הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם הפסקה של כמה ימים מעישון יכולה לשפר יכולת אירובית?

RandomDude

משתמש מתחיל
20
1
נק' מוניטין:
10
20
1
שלום חברים
בעוד מספר ימים יש לי ריצת 2 קמ שאני חייב לעבור בכמעט כל מחיר
אני אדם שמעשן והשאלה שלי היא האם להפסיק לעשן לכמה ימים/שבוע יכול לעזור לתוצאה?

מן הסתם, אבל קח בחשבון שתלוי ברמת התמכורת יהיה לך סימני גמילה שיכולים להשפיע על היכולת לבצע אימונים, גם כמובן שהריאות לא מתנקות מהר במיוחד ולוקח זמן עד שהן יגיעו למצב "כמו חדש", אולי מישהו כאן יודע בכמה אחוזים מתנקות הריאות תוך שבוע.

• פותח/ת השרשור
מן הסתם, אבל קח בחשבון שתלוי ברמת התמכורת יהיה לך סימני גמילה שיכולים להשפיע על היכולת לבצע אימונים, גם כמובן שהריאות לא מתנקות מהר במיוחד ולוקח זמן עד שהן יגיעו למצב "כמו חדש", אולי מישהו כאן יודע בכמה אחוזים מתנקות הריאות תוך שבוע.
תשמע זה לא מן הסתם, יכול להיות שבוע לא מספיק, ואולי כן אבל זה לא מורגש באירובי, זאת שאלתי

תשמע זה לא מן הסתם, יכול להיות שבוע לא מספיק, ואולי כן אבל זה לא מורגש באירובי, זאת שאלתי
לא מספיק למה? הגוף שלך מנסה לתקן תאים ולרפא אותם כל הזמן, כלומר אם תפסיק כבר מחר הוא יתחיל לנקות את הכל, האם תרגיש הבדל בשבוע? אולי כן אולי לא, אם זה השיקול שלך אבל ללהפסיק לעשן ואחרי שבוע אתה מתכנן לחזור בכל מקרה לדעתי הגמילה עצמה תהיה הרבה יותר קשה מהתועלת(אם אתה מעשן כמובן בינוני ולא סיגירה פעם ביומיים)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית