הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע אנאבולים מטורקיה/ארגנון-הפסקת ייצור

Machinehead

משתמש משקיע
2,059
24
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
8,178
2,059
24
חברת אורגנון אירופה הפסיקה את הייצור שלה בטורקיה, נכון לעכשיו אין את כל המוצרים הקשורים לחברה הזו בטורקיה, מה שרלוונטי זה הסוסטנון הטורקי.
בנוסף גם אין ייצור של אנדרוקסון.

כל זה מצטרף להפסקת הייצור של האפדרין ארסן, אשר הופסק לפני כשנה או יותר.
נכון לעכשיו, יש עדיין ייצור של פרימובולן/שרינג, אבל הדברים האלו משתנים מיום ליום.

לא ידוע לי על זיופים של הסוסטנון הטורקי, אבל בתקופה הזו הכל יכול להיות.

• פותח/ת השרשור
לא חושב שתהיה השפעה על ישראל, כי ישראל(יותר נכון - פרמהגון) מייבאת את המוצרים של אורגנון מהולנד.

מזה שאני יגיע לגיל המתאים לסטרואידים לא נראלי שישאר משהו בשוק...
כל שני וחמישי מפסיקים לייצר מוצרים.

חברת אורגנון אירופה הפסיקה את הייצור שלה בטורקיה, נכון לעכשיו אין את כל המוצרים הקשורים לחברה הזו בטורקיה, מה שרלוונטי זה הסוסטנון הטורקי.
בנוסף גם אין ייצור של אנדרוקסון.

כל זה מצטרף להפסקת הייצור של האפדרין ארסן, אשר הופסק לפני כשנה או יותר.
נכון לעכשיו, יש עדיין ייצור של פרימובולן/שרינג, אבל הדברים האלו משתנים מיום ליום.

לא ידוע לי על זיופים של הסוסטנון הטורקי, אבל בתקופה הזו הכל יכול להיות.

באמת תקופה קשה לעם ישראל ולכלל האנושות...

מאיפה השגת את המידע ?

בקבוצת אפדרין שלי בפייסבוק, אחת הגיבה על הארסן (היא גרה בתורכיה:

They still produce Efedrin Arsan (at least i have checked from pharma site), but it's very hard to find it. Most pharmacies don't have in it, because it's very very cheap (almost 50 cent). If someone has prescription, they bring it from storage.
Also, people can get ephedrine without prescription (plain prescription) BUT you have to be good looking, LOL! Because of meth thing i think. Actually people want ephedrine for eca stack and helping for focus.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית