הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הגיוני שאני יורד במשקל הרבה יותר לאט שאני בדיאטה עם אחוז גבוה של הקלוריות מחלבון?

larry12

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
בזמן האחרון אני אוכל 500 גרם חזה עוף לפני צלייה ועוד איזה כמה כפות אורז. לפני זה הייתי אוכל בשר בצהוריים ובערב ככה גבינה או משהו, שמתי לב שמה שעשיתי לפני גרם לי לרדת במשקל הרבה יותר מהר מאשר מה שאני עושה עכשיו. חשבתי על זה והבנתי שאני אוכל ממש מהר ולא לועס, יש אולי איזה קשר בין זה שאני לא לועס מספיק לזה שאם אני אוכל דיאטה עם הרבה חלבון אני יורד יותר לאט? אולי משהו בזה שאיך שהקיבה מעכלת פחממות לא לעוסות או משהו? כי זה ממש מוזר לי מה שקורה פה וזה ההסבר היחדי שלי

בזמן האחרון אני אוכל 500 גרם חזה עוף לפני צלייה ועוד איזה כמה כפות אורז. לפני זה הייתי אוכל בשר בצהוריים ובערב ככה גבינה או משהו, שמתי לב שמה שעשיתי לפני גרם לי לרדת במשקל הרבה יותר מהר מאשר מה שאני עושה עכשיו. חשבתי על זה והבנתי שאני אוכל ממש מהר ולא לועס, יש אולי איזה קשר בין זה שאני לא לועס מספיק לזה שאם אני אוכל דיאטה עם הרבה חלבון אני יורד יותר לאט? אולי משהו בזה שאיך שהקיבה מעכלת פחממות לא לעוסות או משהו? כי זה ממש מוזר לי מה שקורה פה וזה ההסבר היחדי שלי

מה?
ירידה / עלייה במשקל נובעת מסך קלורי ולא מכמה אתה לועס את האוכל.

אולי יותר חלבון וחוסר לעיסה גורם לקצת עצירות והמשקל שלך מורכב גם מהאוכל שנשאר במערכת העיכול.

ביום ראשון שקלתי 90 ק"ג ולא הרגשתי מלא במיוחד, אני לא בשום מינוס קלורי, אבל אתמול שקלתי 88. אני בטוח שלא ירדתי 2 ק"ג. פשוט המעיים התרוקנו יותר טוב בימים האחרונים כנראה.

מערכת העיכול שלנו תמיד, אבל תמיד מכיל בתוכו מזון, וזה יכול לנוע בין ק"ג אחד ל10 או אפילו 20 ק"ג.

כנראה כשאתה מנסה לאכול בריא יותא אתה בפועל צורך יותר קלוריות, זה ההסבר היחיד.
לא נראה שאתה שם לב מה אתה אוכל באמת מבחינת כמויות, אלא בעיקר מסתכל דרך הזווית של "בריא" מול "לא בריא", וזו הטעות

• פותח/ת השרשור
כנראה כשאתה מנסה לאכול בריא יותא אתה בפועל צורך יותר קלוריות, זה ההסבר היחיד.
לא נראה שאתה שם לב מה אתה אוכל באמת מבחינת כמויות, אלא בעיקר מסתכל דרך הזווית של "בריא" מול "לא בריא", וזו הטעות

אני שם לב, אני חשבתי גם ככה אבל אז יום אחד עקבתי ולא אכלתי או שתיתי משהו שישנה את זה. אני לא חושב על בריא/לא בריא. הייתה לי תקופה שלא היה לי כוח לאכול חלבון וסוג של לא שמרתי בכלל פשוט לא שתיתי משקאות מתוקים וירדתי בכלל בלי לנסות, מדדתי את עצמי כל יום ולא הבנתי איך אני יורד, הבעיה הייתה שלא אכלתי חלבון. אחרי שהתקופה הזאת נגמרה וחזרתי למכון זה קרה עוד פעם

אני שם לב, אני חשבתי גם ככה אבל אז יום אחד עקבתי ולא אכלתי או שתיתי משהו שישנה את זה. אני לא חושב על בריא/לא בריא. הייתה לי תקופה שלא היה לי כוח לאכול חלבון וסוג של לא שמרתי בכלל פשוט לא שתיתי משקאות מתוקים וירדתי בכלל בלי לנסות, מדדתי את עצמי כל יום ולא הבנתי איך אני יורד, הבעיה הייתה שלא אכלתי חלבון. אחרי שהתקופה הזאת נגמרה וחזרתי למכון זה קרה עוד פעם
יום אחד זה לא מספיק.
תסתכל על התקדמות שבועית ולא מיום ליום.
תישקל כל יום ותעשה ממוצע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית