הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הפסקת טיפול בטסטוסטרון

• פותח/ת השרשור vaseli
  • פורסם בתאריך

vaseli

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
כתבתי מקודם טקסט רחב מדי, אקצר:

אני מטופל בנבידו במשך 11 חודשים, אחת ל10 שבועות זריקה. תוצאות בדיקות המעבדה שמתקבלות בסוף השבוע העשירי נמוכות משמעותית מהרמה שבעקבותיה פניתי לטיפול (החל מהשבוע החמישי אני מגיע לרמה הטרום טיפולית ובשבוע 10 אני כבר מטה ממנה ומלבד התוצאות המספריות גם החוויה האישית לא חיובית). אינני יכול לפנות לאנדוקרינלוגית שאני מטופל אצלה לייעוץ עקב יציאתה לשבתון - אז אני תקוע ללא סיוע רפואי והתורים לאחרים ארוכים ולכן שואל כאן (לא מצאתי בשורת החיפוש תוצאות מספקות לצערי).

החלטתי להפסיק עם הזריקות האלה ומעוניין לדעת:

1. האם הגוף יכול לשקם את הפקת הטסטו באופן עצמאי או שחובה טיפול תומך (כלומיד, סוגי PCT)?
2.כמה זמן בערך יקח למערכת להשתקם ללא טיפול תומך?
3. האם בארץ האנדוקרינולוגים מכירים בPCT (שואל את זה כי לפני תחילת הטיפול בטסטו שאלתי את הרופא לגבי שימור הפוריות או על חלופות אחרות/ או מקבילות לשימוש בטסטו כמו שנעשה בחו"ל כמו HCG, פרגניל ושות' ונענתי בשלילה - נאמר לי שזה ניתן רק בשעה שרוצים להחזיר את יצירת הזרע כשמעוניינים להכנס להריון)?
4. אם לא ניתן להשתקם באופן עצמאי בצורה מיטבית ללא טיפול תומך, אשמח לעצה בפרטי לדברים שהשתיקה יפה להם בפורום הציבורי (אפשרות להחלפת עניינים תמורת עניינים לשיקום) כדי שלא אחווה צרות עד שאפגוש רופא.

למה אני ממהר להפסיק ולא עושה את הזריקה ההבאה שהייתי אמור לעשות היום ולהרוויח עוד 10 שבועות עד שאמצא רופא? כי שכרי הזה הוא הפסדי - המשך השבתת הציר וכריית בור יותר עמוק לעצמי.
אם עם הטיפול הזה וללא הטיפול הזה אני מגיע לאותה הנקודה, אז אני מעדיף כבר להיות באותה הנקודה רק באופן טבעי ללא תלות פיזית לכל החיים.

מודה לקוראים ולמשיבים.

נערך לאחרונה:
מניסיון, תוותר אחי.
זה פשוט יגיע לזיהום הפוסט ו-ויכוחים מיותרים כמו שהוא עושה עם שאר חברי הפורום. פשוט תגיד לו שהוא צודק, זה יעשה לו את היום.
עוד יועץ בשקל וחצי עם ניסיון של חודש על סייקל ראשון שמספר לאנשים שזמן מחצית החיים של אננט הוא 4.5 יום, התעורר..

זה שקוף על מה אתה מוצא עניין לזהזדהות איתו
במקום לדחוף את האף שלך לעניינים לא שלך אתה מוזמן להתייחס לגוף העניין
זה יכול להיות מעניין דווקא לשמוע את דעתך

הרי ברור שאתה חושב שכל מה שהוא רשם נכון..אתה אפילו יותר גרוע ממנו בחלק מהדברים שאתה כותב פה.
אז אם יש לך דיעה בדיון אתה מוזמן לכתוב..פותח האשכול בטוח יוכל ללמוד ממה שיש לך להגיד... במקום לחזק כל כותב שטות בפרחים וחיזוקים "חיוביים"

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית