הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ירידה באחוזי שומן תוך כדי אימוני כוח

• פותח/ת השרשור osos9
  • פורסם בתאריך

osos9

משתמש מתחיל
41
0
נק' מוניטין:
0
41
0
היי, אני מצטער אם זו שאלה שחוזרת על עצמה אבל בסוף זה די אינדיבידואלי ..

אני בן 27, 1.75 שוקל 70 קילו.
אני רזה אבל כן יש לי קצת בטן ומותניים, זאת אומרת שאני כן צריך להוריד קצת אחוזי שומן.
אני מתאמן 3 פעמים בשבוע עם מאמן אישי, עושים אימוני כוח (AB), התחלנו לפני 6 שבועות (ואני כן רואה קצת גדילה בידיים ובכתפיים בעיקר).
מבחינת תזונה, אני משתדל לאכול הרבה חלבון.

אני יודע שאם אני רוצה לגדול אני צריך להיות במאזן קלורי חיובי (קצת מעט מהניטרלי) ואם אני רוצה להוריד אחוזי שומן אני צריך להיות במאזן קלורי שלילי.
השאלה מה אני עושה במצב שלי שאני כן רוצה לגדול ולהתפתח ואני עושה את זה עם האימוני כוח אבל גם לרדת באחוזי שומן כדי שהגוף יתחטב.
האם אני צריך להמשיך ככה ולהתמיד באימונים כדי לראות תוצאות גם מבחינת אחוזי שומן או שאולי אני צריך
לשנות משהו בתזונה (לאכול יותר/לאכול פחות) או שאולי בכלל אני צריך גם להוסיף אימוני קרדיו ?

באיזה שהוא מקום אני חושב שאני צריך להמשיך כמו שאני עכשיו, כי 6 שבועות זה לא הרבה אבל הייתי מצפה לראות שינוי גם באחוזי שומן.
אחרי כמה זמן אמורים להתחיל לראות ירידה וחיטוב של הגוף (עם 3 אימונים בשבוע) ?

היי, אני מצטער אם זו שאלה שחוזרת על עצמה אבל בסוף זה די אינדיבידואלי ..

אני בן 27, 1.75 שוקל 70 קילו.
אני רזה אבל כן יש לי קצת בטן ומותניים, זאת אומרת שאני כן צריך להוריד קצת אחוזי שומן.
אני מתאמן 3 פעמים בשבוע עם מאמן אישי, עושים אימוני כוח (AB), התחלנו לפני 6 שבועות (ואני כן רואה קצת גדילה בידיים ובכתפיים בעיקר).
מבחינת תזונה, אני משתדל לאכול הרבה חלבון.

אני יודע שאם אני רוצה לגדול אני צריך להיות במאזן קלורי חיובי (קצת מעט מהניטרלי) ואם אני רוצה להוריד אחוזי שומן אני צריך להיות במאזן קלורי שלילי.
השאלה מה אני עושה במצב שלי שאני כן רוצה לגדול ולהתפתח ואני עושה את זה עם האימוני כוח אבל גם לרדת באחוזי שומן כדי שהגוף יתחטב.
האם אני צריך להמשיך ככה ולהתמיד באימונים כדי לראות תוצאות גם מבחינת אחוזי שומן או שאולי אני צריך
לשנות משהו בתזונה (לאכול יותר/לאכול פחות) או שאולי בכלל אני צריך גם להוסיף אימוני קרדיו ?

באיזה שהוא מקום אני חושב שאני צריך להמשיך כמו שאני עכשיו, כי 6 שבועות זה לא הרבה אבל הייתי מצפה לראות שינוי גם באחוזי שומן.
אחרי כמה זמן אמורים להתחיל לראות ירידה וחיטוב של הגוף (עם 3 אימונים בשבוע) ?

במצב שאתה עומד בו (אימון של חודש וחצי) בהחלט אפשר לצפות להעלות מסת שריר ולהוריד קצת א.ש (או לפחות לא להעלות)

• פותח/ת השרשור
במצב שאתה עומד בו (אימון של חודש וחצי) בהחלט אפשר לצפות להעלות מסת שריר ולהוריד קצת א.ש (או לפחות לא להעלות)

אז אתה אומר פשוט להמשיך ככה בינתיים ?
אחרי כמה זמן בערך אם אני לא רואה שינוי, אני צריך לעשות חישוב מסלול מחדש ?

אז אתה אומר פשוט להמשיך ככה בינתיים ?
אחרי כמה זמן בערך אם אני לא רואה שינוי, אני צריך לעשות חישוב מסלול מחדש ?

ברגע שתנצל את ה"NEWBIE GAINS" כמעט לחלוטין תוכל להתחיל לחשוב על מסה / חיטוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית