

אתה מדבר על זה כאילו זהו אם מישהו לוקח סטרואידים אז הוא עומד למות.
תן לי לשאול אותך ככה, הגיוני שמישהו יקח ריטלין ויצא מזה בריא?? כנראה שכן נכון? אותו דבר.

אנשים שמזריקים טסטוסטרון לרוב מתאמנים יותר,אוכלים בריא יותר וישנים טוב יותר ככה שזה די משפר את אורח החיים למי שעושה את זה נכון
מבין את הסוג של הציניות אבל אני שואל מתימימות ובורות אח, בכל אופן השאלה הזו דיי בגלל שיוצא פה לא מעט אשכולות של אנשים שהטסט שלהם נמוך מאוד-בעיות פוריות וכו, אם זה עד כדי כך לא מסוכן (ברמת הסירופ אקמול) למה יש הפחדה נגד זה?
אשמח ליותר פירוט רק אחדד את השאלה *מתי כן נפגעים* ?

נב, ראיתי את הדיבור על טבעיים ותחרויות, לדעתכם בwnbf אין הרבה שהם באמת טבעיים? (פיתוח גוף)

הגיוני לקחת חומרים ולצאת בלי שום נזק? במידה וכן באיזה מינונים-חומרים-תקופות זה יותר סביר
לא הגיוני לחשוב על חומר בגילך..ובוודאי שבריא יותר לא לעשות שימוש בכלל..
שימוש באנבולים זה התעסקות עם הציר ההורמונלי שלך.
בכל גיל!
גם אם היית אחרי צבא הייתי ממליץ לך לשקול טוב את ההשלכות לפני שאתה מתקרב לעניין..
בטח שלא בגילך..הנזק הוא וודאי...לא יהיה בהכרח בלתי הפיך אך וודאי!
זו דעתי ולא מתוך ניסיון להפחיד.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מתי כן נפגעים* ?
משלבים חמורים שונים,מינונים גבוהים..וגם אז אין כלכך נזק רציני
לא עניתי בציניות,אתה לא תמצא בן אדם אחד בעולם שנפגע ממינון בינוני של טסטוסטרון בצורה כלשהי

נערך לאחרונה:

תודה ואחלה יוזמה.
ברגע שמתחיל גירוי בפטמה(אם וכאשר)זה משהו שמרגישים..(רובנו זוכרים מגיל ההתבגרות) וטמוקסיפן או ארימידקס לא מנטרל את העניין מהר.
שמה מתחילה הבעיה!
וצריך לרוץ ולטפל..
פרולקטין גבוה גם יכול להוות מקור להתפתחות גניקומסטיה..יש לתת תשומת לב מיוחדת לעניין בעיקר בשימוש בחומרים מסוג nor 19 (ננדרולון/טרנבולון)
כיוון שמדובר בתרכובת שידועה בפעילות הפרוגסטוגנית שלה אשר מגבירה את הפרשת ההורמון פרולקטין מבלוטת ההיפופיזה...רמות גבוהות מהרגיל של פרולקטין עשויות לגרום לתופעות לוואי קשות..בינהן..גניקומסטיה
פיטמות מניקות, חוסר יכולת להגיע לאורגזמה, אימפוטנציה...לא נעים
במקרים כאלה יש לדאוג שיהיה בסטוק דוסטינקס

נערך לאחרונה:
ברגע שמתחיל גירוי בפטמה(אם וכאשר)זה משהו שמרגישים..(רובנו זוכרים מגיל ההתבגרות) וטמוקסיפן או ארימידקס לא מנטרל את העניין מהר.
שמה מתחילה הבעיה!
וצריך לרוץ ולטפל..
פרולקטין גבוה גם יכול להוות מקור להתפתחות גניקומסטיה..יש לתת תשומת לב מיוחדת לעניין בעיקר בשימוש בחומרים מסוג nor 19 (ננדרולון/טרנבולון)
כיוון שמדובר בתרכובת שידועה בפעילות הפרוגסטוגנית שלה אשר מגבירה את הפרשת ההורמון פרולקטין מבלוטת ההיפופיזה...רמות גבוהות מהרגיל של פרולקטין עשויות לגרום לתופעות לוואי קשות..בינהן..גניקומסטיה
פיטמות מניקות, חוסר יכולת להגיע לאורגזמה, אימפוטנציה...לא נעים
במקרים כאלה יש לדאוג שיהיה בסטוק דוסטינקס

הסייקל הקרוב (והראשון) יהיה טסט׳ בלבד, ללא נגזרות 19 נור. יש לי ארימידקס בצד. נהיה קשובים לגוף במהלך הסייקל.

הסייקל הקרוב (והראשון) יהיה טסט׳ בלבד, ללא נגזרות 19 נור. יש לי ארימידקס בצד. נהיה קשובים לגוף במהלך הסייקל.
אני אישית חושב שסייקל טסט לבד בטח במקרה שלך אחרי שהתנסית כבר בsarms זה מעט מידי...
אבל זו רק דיעה אישית..הקו המוביל פה בפורום לפי מה שראיתי זה "טסט לבד"..אז נזרום עם הקו

• פותח/ת השרשור
סייקל טסט בלבד זה לא מעט מדי ולא שום דבר,תפסיק לבלבל לאנשים את המוח.
אני כרגע לוקח 500 טסט וזהו,ומרגיש ומתאמן הרבה יותר טוב מאשר שהייתי על 750 + ננדרולון או טרן.

מינון נמוך וקבוע זה הכי טוב שיש.

סייקל טסט בלבד זה לא מעט מדי ולא שום דבר,תפסיק לבלבל לאנשים את המוח.
אני כרגע לוקח 500 טסט וזהו,ומרגיש ומתאמן הרבה יותר טוב מאשר שהייתי על 750 + ננדרולון או טרן.

מינון נמוך וקבוע זה הכי טוב שיש.
מרשים!

• פותח/ת השרשור
שמה מתחילה הבעיה!
וצריך לרוץ ולטפל..
למה אתה מלחיץ אנשים? מה יוצא לך מזה?
אני טיפלתי בג'ינו חצי שנה אחרי שהוא התחיל בלי בעיות בכלל. אל תעסה העתק הדבק לכל מה שאתה קורא בגוגל

למה אתה מלחיץ אנשים? מה יוצא לך מזה?
אני טיפלתי בג'ינו חצי שנה אחרי שהוא התחיל בלי בעיות בכלל. אל תעסה העתק הדבק לכל מה שאתה קורא בגוגל
מאחל לכל מי שמקבל את המלצותך בריאות והצלחה.

מותר לי שתהיה לי דיעה שונה משלך? או שאתה לא מרשה?

• פותח/ת השרשור
מאחל לכל מי שמקבל את המלצותך בריאות והצלחה.

מותר לי שתהיה לי דיעה שונה משלך? או שאתה לא מרשה?
שתהיה לך דעה משלך בפוסט שאתה תפתח.
תפסיק לבלבל את המוח לכולם בפורום הזה,חצי מהדברים שאתה רושם מבוססים על זבל ושטויות ואחת הסיבות שפתחתי את הפוסט הזה זה בגלל טמבלים כמוך

• אהבתי
Reactions: _V_
מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית