הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שימוש בסטרואידים בשביל לנהל חיים עמוסים מאוד

netanel121

משתמש מתחיל
14
8
נק' מוניטין:
15
14
8
היי חבר'ה, אני חדש בפורום בכל מה שקשור לפרסום שאלות וכ'ו אבל אני קורא על הנושא כבר כמה שנים.
בשביל CONTEXT אני רוצה לשתף את הדרך שעברתי (בקצרה) בכל מה שנוגע לספורט ואימונים כדי שמי שירצה להביע את דעתו יבין את המקום ממנו אני בא. (מי שלא מעניין אותו שירד לשאלה עצמה למרות שאני חושב שכדאי לקרוא כדי לתת דעה)

אני בן 27 (עוד חודש)
2.02 מטר
114 קילו
איזור ה17% שומן
close grip bench - 130
squat - 180
deadlift - 220

לפני 5 שנים בערך (בדיוק השתחררתי) כל מה שהיה לי בראש היה אימונים, חשבתי שאני אתחרה וכ'ו עד שהדבר הזה שנקרא חיים "פגע" בי. המספרים שלי היו בערך כמו עכשיו אבל עם יותר אנרגיות ביום יום.
כמה חודשים אחרי השחרור מצאתי את הקריירה שאני עד היום מתעסק בה ולאט לאט בניתי את העתיד הכלכלי שלי ל5 שנים הקרובות. בהתחלה התאמנתי פחות ופחות עד שהגעתי למצב שאני עובד באיזור ה14-16 שעות ביום (כן סוגר את המשרד ב3-4 בבוקר) והפסקתי להתאמן לגמרי!. טעות מהצד שלי שלא עשיתי אפילו קצת מתח בבית אבל זה העבר והוא עבר 😃
אחרי 4 שנים של עבודה משרדית והשמנה בצורה מוגזמת (בשיא הייתי 130 קילו) כמה דברים חיוביים קרו לי וכמה שליליים:

1. השגתי את החלום הכלכלי שלי (אפשר להגיד) עשיתי לא מעט כסף בתקופה הזאת ופתחתי חברת שיווק עם שותפים
2. למדתי להיות איש עסקים וטיילתי בעולם הרבה
3. חסכתי קצת כסף שעכשיו אני משתמש בו בתקופה המוזרה שכולנו נמצאים בה

לגבי הדברים השליליים
1. השמנתי בצורה מגעילה
2. התעקם לי האגן (נשמע מצחיק אבל זה נוראי) תחפשו LATERAL PELVIC TILT בגוגל ותראו על מה אני מדבר ואיזה מבאס זה לעשות סקוואט עם 150 קילו והאגן שלכם לא "בקשר טוב" עם עמוד השדרה והברכיים (אפשר לתקן את זה אני כבר החזרתי 80% מהבעיה למקום, מי שיש לו את זה ורוצה עזרה שידבר איתי בפרטי)
3. כתוצאה מ4 שנים של הזנחת הבריאות שלי הלחץ דם שלי עלה לשמיים כאבי גב וברכיים שמעירים אותי בלילות ואפשר להגיד שהייתי בשפל בריאותי

לפני שנה החברה שעבדתי עליה כל כך קשה התחילה לקרוס (סיפור ארוך מאוד) ובאותו זמן החלטתי לקחת את עצמי בידיים מבחינת אימונים וספורט אבל אמרתי שאני אעשה את זה חכם. התחלתי להתאמן 3 פעמים בשבוע בבית (בניתי לי מכון פוואר ליפיטינג קטן בממד) אחרי תקופה התחלתי לשלב אירובי עד שכעבור שנה של RECOMP אני איפה שאני היום.
אני עדיין נלחם עם כל מיני כאבים ופציעות שנגרמו כתוצאה מחזרה לא נכונה והבנה לא נכונה של המצב שהייתי בו שהתחלתי להתאמן (פה חשוב לציין לאנשים שחוזרים להתאמן אחרי הרבה זמן של הפסקה, אל תהיו גיבורים תבדקו את עצמכם לפני שאתם מתחילים לעשות איזה שהוא משהו שקשור לספורט)
אבל מצד שני כאבי הגב שהיו לי בלילות נעלמו ואני מרגיש ונראה הרבה יותר טוב עכשיו.
חשוב לציין שיש לי בעיות שינה קשות ושום דבר לא עזר עד עכשיו (לוקח מלטונין באופן קבוע)

ועכשיו לשאלה שלי:
אני חושב להתחיל את העסק מחדש (או עסק אחר) ומי שלא יודע לנהל עסק זה עבודה קשה מאוד! במיוחד שמדובר על סכומים כאלה גבוהים כמו בהייטק.
העניין הוא שאני רוצה להמשיך להתאמן 4 פעמים בשבוע בנפחים גבוהים ולהתחזק ולהראות טוב וכ'ו וכ'ו

הרעיון שלי הוא כזה:
להתחיל לקחת מינונים על טבעיים (כמובן רק אחרי שאתחיל את הVENTURE) של טסט עם אסטר ארוך אבל לא משוגעים מידיי (משהו כמו 200-250 מ"ג בשבוע), ולא לרדת בכלל או להיות 80% משנה על המינון הזה
אולי אחרי תקופה להוריד ל150 בשבוע ולהוסיף אנוואר (לשחק עם זה) אבל בגדול להיות SUPER MALE מבחינה הורמונאלית מהסיבה שכדי לנהל אורח חיים כזה דורשני אני צריך להיות SUPER MALE אין ברירה (המון מהמליארדרים שאתם מכירים מסוממים באופן קבוע חח)

אין סיכוי שאני יכול לעשות את זה בלי "עזרה מבחוץ" (ניסיתי כבר והייתי מגיע למצבים שאני נרדם על הבנץ בין סטים חחח)

1.מה ההשלכות מבחינת ספירת זרע ופוריות של רעיון כזה?
2. האם טסט גבוה יכול לעזור עם איכות שינה
3. אשמח אם תתנו את דעתכם על הרעיון
4. מי שצריך עזרה בניהול עסק/שיווק וכ'ו יכול לשאול אותי שאלות בפרטי בכיף.

נערך לאחרונה:
מממ לא יודע כמה זה נכון תאמת... אני נלחם עם המון המון בעיות בגלל הבעיה שיש לי באגן וזה מאוד מפריע לי להתחזק. תחשוב שאחרי מקס סקוואט או דדליפט אני סובל 3-4 ימים מכאבי גב / מפשעה

אני מאמין שאני יוכל להתאמן הרבה יותר חזק אחרי שאני אפטר מהשטות הזאת

לגבי הבנץ אני תמיד הייתי חלש בגלל מוטת הידיים הארוכה שלי אני מאמין שאני לא יתחזק יותר מידיי בבנץ ביחס לסקוואט ודדליפט אם אני אשמור על אחוזי שומן מתחת ל15%(שזה מה שאני רוצה)
תשקיע בפיזיותרפיסט טוב במקום חומרים. יעשה לך פלאים.

איך מוטות הידיים שלך ארוכות משלי.... אני 2 מטר עם אפקס של גורילה נו בחיאת
הבנצ׳ר הכי חזק בעולם 1.90, הבנצ׳ר השני הכי חזק בעולם 1.98. בחיאת, בלי תירוצים.

התגובה שלך @rednose אשכרה נגעה בנקודה חחח, הזיה ש90% בכלל לא התקרבו בכלל

טוב אז ככה, רובכם חושבים שאני רוצה לעלות על טסט כדי שיהיה לי כוח מטורף באימונים.... או אנרגיות מטורפות.... או 50 קילו שריר בשבוע...
מצטער אבל כנראה שוב אף אחד לא הבין את מה שאני באמת רוצה להשיג מזה (רוב הסיכויים שזה בגלל שמי שחשב ככה לא עבד 12 + שעות ביום והתאמן לתקופה משמעותית בחייו)
כדי לנהל עסק צריך המון משאבים נפשיים וזמן. השינה לא תמיד 100% ולפעמים אוכלים קצת יותר ממה שצריך.
השאלה שלי היא מאוד פשוטה
בהינתן העובדה שעברתי כבר משהו דומה (להתאמן ולעבוד נון סטופ) והגוף שלי לא נתן לי לעשות את שניהם במקביל בגלל נושא ההתאוששות (כמו שהזכרתי הייתי נרדם על הבנץ)
ובהינתן העובדה שרמות כאלה של טסט מוכחות כבונות שריר והתאוששות בצורה על טבעית (אי אפשר להשוות)

האם 200-250 מ"ג טסט בשבוע באופן קבוע לאורך זמן ארוך מאוד (עם ליווי צמוד כמובן) יכול לתת COUNTER לבעיית ההתאוששות שתווצר לי מלרדוף אחרי החלום העסקי שלי?

כרגע אני חווה בעיות התאוששות מבלי לנהל עסק בפול פוואר (כי השינה שלי חרא)
אז אני לא רואה דרך לעשות את שניהם במקביל אלא אם כן אני אעשה אימונים מאוד קצרים של חצי שעה כל יום רק כדי להגיד עשיתי וזה לא מה שאני מחפש
@Dmk

לבעיה קוראים LATERAL PELVIC TILT, אתה חושב שיש לך אותה?
אני יכול לשדך לך חברים שלי עם ידע/נסיון בחומרים והצלחה עסקית, בתור בעלי עסקים. הם יוכלו לספק לך אינדיקציה מאוד טובה לגבי הקורלציה בין השניים לטוב ולרע. קח בחשבון שלא משנה מה אני ואחרים יגידו לך על ההשפעות של חומרים, אתה יכול להגיב לזה בצורה אחרת לחלוטין. זה מאוד אינדיוידואלי.

אני יכול לשדך לך חברים שלי עם ידע/נסיון בחומרים והצלחה עסקית, בתור בעלי עסקים. הם יוכלו לספק לך אינדיקציה מאוד טובה לגבי הקורלציה בין השניים לטוב ולרע. קח בחשבון שלא משנה מה אני ואחרים יגידו לך על ההשפעות של חומרים, אתה יכול להגיב לזה בצורה אחרת לחלוטין. זה מאוד אינדיוידואלי.

לא הייתי מתאמץ כל כך, זה די ברור שהוא סתם מחפש תירוצים להזריק.

היי חברה החשבון netanel121 נדפק אז אני מתחבר מהחשבון הישן שלי

אז ככה:
לכל אלה שרושמים שאני מחפש תירוצים להזריק אני מצטער אתם לא קראתם את ההודעות שלי למרות שהבהרתי את הנקודה שלי 10000 פעם....
אני לא מתכוון להזריק בזמן הקרוב ויש סיכוי מאוד גדול שאני לא אזריק בכלל... אם הייתם קוראים הייתם מבינים שאני מחפש תשובה לשאלה מאוד מאוד מסויימת וחלק מהאנשים פה ענו לי עליה בצורה טובה וחלק נתנו לי תשובות כל כך מוזרות שפשוט לא שווה לי להגיב עליהם חח. (כמו שאמרתי 90% פה רוצים להגיב בשביל להגיב לא בשביל באמת לתת דעה שקשורה לנושא)

לגבי כל אלה שמדברים על המספרים שלי (לא רלוונטי אבל אני אענה בכל זאת)
אני מתאמן שנה בגרעון קלורי נמוך... שנה! לכמה כבר אפשר להגיע בשנה בלי חומרים ומלא בעיות שאני פותר תוך כדי.....? כיאילו באים לי אנשים שמתאמנים 10 שנים ו/או על טון חומרים ואומרים לי שמהספרים שלי לא משהו, זה רק בתחום האימוני כוח רואים את זה חחח...
אני יודע שהבנצר הכי טוב בעולם הוא מעל 1.9 אבל הוא גם מתאמן מעל 15 שנה, הוא גם על טון חומרים וגם עם גנטיקה של משוגע (לא שיש לי גנטיקה גרועה אני מאמין שאני על טובה + אבל בוודאי לא כמו שלו)

ולכל אלה שאומרים שיש חיילים שמתאמנים או שיש אנשים שעובדים 12-14 שעות ביום ועדיין מתאמנים. אני מצטער אתם לא ניהלתם עסק בחיים שלכם ועם כל הכבוד לצה"ל (שיש לי הערכה רבה אליהם) החייל הממוצע גם אם הוא קצין בשייטת לא מתקרב להוצאה הנפשית של מנכ"ל חברת סטרטאפ או משהו בסגנון בוודאות! אם כבר הצבא יכול להכין אותך במידה מסויימת לתחומים האלה (כמו טירונות לפני הדבר האמיתי) אני הייתי בקרבת אנשים כאלה וכאלה. אין טעם להשוות בכלל... (אם תרצו שארחיב אני אעשה זאת) מי שחושב שאנשים כמו גף בזוס יושבים כל היום ומעשנים סיגרים שותים וויסקי ומעבידים את המיניונים שלהם חיי בסרט רע ואין טעם לדבר איתו עד שהוא ירד מהעץ שהוא טיפס עליו

ולכל אלה שאומרים שאני עצלן, אני יכול רק להגיד "טוב אחי" אני מתאתגר אתכם לעמוד ברבע מהדברים שאני עומד בהם מבלי לקרוס נפשית ולחזור הביתה לאמא... אני לא מתיימר להיות רמבו אבל אני גם לא מתכוון לתת לאנשים שאין להם הבנת הנקרא להגיד שאני עצלן
בכל מקרה אני לא מחפש פתרונות קסם.... אני מחפש יתרון לא הוגן לחיים לא הוגנים
אני רוצה להמשיך להתקדם באימונים ולתת בראש במכון תוך כדי שאני נותן בראש בחיים (ברור שיהיה UPS AND DOWNS) אבל אני לא רוצה להגיע למצב כמו שהגעתי שאני נרדם על הבנץ.... אני רוצה להגיע למצב שזה מרגיש שזה אפשרי זה הכל

@MasterSplitter אין פיזוטרפיסטים טובים שיכולים לטפל בבעיה שלי כי רוב האנשים פשוט לא מבינים את מקור הבעיה (זה למה אמרתי שיש רק דבר אחד שעזר ועוזר לי כי הוא מאוד מאוד מאוד ספציפי ולא קונבנציאונלי) אשמח לדבר עם החברים שהזכרת אולי הם יתנו לי פרספקטיבה מסויימת שלא חשבתי עליה.

נערך לאחרונה:
@netanel12 אתה רק מוסיף לדעות של רוב האנשים פה.
אגב, כשאתה כותב משהו בפורום אתה תקבל תגובות בשלל צבעים וסגנונות, כמו זה שאני עדיין חושב שאתה סתם משקר לעצמך/חי בסרט/מחפש לגיטימציה.

המשקלים שאתה מרים די מביכים למשקל שלך, ויש לך כאבים אחרי סקוואט ודדליפט, ואתה רוצה לקחת טסטוסטרון? בשביל מה? כדי שתוכל להעמיס עוד יותר והגידים לא יסתגלו לעומס?
תראה כמה גיבובי שטויות כתבת פה רק כדי שאנשים יצדיקו את מה שאתה רוצה לעשות - הכי בולט 'אני מאתגר אתכם לעמוד בעומס שלי ולא לרוץ לבכות לאמא'.

אתה לא מכיר אף אחד מהמגיבים פה אבל אתה מרגיש בנוח לכתוב דברים כאלה אחרי שכולם פה ניסו לעזור לך.
אתה חתיכת ליצן, לך תעשה את הסייקל המיוחל ותראה לאן תגיע.

@netanel12 אתה רק מוסיף לדעות של רוב האנשים פה.
אגב, כשאתה כותב משהו בפורום אתה תקבל תגובות בשלל צבעים וסגנונות, כמו זה שאני עדיין חושב שאתה סתם משקר לעצמך/חי בסרט/מחפש לגיטימציה.

המשקלים שאתה מרים די מביכים למשקל שלך, ויש לך כאבים אחרי סקוואט ודדליפט, ואתה רוצה לקחת טסטוסטרון? בשביל מה? כדי שתוכל להעמיס עוד יותר והגידים לא יסתגלו לעומס?
תראה כמה גיבובי שטויות כתבת פה רק כדי שאנשים יצדיקו את מה שאתה רוצה לעשות - הכי בולט 'אני מאתגר אתכם לעמוד בעומס שלי ולא לרוץ לבכות לאמא'.

אתה לא מכיר אף אחד מהמגיבים פה אבל אתה מרגיש בנוח לכתוב דברים כאלה אחרי שכולם פה ניסו לעזור לך.
אתה חתיכת ליצן, לך תעשה את הסייקל המיוחל ותראה לאן תגיע.

טוב זה דיי ברור שאקבל תגובה כזאת ממך.... לפי התגובות שלך אתה מסוג האנשים שמתווכחים על מנת להתווכח ולא על מנת להגיע לאיזה שהוא מסקנה אמיתית. ואני לא הולך להגיב על כל מה שרשמת פה כי זה ברור שלא קראת/הבנת את מה שאני רוצה לעשות אז אני פשוט אסמן לך את כל הטעויות שלך

אל תגיב.
לך תעשה את הסייקל ותפתח לוג, בטוח שכולם פה סקרנים לראות כמה אנרגיה זה יתן לך.

ציטוט ישיר שלי
"אני לא מתכוון להזריק בזמן הקרוב ויש סיכוי מאוד גדול שאני לא אזריק בכלל.."

בוא תעשה טובה אחי....

ציטוט ישיר שלי
"אני לא מתכוון להזריק בזמן הקרוב ויש סיכוי מאוד גדול שאני לא אזריק בכלל.."

בוא תעשה טובה אחי....
אתה סותר את עצמך..טוען שסתם מגיבים ולא מבינים אותך ובכל זאת עושה מה שממליצים לך.
משקיע לא מעט במלל...ויכוחים ונסיונות להוכיח לנו למה פרוטוקול 200 מג לשבוע זה מה שיעשה את ההבדל בחיים שלך ומנגד טוען שאתה כנראה שלא מתכוון להזריק וסיכוי גדול שלא תיגע בזה.

ברור לך שחבר'ה כמונו שמזרק לא זר לידיים שלהם לא הייו מתייחסים סתם בבוז לתפיסה שלך בעניין ופוסלים אותה אם היה עומד מאחוריה הגיון מסויים בעיננו.

בכל מקרה..
נדמה לי שמיצינו..מאחל לך בהצלחה ונשמח לשמוע ממך דיווחים אם תחליט בכל זאת

אני מתאמן שנה בגרעון קלורי נמוך... שנה!
אני חושב שבתור התחלה לפני שתעבור לאמצעים בלתי קונבנציונליים שספק (גדול מאוד) אם יועילו לך, כדאי קודם לצאת מהמינוס הקלורי. הייתרונות של יציאה מהגירעון הקלורי אולי יעזרו לך הן בהיבט של החלמה מפציעות והן בהיבט של מרץ, פוקוס בעבודה וכו וכו'

והמלצה קטנה שאתה בטח מכיר מהעולם העיסקי, כשאתה בא להתייעץ עם אנשים הגישה היא חשובה וכדאי לשמור על צניעות ופתיחות דעת.

אני חושב שבתור התחלה לפני שתעבור לאמצעים בלתי קונבנציונליים שספק (גדול מאוד) אם יועילו לך, כדאי קודם לצאת מהמינוס הקלורי. הייתרונות של יציאה מהגירעון הקלורי אולי יעזרו לך הן בהיבט של החלמה מפציעות והן בהיבט של מרץ, פוקוס בעבודה וכו וכו'

והמלצה קטנה שאתה בטח מכיר מהעולם העיסקי, כשאתה בא להתייעץ עם אנשים הגישה היא חשובה וכדאי לשמור על צניעות ופתיחות דעת.
כמה שקלוריות נוספות יכולים להפוך עולמות, זה מדהים.
אני בהלם שלא שמתי לב לזה לפני.

אתה סותר את עצמך..טוען שסתם מגיבים ולא מבינים אותך ובכל זאת עושה מה שממליצים לך.
משקיע לא מעט במלל...ויכוחים ונסיונות להוכיח לנו למה פרוטוקול 200 מג לשבוע זה מה שיעשה את ההבדל בחיים שלך ומנגד טוען שאתה כנראה שלא מתכוון להזריק וסיכוי גדול שלא תיגע בזה.

ברור לך שחבר'ה כמונו שמזרק לא זר לידיים שלהם לא הייו מתייחסים סתם בבוז לתפיסה שלך בעניין ופוסלים אותה אם היה עומד מאחוריה הגיון מסויים בעיננו.

בכל מקרה..
נדמה לי שמיצינו..מאחל לך בהצלחה ונשמח לשמוע ממך דיווחים אם תחליט בכל זאת

אני לא עושה את מה שהמלצתם לי אני פה כדי לשמוע דיעות חחח ולא אמרתי אפילו פעם אחת שאני בדרך לקחת או להתחיל להזריק... אני מצטער אבל אני מפספס את הנקודה שבה אני מנסה לשנכע אתכם ש200 מג בשבוע יכולים להפוך לי את החיים

בכל מקרה תודה רבה

אני מסכים איתך אבל כרגע אני עדיין בתהליך של ירידה באחוזי שומן (RECOMP) כמו שרשמתי,
ואני מתכנן להוסיף קצת קלוריות עוד כמה חודשים ולראות איך הגוף שלי מגיב

שאני בא להתייעץ עם אנשים והם קוראים לי מפגר (בצורה לא ישירה) על טיעונים שבכלל לא נתתי קשה קצת לשמור על "צניעות" חחחח אם אתה מחפש צניעות תסתכל על התגובות שנתתי לאנשים שאשכרה דיברו על הנושא שפתחתי ולא על הבנץ שלי או העובדה שאני מתרץ תירוצים כדי לקחת סטרואידים

תודה 😃
כמה שקלוריות נוספות יכולים להפוך עולמות, זה מדהים.
אני בהלם שלא שמתי לב לזה לפני.
נכון אבל כרגע אני בRECOMP אז אין לי אפשרות להוסיף קלוריות אולי עוד כמה חודשים

נכון אבל כרגע אני בRECOMP אז אין לי אפשרות להוסיף קלוריות אולי עוד כמה חודשים
מה זה?
שאני בא להתייעץ עם אנשים והם קוראים לי מפגר (בצורה לא ישירה) על טיעונים שבכלל לא נתתי קשה קצת לשמור על "צניעות" חחחח אם אתה מחפש צניעות תסתכל על התגובות שנתתי לאנשים שאשכרה דיברו על הנושא שפתחתי ולא על הבנץ שלי או העובדה שאני מתרץ תירוצים כדי לקחת סטרואידים
מצטער שאתה מרגיש ככה.
אני ממש לא חושב שאתה מפגר.
אני פשוט חשבתי שזה לא רעיון טוב ותו לא. מבין מה השיקול, ואני חושב שזה לא הדרך הטובה בשבילך. זה רק דעתי.

מה זה?

מצטער שאתה מרגיש ככה.
אני ממש לא חושב שאתה מפגר.
אני פשוט חשבתי שזה לא רעיון טוב ותו לא. מבין מה השיקול, ואני חושב שזה לא הדרך הטובה בשבילך. זה רק דעתי.

RECOMP קיצור של recomposition בעצם לרדת בשומן תוך כדי שאתה עולה במסת שריר (אפשרי למרות הדיעות המנגדות אני עושה את זה כבר שנה) פשוט זה תהליך ארוך יותר, היתרון של זה הוא שלמדתי להכיר את הגוף שלי מפנים או ומבחוץ בגלל הזמן הארוך שזה לוקח... אם הייתי עושה חיטוב ומסה כמו שרוב האנשים שמגיעים ל30% שומן עושים, כנראה הייתי עם אגן מפורק בגלל המהירות שהייתי מגיע למשקלים שהגעתי עכשיו, סתם לידע כללי... רק לפני חודשיים מצאתי את הפתרון האמיתי לבעיה שיש לי באגן וכמו שאמרתי לפני לעשות סקוואט / דד ואפילו בנץ (מצחיק כמה שזה נשמע) עם אגן עקום זה סיוט שאין לך מושג (יש לי חשש לקרע בלברום בירך שמאל)
אפרופו לפתור את הבעיה... היום נתתי 185 SSB SQUAT לסינגל וברוך השם חמסה חמסה לא היה שום כאב במפשעה

למרות שאתה גם לא בדיוק נגעת בנקודה שלי אתה לא זה שקראת לי "מפגר" אבל כן הזכרת את הבנץ שלי חחחח כיאילו מה קשור

RECOMP קיצור של recomposition בעצם לרדת בשומן תוך כדי שאתה עולה במסת שריר (אפשרי למרות הדיעות המנגדות אני עושה את זה כבר שנה) פשוט זה תהליך ארוך יותר, היתרון של זה הוא שלמדתי להכיר את הגוף שלי מפנים או ומבחוץ בגלל הזמן הארוך שזה לוקח... אם הייתי עושה חיטוב ומסה כמו שרוב האנשים שמגיעים ל30% שומן עושים כנראה הייתי עם אגן מפורק בגלל המהירות שהייתי מגיע למשקלים שהגעתי עכשיו, סתם לידע כללי... רק לפני חודשיים מצאתי את הפתרון האמיתי לבעיה שיש לי באגן וכמו שאמרתי לפני לעשות סקוואט / דד ואפילו בנץ (מצחיק כמה שזה נשמע) עם אגן עקום זה סיוט שאין לך מושג (יש לי חשש לקרע בלברום בירך שמאל)
אפרופו לפתור את הבעיה... היום נתתי 185 SSB SQUAT לסינגל וברוך השם חמסה חמסה לא היה שום כאב במפשעה
זה נשמע דרך מעולה להתאמן ואפילו אידיאלי.
אך אתה לא במצב אידיאלי כי אתה רוצה גם להצליח בעסקים וזה מאוד חשוב עד כדי כך שאתה מוכן לקחת סיכון די רציני ולחיות כל החיים מוגבל לכדורים או זריקות עבור המטרה שלך.
לא כדאי פשוט לעלות כמה קלוריות בשביל העסקים? ובכך תשרוד את האימונים טוב יותר, ומקסימום אחרי כל הסיפור והמיליארדים תעשה חיטוב קטן. ובכך תחסוך נזק בלתי הפיך מסטרואידים.

כי אני מתחרה פאוורליפטינג, ואני יכול להבטיח לך שאם תציע למתחרה זריקת טסט בתחת או 3000 קלוריות בשביל התחרות. ה3000 קלוריות יעזרו לו הרבה יותר. פלוס קלורי לוקח כל מוזרק על מינוסקלורי לאורך זמן לדעתי.

במילים אחרות, הקלוריות יעשו לך הרבה יותר אפקט מטסט לדעתי.

למרות שאתה גם לא בדיוק נגעת בנקודה שלי אתה לא זה שקראת לי "מפגר" אבל כן הזכרת את הבנץ שלי חחחח כיאילו מה קשור
בגלל שציינת שיש לך ידיים קצרות ולכן אתה אולי לא מתקדם בבנץ', הייתי חייב לציין שלי יש ידיים סופר ארוכות, ויש לי בנץ' לא רע (זה שיא ישראל בקטגוריה עד 90 ק"ג). זה לא היה להגיד שאתה נחות או משהו כזה, רק לסבר לך את האוזן שאתה יכול להתקדם בבנץ' בלי קשר לאורך ידיים.

סוג של הערת אגב על נושא מהצד.

זה נשמע דרך מעולה להתאמן ואפילו אידיאלי.
אך אתה לא במצב אידיאלי כי אתה רוצה גם להצליח בעסקים וזה מאוד חשוב עד כדי כך שאתה מוכן לקחת סיכון די רציני ולחיות כל החיים מוגבל לכדורים או זריקות עבור המטרה שלך.
לא כדאי פשוט לעלות כמה קלוריות בשביל העסקים? ובכך תשרוד את האימונים טוב יותר, ומקסימום אחרי כל הסיפור והמיליארדים תעשה חיטוב קטן. ובכך תחסוך נזק בלתי הפיך מסטרואידים.

כי אני מתחרה פאוורליפטינג, ואני יכול להבטיח לך שאם תציע למתחרה זריקת טסט בתחת או 3000 קלוריות בשביל התחרות. ה3000 קלוריות יעזרו לו הרבה יותר. פלוס קלורי לוקח כל מוזרק על מינוסקלורי לאורך זמן לדעתי.

במילים אחרות, הקלוריות יעשו לך הרבה יותר אפקט מטסט לדעתי.

בגלל שציינת שיש לך ידיים קצרות ולכן אתה אולי לא מתקדם בבנץ', הייתי חייב לציין שלי יש ידיים סופר ארוכות, ויש לי בנץ' לא רע (זה שיא ישראל בקטגוריה עד 90 ק"ג). זה לא היה להגיד שאתה נחות או משהו כזה, רק לסבר לך את האוזן שאתה יכול להתקדם בבנץ' בלי קשר לאורך ידיים.

סוג של הערת אגב על נושא מהצד.
כן אני מתאר לעצמי שזה לא היה בשביל להוריד אותי אבל אל תשווה אותי ואותך אתה מתחרה ואני לא מתכוון להתחרות בחיים ולדעתי בשנה הראשונה להגיע לCLOSE GRIP BENCH 130 זה לא רע בכלל

מצחיק שאתה אומר 3000 קלוריות אני על בערך הכמות הזאת כרגע חחח אבל עושה אירובי קל 4-5 פעמים בשבוע

כן אני מתאר לעצמי שזה לא היה בשביל להוריד אותי אבל אל תשווה אותי ואותך אתה מתחרה ואני לא מתכוון להתחרות בחיים ולדעתי בשנה הראשונה להגיע לCLOSE GRIP BENCH 130 זה לא רע בכלל
בהחלט יפה.
אתה רק מאמת שגם אתה עם הידיים הארוכות יכול היות טוב בבנץ'..

אשמח לדבר עם החברים שהזכרת אולי הם יתנו לי פרספקטיבה מסויימת שלא חשבתי עליה.
שלח לי הודעה פרטית ואראה לקשר אותך איתם אם הם מעוניינים לדבר על זה (דוברי אנגלית אגב).

הפואטנה שלי אגב, שיש כל כך הרבה דרכים לשפר התאוששות, להעלאת רמות אנרגיה, לשפר איכות שינה וכו׳ וכו׳ וכו׳. אפילו לקחת BUSINESS COACH שישפר לך את ניהול הזמן ועוד המון דרכים שיעזרו לך הרבה יותר.

אחזור על זה שוב, השתמשתי שנים בחומרים (וסיכוי גבוה שאחזור לזה) ואני אישית לא הרגשתי שום תופעה חיובית ממה שהזכרת, לרוב בדיוק הפוך. לכן לא רק שאני חושב שזה לא יעזור למטרות שלך, אני חושב שזה אשכרה יזיק לך למטרות האלו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית