הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המלצה לגיינר איכותי ?

ShacharYoel

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
אהלן,
אני בן 22 גובה 1.83 משקל 63 קילו.
אחרי מלחמות ארוכות עם ארוחות ונסיונות עלייה במשקל תמיד אני צונח חזרה במשקל בצורה דרמטית. בשיא שלי לפני חצי שנה הייתי 78 קילו.
הלכתי לבדיקות דם והתייעצות עם רופא משפחה ונראה שהכל תקין ופשוט התאבון אצלי לא ממש מוגבר.
ניסיתי למצוא גיינר איכותי לעלייה במשקל בעל ערכים טובים ומעט סוכר והלכתי קצת לאיבוד בין המבחר שיש היום בשוק.
אודה להמלצות לגיינר איכותי עם טעם טוב, וכמובן בעלות סבירה.
מעדיף כן לשים יותר כסף על גיינר ופחות על שילובים פחות נגישים בהכנה ביתית.
תודה

ממליץ להימנע מגיינר מכמה סיבות, בעיקר כדי ללמוד לאכול הרבה, תחושת שובע, ובכללי הוא מקור מאוד לא מזין.
עם זאת לפעמים לדעתי אפשר להסתייע בו, לפחות בהתחלה, אבל גם אז רק במידה והוא מהווה חלק קטן מהכמות הקלורית היומית(נגיד עד 30%)

נסה לחפש אחד עם כמה שפחות סוכרים פשוטים ויחס פחמימה-חלבון נמוך(כלומר הרבה חלבון), בגדול לא רואה הבדלים גדולים ברוב הגיינרים הבסיסיים רובם מתבססים על סוכרים פשוטים או מקסימום מלטודקסטרין, אבקת חלבון וחומרי טעם וריח.

אהלן,
אני בן 22 גובה 1.83 משקל 63 קילו.
אחרי מלחמות ארוכות עם ארוחות ונסיונות עלייה במשקל תמיד אני צונח חזרה במשקל בצורה דרמטית. בשיא שלי לפני חצי שנה הייתי 78 קילו.
הלכתי לבדיקות דם והתייעצות עם רופא משפחה ונראה שהכל תקין ופשוט התאבון אצלי לא ממש מוגבר.
ניסיתי למצוא גיינר איכותי לעלייה במשקל בעל ערכים טובים ומעט סוכר והלכתי קצת לאיבוד בין המבחר שיש היום בשוק.
אודה להמלצות לגיינר איכותי עם טעם טוב, וכמובן בעלות סבירה.
מעדיף כן לשים יותר כסף על גיינר ופחות על שילובים פחות נגישים בהכנה ביתית.
תודה

MP / ON
אלו החברות שהיה לי הכי סבבה איתן,
טעם טוב ומרקם מעולה, לא גושי בכלל.

אגב, תן לי לתת לך עצה בתור אחד שחי על גיינרים במשך שנתיים כמעט,
מה שהעלה אותי במשקל בסוף לאורך זמן זה היה ליווי של תזונאי ברמה גבוהה.

הגיינר היה נותן לי פיקים במשקל אבל זה לא משהו שהצלחתי לשמר כי נשענתי עליו יותר מידי.

אבל אם אתה מרגיש שגיינר יהיה פיתרון קל בשבילך אין עם זה שום בעיה, שים לב שכמו שנאמר קודם
שהחלק העיקרי בתזונה שלך זה אוכל מוצק, תשלים קלוריות מהגיינר.

הכי טוב זה גיינר שיבולת שועל, הוא יקר קצת יותר מגיינר רגיל אבל הוא הכי איכותי שיש מבין כל הגיינרים שקיימים.

במידה ואין לך תיאבון העובדה שהפחמימות הן פשוטות זה לטובתך, כי גיינר עם פחמימות מורכבות פשוט משביע יותר, אז לא עשית בזה באמת משהו אם בגלל הגיינר תאכל פחות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית