הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שימוש בסטרואידים בשביל לנהל חיים עמוסים מאוד

netanel121

משתמש מתחיל
14
8
נק' מוניטין:
15
14
8
היי חבר'ה, אני חדש בפורום בכל מה שקשור לפרסום שאלות וכ'ו אבל אני קורא על הנושא כבר כמה שנים.
בשביל CONTEXT אני רוצה לשתף את הדרך שעברתי (בקצרה) בכל מה שנוגע לספורט ואימונים כדי שמי שירצה להביע את דעתו יבין את המקום ממנו אני בא. (מי שלא מעניין אותו שירד לשאלה עצמה למרות שאני חושב שכדאי לקרוא כדי לתת דעה)

אני בן 27 (עוד חודש)
2.02 מטר
114 קילו
איזור ה17% שומן
close grip bench - 130
squat - 180
deadlift - 220

לפני 5 שנים בערך (בדיוק השתחררתי) כל מה שהיה לי בראש היה אימונים, חשבתי שאני אתחרה וכ'ו עד שהדבר הזה שנקרא חיים "פגע" בי. המספרים שלי היו בערך כמו עכשיו אבל עם יותר אנרגיות ביום יום.
כמה חודשים אחרי השחרור מצאתי את הקריירה שאני עד היום מתעסק בה ולאט לאט בניתי את העתיד הכלכלי שלי ל5 שנים הקרובות. בהתחלה התאמנתי פחות ופחות עד שהגעתי למצב שאני עובד באיזור ה14-16 שעות ביום (כן סוגר את המשרד ב3-4 בבוקר) והפסקתי להתאמן לגמרי!. טעות מהצד שלי שלא עשיתי אפילו קצת מתח בבית אבל זה העבר והוא עבר 😃
אחרי 4 שנים של עבודה משרדית והשמנה בצורה מוגזמת (בשיא הייתי 130 קילו) כמה דברים חיוביים קרו לי וכמה שליליים:

1. השגתי את החלום הכלכלי שלי (אפשר להגיד) עשיתי לא מעט כסף בתקופה הזאת ופתחתי חברת שיווק עם שותפים
2. למדתי להיות איש עסקים וטיילתי בעולם הרבה
3. חסכתי קצת כסף שעכשיו אני משתמש בו בתקופה המוזרה שכולנו נמצאים בה

לגבי הדברים השליליים
1. השמנתי בצורה מגעילה
2. התעקם לי האגן (נשמע מצחיק אבל זה נוראי) תחפשו LATERAL PELVIC TILT בגוגל ותראו על מה אני מדבר ואיזה מבאס זה לעשות סקוואט עם 150 קילו והאגן שלכם לא "בקשר טוב" עם עמוד השדרה והברכיים (אפשר לתקן את זה אני כבר החזרתי 80% מהבעיה למקום, מי שיש לו את זה ורוצה עזרה שידבר איתי בפרטי)
3. כתוצאה מ4 שנים של הזנחת הבריאות שלי הלחץ דם שלי עלה לשמיים כאבי גב וברכיים שמעירים אותי בלילות ואפשר להגיד שהייתי בשפל בריאותי

לפני שנה החברה שעבדתי עליה כל כך קשה התחילה לקרוס (סיפור ארוך מאוד) ובאותו זמן החלטתי לקחת את עצמי בידיים מבחינת אימונים וספורט אבל אמרתי שאני אעשה את זה חכם. התחלתי להתאמן 3 פעמים בשבוע בבית (בניתי לי מכון פוואר ליפיטינג קטן בממד) אחרי תקופה התחלתי לשלב אירובי עד שכעבור שנה של RECOMP אני איפה שאני היום.
אני עדיין נלחם עם כל מיני כאבים ופציעות שנגרמו כתוצאה מחזרה לא נכונה והבנה לא נכונה של המצב שהייתי בו שהתחלתי להתאמן (פה חשוב לציין לאנשים שחוזרים להתאמן אחרי הרבה זמן של הפסקה, אל תהיו גיבורים תבדקו את עצמכם לפני שאתם מתחילים לעשות איזה שהוא משהו שקשור לספורט)
אבל מצד שני כאבי הגב שהיו לי בלילות נעלמו ואני מרגיש ונראה הרבה יותר טוב עכשיו.
חשוב לציין שיש לי בעיות שינה קשות ושום דבר לא עזר עד עכשיו (לוקח מלטונין באופן קבוע)

ועכשיו לשאלה שלי:
אני חושב להתחיל את העסק מחדש (או עסק אחר) ומי שלא יודע לנהל עסק זה עבודה קשה מאוד! במיוחד שמדובר על סכומים כאלה גבוהים כמו בהייטק.
העניין הוא שאני רוצה להמשיך להתאמן 4 פעמים בשבוע בנפחים גבוהים ולהתחזק ולהראות טוב וכ'ו וכ'ו

הרעיון שלי הוא כזה:
להתחיל לקחת מינונים על טבעיים (כמובן רק אחרי שאתחיל את הVENTURE) של טסט עם אסטר ארוך אבל לא משוגעים מידיי (משהו כמו 200-250 מ"ג בשבוע), ולא לרדת בכלל או להיות 80% משנה על המינון הזה
אולי אחרי תקופה להוריד ל150 בשבוע ולהוסיף אנוואר (לשחק עם זה) אבל בגדול להיות SUPER MALE מבחינה הורמונאלית מהסיבה שכדי לנהל אורח חיים כזה דורשני אני צריך להיות SUPER MALE אין ברירה (המון מהמליארדרים שאתם מכירים מסוממים באופן קבוע חח)

אין סיכוי שאני יכול לעשות את זה בלי "עזרה מבחוץ" (ניסיתי כבר והייתי מגיע למצבים שאני נרדם על הבנץ בין סטים חחח)

1.מה ההשלכות מבחינת ספירת זרע ופוריות של רעיון כזה?
2. האם טסט גבוה יכול לעזור עם איכות שינה
3. אשמח אם תתנו את דעתכם על הרעיון
4. מי שצריך עזרה בניהול עסק/שיווק וכ'ו יכול לשאול אותי שאלות בפרטי בכיף.

נערך לאחרונה:
אתה מחפש הצדקה לדחוף טסטוסטרון, או שאתה מחפש אינפורמציה אמיתית?
כי בינתיים אתה רק מנסה לשכנע את המגיבים פה שהם לא מבינים מה אתה רוצה וכו', כשאתה זה שרוצה לקחת טסט במינון נמוך בשביל שתוכל לעבוד 12 שעות ביום, וסלח לי, חיפוש של 3 דקות בגוגל היה מוכיח לך כמה זה מטופש.

אתה עובד רק על עצמך, לא על אף אחד אחר.
אם אתה רוצה לדחוף טסט תלך על זה, אבל אתה לא תקבל מזה את מה שאתה טוען שאתה רוצה לקבל.

הבנתי מה אתה מחפש וזה נראה שאתה פשוט עצלן שמחפש דרכי קיצור.
מה זה לעבוד 12 שעות ביממה ולהתאמן??
זה נראה לך מיוחד או תלוש מהמציאות?
יש חיילים שמתאמנים, סטודנטים שעובדים לומדים ומתאמנים וכן, הרבה אנשים שעובדים גם יותר מ 12 שעות ביום.
אתה צריך לעשות ניהול זמן טוב יותר שכולל מספיק זמן שינה, אוכל וזמן הרגעות.
זהו. לא צריך טסט חיצוני בשביל זה..

@אופטימוס_פריים
בהנחה שיש לאדם טסטוסטרון ״בנורמה״
כלומר אדם בריא
אפשרי להכניס את כל הנ״ל בתוך יום אחד
מבלי להיות עייף/שחוק?
ברור שלא.
גם על סייקל עם מינונים הרבה מעבר לזה אתה לא הופך לייצןר על עם כוחות על טבעיים.
אני ברוב הסייקלים שלי עבדתי..לא 12, 9 שעות 5 ימים בשבוע וזה היה לי קשה.

הרבה תלוי במה אתה עובד ומה העיסוקים שלך ומה התמריצים שלך באותו יום, אם יש לך פרטנר שמדרבן אותך בחדר כושר או שאתה מתאמן לבד באותו יום ונותן לעייפות לחרבן לך תאימון. אם אתה עובד בסביבת עבודה של אנשים עצלנים ועייפים ולא מתאמנים וכו
לי אישית זה מאוד משפיע ויכול להעיד על עצמי שגם שעבדתי 12-14 שעות ביום אבל עם אנשים בראש שלי שלאחר מכן גם רצנו כולם למכון ביחד היו אימונים קטלניים

לפותח הפוסט,אל תשכח אחי
העבודה לא בורחת ותמיד יש
בריאות לא כל כך!
אני לא רוצה לצאת טרחן זקן,אבל באמת שיקול דעת פה,הכרחי.

כמו שכתבתי יש לי ימים שאני סובל
אבל עם זאת דוחה את הקץ משימוש בtrt
הרבה תלוי במה אתה עובד ומה העיסוקים שלך ומה התמריצים שלך באותו יום, אם יש לך פרטנר שמדרבן אותך בחדר כושר או שאתה מתאמן לבד באותו יום ונותן לעייפות לחרבן לך תאימון. אם אתה עובד בסביבת עבודה של אנשים עצלנים ועייפים ולא מתאמנים וכו
לי אישית זה מאוד משפיע ויכול להעיד על עצמי שגם שעבדתי 12-14 שעות ביום אבל עם אנשים בראש שלי שלאחר מכן גם רצנו כולם למכון ביחד היו אימונים קטלניים
בן כמה אתה?

התגובה שלך @rednose אשכרה נגעה בנקודה חחח, הזיה ש90% בכלל לא התקרבו בכלל

טוב אז ככה, רובכם חושבים שאני רוצה לעלות על טסט כדי שיהיה לי כוח מטורף באימונים.... או אנרגיות מטורפות.... או 50 קילו שריר בשבוע...
מצטער אבל כנראה שוב אף אחד לא הבין את מה שאני באמת רוצה להשיג מזה (רוב הסיכויים שזה בגלל שמי שחשב ככה לא עבד 12 + שעות ביום והתאמן לתקופה משמעותית בחייו)
כדי לנהל עסק צריך המון משאבים נפשיים וזמן. השינה לא תמיד 100% ולפעמים אוכלים קצת יותר ממה שצריך.
השאלה שלי היא מאוד פשוטה
בהינתן העובדה שעברתי כבר משהו דומה (להתאמן ולעבוד נון סטופ) והגוף שלי לא נתן לי לעשות את שניהם במקביל בגלל נושא ההתאוששות (כמו שהזכרתי הייתי נרדם על הבנץ)
ובהינתן העובדה שרמות כאלה של טסט מוכחות כבונות שריר והתאוששות בצורה על טבעית (אי אפשר להשוות)

האם 200-250 מ"ג טסט בשבוע באופן קבוע לאורך זמן ארוך מאוד (עם ליווי צמוד כמובן) יכול לתת COUNTER לבעיית ההתאוששות שתווצר לי מלרדוף אחרי החלום העסקי שלי?

כרגע אני חווה בעיות התאוששות מבלי לנהל עסק בפול פוואר (כי השינה שלי חרא)
אז אני לא רואה דרך לעשות את שניהם במקביל אלא אם כן אני אעשה אימונים מאוד קצרים של חצי שעה כל יום רק כדי להגיד עשיתי וזה לא מה שאני מחפש
@Dmk

לבעיה קוראים LATERAL PELVIC TILT, אתה חושב שיש לך אותה?

אני חושב שכן, בא לידי ביטוי בישיבה יציבה צד ימין נמצא תמיד יותר מקדימה), ומאז שהבחנתי בזה אני כאילו דוחף את הרגל הימנית אחורה לתוך הכיסא כדי שזה יהיה כמה שיותר שווה, מה שגורם ללחץ לא נעים בצד הימני של הגב התחתון.
אני רק לא בטוח אם זה משהו שבא מהגב או בכלל מאיזושהי בעיה בירך, כי אני חווה גם כאבים בירך באותו צד בתנועות מסויימות.
אני פשוט רוצה לשמוע מה יש לך להגיד כי נשמע שיש לך ניסיון, אולי זה יכול לעזור לי

לפותח הפוסט,אל תשכח אחי
העבודה לא בורחת ותמיד יש
בריאות לא כל כך!
אני לא רוצה לצאת טרחן זקן,אבל באמת שיקול דעת פה,הכרחי.

כמו שכתבתי יש לי ימים שאני סובל

בן כמה אתה?
26

גם אם בסופו של דבר תגיע למצב שיחייב אותך טיפול trt ואני מקווה ומאמין שלא..זה עדיין לא סוף העולם ואתה לא מבין כמה אנשים סביבך עושים את זה בין אם באופן רשמי בטיפול ובין אם כאלה ש"מטפטפים" הם לא תמיד יקראו לילד בשמו אבל זה זה.
אז מקסימום לך לאחות בקופ"ח פעם ברבעון..קבל יריה בישבן ותחיה הכל כרגיל..כי אם תגיע לזה זה יקרה אחרי שהאנדו יסיק (אם וכאשר) שהגוף שלך לא מסוגל לעשות אל זה לבד.
כרגע האנדו אופטימי וגם אתה צריך להיות.

@אופטימוס_פריים
בהנחה שיש לאדם טסטוסטרון ״בנורמה״
כלומר אדם בריא
אפשרי להכניס את כל הנ״ל בתוך יום אחד
מבלי להיות עייף/שחוק?
כן.
אל תתאמן כל יום, תשאיר את הסופ"ש למנוחה מהעבודה, תישן 7-8 שעות ותדאג לירקות בכמה שיותר צבעים בתזונה שלך.
זה עבד לי ואני בטוח שיש פה עוד אנשים שמצליחים עם זה.

כן.
אל תתאמן כל יום, תשאיר את הסופ"ש למנוחה מהעבודה, תישן 7-8 שעות ותדאג לירקות בכמה שיותר צבעים בתזונה שלך.
זה עבד לי ואני בטוח שיש פה עוד אנשים שמצליחים עם זה.

חד משמעית.
אידיאלי זה לא, פשוט זה בטוח לא, אבל אפשרי.
אני התחלתי את ה״מסע״ שלי לפניי כשלוש שנים כשאני בעלים של מועדון לילה שעובד עד 5-6 בבוקר, זה בלי קשר למיליון ואחד דברים שיש לנהל בעסק הזה במהלך היום. כלום שעות שינה, הרבה סטרס, אפס זמן לעצמי ולחברים ועדין מצאתי עם הזמן איך לשלב. אני לא יודע באיזה תחום אתה ומה העסק שלך דורש ממך, אבל אם תחליט שאתה מקדיש זמן לחד״כ אתה תמצא לזה זמן. אם המטרה שלך להיות מיליונר אז סביר להניח שאתה תזניח את החד״כ בשלב כזה או אחר למען מטרת העל שלך.
אם בכל זאת אתה חושב שטסט׳ חיצוני זה הפיתרון חשוב שתדע ש 250 מ״ג שבוע זה על גבול הסייקל. שאף אחד לא ימכור לך שזה trt. גם 120 מ״ג שבועי יביא אותך לרמות סופר פיזיולוגיות. האם זה ישפר לך את השינה? סביר להניח שכן, האם תתאושש מהר יותר? סביר להניח שכן. האם זה יענה על הצרכים שלך? גם זה סביר להניח שכן. האם אתה מוכן לשלם את המחיר שזה מביא עימו? תחשוב על זה היטב, כי כמו שאמרו לך יש אבקה לבנה שיכולה לתת לך פיתרון טוב מאוד, לגביי שינה זה משהו שאפשר לפתור עם ירוק או ללכת לרופא ולקבל טיפול קונבנציונאלי.
שיהיה בהצלחה בכל מקרה.

זה לא יתן לך שום דבר ממה שאתה מחפש.

אלא אם כן מה שאתה מחפש זה התקף לב בגיל צעיר, בעיות במערכת הדם ובספירת זרע ופתיל קצר.

אם אני מתחיל תהליך פיננסי שיכול בפוטנציאל שלו להפוך אותי למולטי מליונר או מיליארדר אני אשקול להשתמש בחומרים חיצוניים כעזרה הרבה יותר מאשר עכשיו שאני לא בדיוק על הדרך הזאת עדיין
אני מאוד מקווה שתצליח להשיג את החלומות שלך ותהיה מליונר פלוס.
אבל מה קורה אם זה לא הולך לך ואתה תקוע עם בריאות גרועה ובלי כסף?
מה אם הטסט רק יעשה אותך פזיז, עצבני וגרוע יותר בעסקים שלך?
אתה משתמש בפטיש לפתור כאב ראש.

נראה שבריאות זה לא בראש סדר עדיפויות שלך, וזה זכותך. ונראה שאתה מוכן לעשות כל מה שנדרש כדי להתקדם בעסקים.
אבל אתה גם רוצה להמשיך להתאמן למרות הכל.

אני לא מבין למה שלא תוותר על אימונים לתקופה ותעשה אימונים מזדמנים ובשביל הכיף בלי לקרוע את עצמך, משהו כמו שהרבה מתאמנים עושים כשהנשים שלהם יולדות או שהם מתחתנים, סוג של לשמור מה שאפשר.

במידה ואתה מחפש יתרון בעסקים והקלה להירדם, יש לך חומרים שמיועדים ומתאימים יותר לכך.

יש מגוון כדורי שינה שתוכל לבחור מהם, וכמו שאמרו לך, קוקאין זה הרבה יותר יעיל.
טסט זה לא סם פותר הכל שיעזור להכל, עם כל החשיבות שלו בגוף שלנו ושלל תפקידיו, אני לא סבור שזה יביא לך את התועלת שאתה מחפש.

חחחחחחחח הבנאדם שאל על טסט ואנשים פה באים ואומרים לו עזוב אותך טסט, קוקאין זה הדבר הבא חחחחחחחחחח הזיה
מי שיבקש טסט לטיפול בסרטן, כנראה שנציע גם לו תחליפים יותר מזיקים לבריאות מטסט אבל שיתן מענה לבעיה שלו לפחות.

היי חבר'ה, אני חדש בפורום בכל מה שקשור לפרסום שאלות וכ'ו אבל אני קורא על הנושא כבר כמה שנים.
בשביל CONTEXT אני רוצה לשתף את הדרך שעברתי (בקצרה) בכל מה שנוגע לספורט ואימונים כדי שמי שירצה להביע את דעתו יבין את המקום ממנו אני בא. (מי שלא מעניין אותו שירד לשאלה עצמה למרות שאני חושב שכדאי לקרוא כדי לתת דעה)

אני בן 27 (עוד חודש)
2.02 מטר
114 קילו
איזור ה17% שומן
close grip bench - 130
squat - 180
deadlift - 220

לפני 5 שנים בערך (בדיוק השתחררתי) כל מה שהיה לי בראש היה אימונים, חשבתי שאני אתחרה וכ'ו עד שהדבר הזה שנקרא חיים "פגע" בי. המספרים שלי היו בערך כמו עכשיו אבל עם יותר אנרגיות ביום יום.
כמה חודשים אחרי השחרור מצאתי את הקריירה שאני עד היום מתעסק בה ולאט לאט בניתי את העתיד הכלכלי שלי ל5 שנים הקרובות. בהתחלה התאמנתי פחות ופחות עד שהגעתי למצב שאני עובד באיזור ה14-16 שעות ביום (כן סוגר את המשרד ב3-4 בבוקר) והפסקתי להתאמן לגמרי!. טעות מהצד שלי שלא עשיתי אפילו קצת מתח בבית אבל זה העבר והוא עבר 😃
אחרי 4 שנים של עבודה משרדית והשמנה בצורה מוגזמת (בשיא הייתי 130 קילו) כמה דברים חיוביים קרו לי וכמה שליליים:

1. השגתי את החלום הכלכלי שלי (אפשר להגיד) עשיתי לא מעט כסף בתקופה הזאת ופתחתי חברת שיווק עם שותפים
2. למדתי להיות איש עסקים וטיילתי בעולם הרבה
3. חסכתי קצת כסף שעכשיו אני משתמש בו בתקופה המוזרה שכולנו נמצאים בה

לגבי הדברים השליליים
1. השמנתי בצורה מגעילה
2. התעקם לי האגן (נשמע מצחיק אבל זה נוראי) תחפשו LATERAL PELVIC TILT בגוגל ותראו על מה אני מדבר ואיזה מבאס זה לעשות סקוואט עם 150 קילו והאגן שלכם לא "בקשר טוב" עם עמוד השדרה והברכיים (אפשר לתקן את זה אני כבר החזרתי 80% מהבעיה למקום, מי שיש לו את זה ורוצה עזרה שידבר איתי בפרטי)
3. כתוצאה מ4 שנים של הזנחת הבריאות שלי הלחץ דם שלי עלה לשמיים כאבי גב וברכיים שמעירים אותי בלילות ואפשר להגיד שהייתי בשפל בריאותי

לפני שנה החברה שעבדתי עליה כל כך קשה התחילה לקרוס (סיפור ארוך מאוד) ובאותו זמן החלטתי לקחת את עצמי בידיים מבחינת אימונים וספורט אבל אמרתי שאני אעשה את זה חכם. התחלתי להתאמן 3 פעמים בשבוע בבית (בניתי לי מכון פוואר ליפיטינג קטן בממד) אחרי תקופה התחלתי לשלב אירובי עד שכעבור שנה של RECOMP אני איפה שאני היום.
אני עדיין נלחם עם כל מיני כאבים ופציעות שנגרמו כתוצאה מחזרה לא נכונה והבנה לא נכונה של המצב שהייתי בו שהתחלתי להתאמן (פה חשוב לציין לאנשים שחוזרים להתאמן אחרי הרבה זמן של הפסקה, אל תהיו גיבורים תבדקו את עצמכם לפני שאתם מתחילים לעשות איזה שהוא משהו שקשור לספורט)
אבל מצד שני כאבי הגב שהיו לי בלילות נעלמו ואני מרגיש ונראה הרבה יותר טוב עכשיו.
חשוב לציין שיש לי בעיות שינה קשות ושום דבר לא עזר עד עכשיו (לוקח מלטונין באופן קבוע)

ועכשיו לשאלה שלי:
אני חושב להתחיל את העסק מחדש (או עסק אחר) ומי שלא יודע לנהל עסק זה עבודה קשה מאוד! במיוחד שמדובר על סכומים כאלה גבוהים כמו בהייטק.
העניין הוא שאני רוצה להמשיך להתאמן 4 פעמים בשבוע בנפחים גבוהים ולהתחזק ולהראות טוב וכ'ו וכ'ו

הרעיון שלי הוא כזה:
להתחיל לקחת מינונים על טבעיים (כמובן רק אחרי שאתחיל את הVENTURE) של טסט עם אסטר ארוך אבל לא משוגעים מידיי (משהו כמו 200-250 מ"ג בשבוע), ולא לרדת בכלל או להיות 80% משנה על המינון הזה
אולי אחרי תקופה להוריד ל150 בשבוע ולהוסיף אנוואר (לשחק עם זה) אבל בגדול להיות SUPER MALE מבחינה הורמונאלית מהסיבה שכדי לנהל אורח חיים כזה דורשני אני צריך להיות SUPER MALE אין ברירה (המון מהמליארדרים שאתם מכירים מסוממים באופן קבוע חח)

אין סיכוי שאני יכול לעשות את זה בלי "עזרה מבחוץ" (ניסיתי כבר והייתי מגיע למצבים שאני נרדם על הבנץ בין סטים חחח)

1.מה ההשלכות מבחינת ספירת זרע ופוריות של רעיון כזה?
2. האם טסט גבוה יכול לעזור עם איכות שינה
3. אשמח אם תתנו את דעתכם על הרעיון
4. מי שצריך עזרה בניהול עסק/שיווק וכ'ו יכול לשאול אותי שאלות בפרטי בכיף.

קראתי את ההודעה המקורית ואני מאמין שאנשים נתנו דעה דומה לשלי.

אתה מחפש את הפתרון במקום הלא נכון. חומרים זה לא התשובה ואפילו אני חושב שזה יכול רק להרוס לך בתקופה הזאת.

אצלי בהחלט (תלוי מה לוקחים) חומרים השפיעו לרעה על השינה (מאוד), העלו לחץ נפשי, לחץ דם, קושי בריכוז, חרדה וכו׳ וכו׳. עכשיו אני בהפסקה מלפני הקורונה, מאוד רגוע, מתרכז בעבודה, פרודוקטיבי ויכול להשקיע מאמצים וריכוז בפיתוח עצמי.

אני חושב שאם אתה נכנס לתקופה של ״רבאק״ בעבודה, זה בסדר להתאמן במתינות, ואפילו רצוי. זה מה שאני עושה כרגע כדי שיהיו לי משאבים נפשיים להתמקד בפיתוח עצמי / כלכלי וכו׳.

שהייתי כולי מושקע באימונים, עם חומרים וכו׳, תחרויות - לא היה לי משאבים נפשיים להתמקד בדברים אחרים וזה גרם לי להזניח אספקטים אחרים בחיים שלי שעכשיו אני מנסה לאזן אותם (קריירה וכסף).

לכל אחד יש דרכים אחרות להרגע / להוציא אנרגיות, אבל אני הייתי ממליץ להשקיע בדברים המרגיעים יותר - יוגה, מינדפולנס, שחיה, הליכה, לאמץ כלב (אם זה מתאים) ללכת לסאונה / ג׳קוזי פעם בשבוע, לקרוא ספר וכו׳ וכו׳ וכו׳...

אני מניח שאין לך כוונות להתחרות וכו׳, אז לא יקרה כלום אם תתאמן במתינות במשך תקופה מסויימת. אני עובד ״רגיל״ שכיר בחברה, בימים אחרי אימונים קשוחים אני ממש לא מתפקד קרוב ל100%, יותר בכיוון של 30%, אצלך שאתה מקים עסק זה יכול להיות MAKE OR BREAK אז אני ממליץ לאזן. אגב, אני לא חוויתי שום ״SUPER MALE״ עם חומרים, אתה נהיה יותר חרמן, זה הכל.

רק להבהיר לכל אלה שלא ממש הבינו אותי נכון

אני מתכוון לעשות את זה עם יועץ צמוד ורופא צמוד ולא לעבור את ה250 מ"ג חומרים בשבוע ולא מתכוון לגעת בדברים כמו טרן וכ'ו
אני יודע שאולי זה נשמע תמים והכל אבל אני בעיקר מחפש את זה למטרת התאוששות גבוהה כדי שאוכל לתפקד במיטבי בשביל 2 דברים שמאוד חשובים לי בחיים שזה ספורט ועסקים
זה לא יעזור. תתאמן טבעי. אתה מחפש פתרונות במקום הלא נכון. תתאזר בסבלנות ותוכל להשיג גם וגם. מנסיון תמיד קל להגיד ״אקח יועץ ורופא״ אבל אין כמעט רופאים ו״יועצים״ שיכולים באמת לעזור לך בלי סיכוי לטעויות קשות. אני לקחתי ״יועץ״ שנחשב מהמובילים בעולם בכל הנושא של חומרים ואימונים (ברודריק צ׳אבז) הוא נתן לי תכנית חומרים (מינון נמוך מאוד ביחס למה שהיית מצפה) שכמעט עלתה לי במערכת יחסים, עבודה ומה לא. סבלתי מתופעות לוואי כמו שלא סבלתי בחיים. אין שום ערובה שיועץ יבטיח לך תוצאות / ללא תופעות לוואי כי זה הכל ניסוי וטעיה ושלוקחים חומר ש״לא מסכים איתך״ לפעמים רק אחרי 2-3 חודשים אתה מבין שזה החומר שחרפן אותך ולא משהו אחר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית