הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שימוש בסטרואידים בשביל לנהל חיים עמוסים מאוד

netanel121

משתמש מתחיל
14
8
נק' מוניטין:
15
14
8
היי חבר'ה, אני חדש בפורום בכל מה שקשור לפרסום שאלות וכ'ו אבל אני קורא על הנושא כבר כמה שנים.
בשביל CONTEXT אני רוצה לשתף את הדרך שעברתי (בקצרה) בכל מה שנוגע לספורט ואימונים כדי שמי שירצה להביע את דעתו יבין את המקום ממנו אני בא. (מי שלא מעניין אותו שירד לשאלה עצמה למרות שאני חושב שכדאי לקרוא כדי לתת דעה)

אני בן 27 (עוד חודש)
2.02 מטר
114 קילו
איזור ה17% שומן
close grip bench - 130
squat - 180
deadlift - 220

לפני 5 שנים בערך (בדיוק השתחררתי) כל מה שהיה לי בראש היה אימונים, חשבתי שאני אתחרה וכ'ו עד שהדבר הזה שנקרא חיים "פגע" בי. המספרים שלי היו בערך כמו עכשיו אבל עם יותר אנרגיות ביום יום.
כמה חודשים אחרי השחרור מצאתי את הקריירה שאני עד היום מתעסק בה ולאט לאט בניתי את העתיד הכלכלי שלי ל5 שנים הקרובות. בהתחלה התאמנתי פחות ופחות עד שהגעתי למצב שאני עובד באיזור ה14-16 שעות ביום (כן סוגר את המשרד ב3-4 בבוקר) והפסקתי להתאמן לגמרי!. טעות מהצד שלי שלא עשיתי אפילו קצת מתח בבית אבל זה העבר והוא עבר 😃
אחרי 4 שנים של עבודה משרדית והשמנה בצורה מוגזמת (בשיא הייתי 130 קילו) כמה דברים חיוביים קרו לי וכמה שליליים:

1. השגתי את החלום הכלכלי שלי (אפשר להגיד) עשיתי לא מעט כסף בתקופה הזאת ופתחתי חברת שיווק עם שותפים
2. למדתי להיות איש עסקים וטיילתי בעולם הרבה
3. חסכתי קצת כסף שעכשיו אני משתמש בו בתקופה המוזרה שכולנו נמצאים בה

לגבי הדברים השליליים
1. השמנתי בצורה מגעילה
2. התעקם לי האגן (נשמע מצחיק אבל זה נוראי) תחפשו LATERAL PELVIC TILT בגוגל ותראו על מה אני מדבר ואיזה מבאס זה לעשות סקוואט עם 150 קילו והאגן שלכם לא "בקשר טוב" עם עמוד השדרה והברכיים (אפשר לתקן את זה אני כבר החזרתי 80% מהבעיה למקום, מי שיש לו את זה ורוצה עזרה שידבר איתי בפרטי)
3. כתוצאה מ4 שנים של הזנחת הבריאות שלי הלחץ דם שלי עלה לשמיים כאבי גב וברכיים שמעירים אותי בלילות ואפשר להגיד שהייתי בשפל בריאותי

לפני שנה החברה שעבדתי עליה כל כך קשה התחילה לקרוס (סיפור ארוך מאוד) ובאותו זמן החלטתי לקחת את עצמי בידיים מבחינת אימונים וספורט אבל אמרתי שאני אעשה את זה חכם. התחלתי להתאמן 3 פעמים בשבוע בבית (בניתי לי מכון פוואר ליפיטינג קטן בממד) אחרי תקופה התחלתי לשלב אירובי עד שכעבור שנה של RECOMP אני איפה שאני היום.
אני עדיין נלחם עם כל מיני כאבים ופציעות שנגרמו כתוצאה מחזרה לא נכונה והבנה לא נכונה של המצב שהייתי בו שהתחלתי להתאמן (פה חשוב לציין לאנשים שחוזרים להתאמן אחרי הרבה זמן של הפסקה, אל תהיו גיבורים תבדקו את עצמכם לפני שאתם מתחילים לעשות איזה שהוא משהו שקשור לספורט)
אבל מצד שני כאבי הגב שהיו לי בלילות נעלמו ואני מרגיש ונראה הרבה יותר טוב עכשיו.
חשוב לציין שיש לי בעיות שינה קשות ושום דבר לא עזר עד עכשיו (לוקח מלטונין באופן קבוע)

ועכשיו לשאלה שלי:
אני חושב להתחיל את העסק מחדש (או עסק אחר) ומי שלא יודע לנהל עסק זה עבודה קשה מאוד! במיוחד שמדובר על סכומים כאלה גבוהים כמו בהייטק.
העניין הוא שאני רוצה להמשיך להתאמן 4 פעמים בשבוע בנפחים גבוהים ולהתחזק ולהראות טוב וכ'ו וכ'ו

הרעיון שלי הוא כזה:
להתחיל לקחת מינונים על טבעיים (כמובן רק אחרי שאתחיל את הVENTURE) של טסט עם אסטר ארוך אבל לא משוגעים מידיי (משהו כמו 200-250 מ"ג בשבוע), ולא לרדת בכלל או להיות 80% משנה על המינון הזה
אולי אחרי תקופה להוריד ל150 בשבוע ולהוסיף אנוואר (לשחק עם זה) אבל בגדול להיות SUPER MALE מבחינה הורמונאלית מהסיבה שכדי לנהל אורח חיים כזה דורשני אני צריך להיות SUPER MALE אין ברירה (המון מהמליארדרים שאתם מכירים מסוממים באופן קבוע חח)

אין סיכוי שאני יכול לעשות את זה בלי "עזרה מבחוץ" (ניסיתי כבר והייתי מגיע למצבים שאני נרדם על הבנץ בין סטים חחח)

1.מה ההשלכות מבחינת ספירת זרע ופוריות של רעיון כזה?
2. האם טסט גבוה יכול לעזור עם איכות שינה
3. אשמח אם תתנו את דעתכם על הרעיון
4. מי שצריך עזרה בניהול עסק/שיווק וכ'ו יכול לשאול אותי שאלות בפרטי בכיף.

נערך לאחרונה:
מאחל הרבה בהצלחה.

הלוואי שזה פטנט שיעבוד.

מצד אחד - מבין את הרציונל. יש קשר בין רמת טסט גבוהה לבין התנהלות יותר אגרסיבית - דבר שיכול לעזור או לא בעולם העסקים.

מצד שני - הגוף לרוב מתרגל להכל - ואחרי זמן מסוים, לדעתי, ההשפעה תלך ותפחת.

אח"כ אם תפסיק - תהיה צלילה - וכדי לחזור לתוספת שזה נתן בהתחלה - תצטרך להמשיך ולקחת יותר.

מזכיר משהו המעגל הזה?

בכל מקרה, זה יותר נשמע כמו משהו שיעבוד היטב לטווח הקצר, עם מחיר לטווח היותר ארוך.

אבל הלוואי שאני טועה - ואם הניסוי יצליח ועלית על משהו - עדכן - אני בטוח שכולם סקרנים.

אגב - אני לא שולל בכלל, שהעלאת רמת הטסט כן תיתן תוצאות התנהגותיות. מה שנראה לי שדי בטוח - שזה יצריך כמויות שיגרמו לירידה בייצור של הגוף - ולאורך זמן (אם הכוונה להמשיך ככה שנים) - להשבתה.

והקטע עם השבתה - שהיא עובדת קצת יותר מורכב ממה שחושבים. נניח - יכולה לגמור את עניין הפוריות (ובמקרה כזה - תוספת טסט חיצוני לא תעזור בכלל).

אם בכל זאת אתה מחליט לנסות - אישית הייתי בודק את התיזה רק אחרי השלב בחיים שבו אתה בטוח שלא תרצה להביא (עוד) ילדים.

אחת השאלות הראשונות שישאל אותך רופא (אם תבחר בדרך הזאת) לפני טיפול TRT - זה אם יש לך תוכניות להביא ילדים - ויסביר לך שטסט חיצוני יכול לקלקל את התוכניות האלה בצורה לפעמים בלתי הפיכה.

סתם נקודה למחשבה. לא סתם מעדיפים לטפל בטסט אחרי גיל 45 - 50.

MY 2 CENTS...

מאחל הרבה בהצלחה.

הלוואי שזה פטנט שיעבוד.

מצד אחד - מבין את הרציונל. יש קשר בין רמת טסט גבוהה לבין התנהלות יותר אגרסיבית - דבר שיכול לעזור או לא בעולם העסקים.

מצד שני - הגוף לרוב מתרגל להכל - ואחרי זמן מסוים, לדעתי, ההשפעה תלך ותפחת.

אח"כ אם תפסיק - תהיה צלילה - וכדי לחזור לתוספת שזה נתן בהתחלה - תצטרך להמשיך ולקחת יותר.

מזכיר משהו המעגל הזה?

בכל מקרה, זה יותר נשמע כמו משהו שיעבוד היטב לטווח הקצר, עם מחיר לטווח היותר ארוך.

אבל הלוואי שאני טועה - ואם הניסוי יצליח ועלית על משהו - עדכן - אני בטוח שכולם סקרנים.

אגב - אני לא שולל בכלל, שהעלאת רמת הטסט כן תיתן תוצאות התנהגותיות. מה שנראה לי שדי בטוח - שזה יצריך כמויות שיגרמו לירידה בייצור של הגוף - ולאורך זמן (אם הכוונה להמשיך ככה שנים) - להשבתה.

והקטע עם השבתה - שהיא עובדת קצת יותר מורכב ממה שחושבים. נניח - יכולה לגמור את עניין הפוריות (ובמקרה כזה - תוספת טסט חיצוני לא תעזור בכלל).

אם בכל זאת אתה מחליט לנסות - אישית הייתי בודק את התיזה רק אחרי השלב בחיים שבו אתה בטוח שלא תרצה להביא (עוד) ילדים.

אחת השאלות הראשונות שישאל אותך רופא (אם תבחר בדרך הזאת) לפני טיפול TRT - זה אם יש לך תוכניות להביא ילדים - ויסביר לך שטסט חיצוני יכול לקלקל את התוכניות האלה בצורה לפעמים בלתי הפיכה.

סתם נקודה למחשבה. לא סתם מעדיפים לטפל בטסט אחרי גיל 45 - 50.

MY 2 CENTS...

בוא נגיד לצורך הדיון שאני באמת הולך על הכיוון הזה אני יודע שיש המון אנשים שמקפיאים זרע ליתר בטחון, אז נושא הפוריות הוא לא כל כך בראש רשימת הדאגות שלי. לדוגמא הנקודה השניה שהבאת יותר מדאיגה אותי בהקשר הזה שהגוף פשוט יתרגל ואז הלך הSUPERMAN MOD שהייתי בו לX זמן שהייתי בו חח ואז האפשרויות הם או לעצור ולהחזיר את הגוף למצב טבעי (מה שלא בטוח יקרה בקלות) או להעלות את המינון (מה שיכול לגרום לעוד נזק)

סתם המלצה - לפי הפרופיל אתה בן 26...

בגיל הזה הייתי הרבה יותר בודק אפשרות של ממריצים יותר רגועים כמו קפה...

לא יודע לכמה זמן אפשר להקפיא זרע - אבל אישית (ואני ממש לא משונאי הסיכון או הזהירים במיוחד) - הייתי מחכה כמה שנים עם ניסוי כזה.

בגילך ניהלתי עסק די גדול עם הרבה עובדים. לי עשה בעיקר בעיות שינה. הלכתי לרופא מעולה ושאלתי לגבי כדורי שינה.

אמר לי שאין לו בעיה לרשום, אבל סביב גיל 50, יש מצב שכבר כלום לא ישלח אותי לישון.

העדפתי בלי - והמצב בסוף הסתדר.

ממה שאני מבין מהפוסט - אתה עושה לא רע בכלל (הכוונה בחיים) - ורוצה יותר - שזה ממש בסדר גמור.

אבל ממה שנראה לי - לא הייתי במקומך מסכן את מה שיש, בשביל סימן שאלה גדול, שעלול להיות לו מחיר עצום.

אבל זאת רק דעתי.

בכל מקרה, לא רואה מה רע בלחכות קצת. כן רואה מה עלול להיות רע (מאוד) בלא לחכות...

ועוד דבר - כנראה שאם זה היה עובד, היו עושים את זה ולא מעט... סתם עוד נקודה למחשבה.

ודבר אחרון - אם הבעיה שלך היא לא כסף - הייתי מאתר רופא טוב מחו"ל, שמתעסק בדיוק בדברים כאלה - ומקבל ייעוץ (לא ייעוץ צדקני של רופא קופת חולים). סתם כי המצב היום נראה לא רע - ואין המון להרוויח - אבל יש המון להפסיד...

נראה לי שאתה מספיק אינטיליגנט למצוא אחד כזה.

בכל מקרה כך או כך, נשמח להתעדכן.

סתם המלצה - לפי הפרופיל אתה בן 26...

בגיל הזה הייתי הרבה יותר בודק אפשרות של ממריצים יותר רגועים כמו קפה...

לא יודע לכמה זמן אפשר להקפיא זרע - אבל אישית (ואני ממש לא משונאי הסיכון או הזהירים במיוחד) - הייתי מחכה כמה שנים עם ניסוי כזה.

בגילך ניהלתי עסק די גדול עם הרבה עובדים. לי עשה בעיקר בעיות שינה. הלכתי לרופא מעולה ושאלתי לגבי כדורי שינה.

אמר לי שאין לו בעיה לרשום, אבל סביב גיל 50, יש מצב שכבר כלום לא ישלח אותי לישון.

העדפתי בלי - והמצב בסוף הסתדר.

ממה שאני מבין מהפוסט - אתה עושה לא רע בכלל (הכוונה בחיים) - ורוצה יותר - שזה ממש בסדר גמור.

אבל ממה שנראה לי - לא הייתי במקומך מסכן את מה שיש, בשביל סימן שאלה גדול, שעלול להיות לו מחיר עצום.

אבל זאת רק דעתי.

בכל מקרה, לא רואה מה רע בלחכות קצת. כן רואה מה עלול להיות רע (מאוד) בלא לחכות...

ועוד דבר - כנראה שאם זה היה עובד, היו עושים את זה ולא מעט... סתם עוד נקודה למחשבה.

ודבר אחרון - אם הבעיה שלך היא לא כסף - הייתי מאתר רופא טוב מחו"ל, שמתעסק בדיוק בדברים כאלה - ומקבל ייעוץ (לא ייעוץ צדקני של רופא קופת חולים). סתם כי המצב היום נראה לא רע - ואין המון להרוויח - אבל יש המון להפסיד...

נראה לי שאתה מספיק אינטיליגנט למצוא אחד כזה.

בכל מקרה כך או כך, נשמח להתעדכן.

כרגע המצב קצת בטטה אבל אני אופטימי חח
בכל מקרה תודה רבה על הטיפים אני אעדכן אם החלטתי לעלות בסוף (למרות שגם אם כן זה יהיה לפחות עוד שנה חח)

עושה את טעות חייך מאחד שדוחף מזרקים כבר 8 שנים.
מה שעובר לך בראש ה ישמור סתם להכניס טסט לבנאדם שלא מתאמן ללא בעיות בריאותיות שמצריכות את זה אין לזה שום הסבר או הגיון אתה מפגר/טמבל על 2 רגליים ולא משנה כמה כסף אתה מגלגל.
עם היה לך קצת שכל באמת היית חושב על זה בגיל 35+- כשהגוף מתחיל להתנוון קצת לבד..

אתה עכשיו חושב שאתה חכם גדול חחח אוי אוי מה מחכה לך זכור את הפוסט הזה

עושה את טעות חייך מאחד שדוחף מזרקים כבר 8 שנים.
מה שעובר לך בראש ה ישמור סתם להכניס טסט לבנאדם שלא מתאמן ללא בעיות בריאותיות שמצריכות את זה אין לזה שום הסבר או הגיון אתה מפגר/טמבל על 2 רגליים ולא משנה כמה כסף אתה מגלגל.
עם היה לך קצת שכל באמת היית חושב על זה בגיל 35+- כשהגוף מתחיל להתנוון קצת לבד..

אתה עכשיו חושב שאתה חכם גדול חחח אוי אוי מה מחכה לך זכור את הפוסט הזה

*נמחק עקב שפה לא הולמת* תלמדו להתווכח בכבוד.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית