הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סקוואט מלא

l3ilabong

משתמש פעיל
349
0
נק' מוניטין:
0
349
0
אוף כבר נימאס לי מהמאמנים הטמבלים האלה והפרופסורים שמבלבלים את המוח...
תראו קראתי כמה מאמרים לגבי הסקוואט מלא ונתתי למאמנים הטמבלים האלה לראות את זה אבל הם ממשיכים להגיד לי ולהציק שבסקוואט מלא מופעל לחץ יותר מדי על הpatella ויכול לגרום לפציעה...ואני פשוט לא מצליח למצוא את הדרך הנכונה להסביר להם למה זה לא נכון כי כמובן לא עברתי איזשהם לימודים או הכשרה :\ קיוויתי שמישהו פה יוכל לעזור לי בניסוח.

אין לך מה לנסח אחי..אם הבאת להם לראות מאמרים,והם עדיין אטומים אז אין שום דרך לשכנע אותם..

• פותח/ת השרשור
שים מוזיקה ואל תקשיב להם
אי אפשר... חבורה של **** לא מוכנים שאני יעשה את זה... והמנהל תומך בהם... עכשיו רוצים לקחת אותי לאיזה מאמן שהם טוענים שהוא "מבין" ושהוא "סוס" מה שלא כל כך מעניין אותי אבל מעצבן אותי שאנשים פשוט לא מוכנים לקבל אם הם לא שומעים את זה פנים מול פנים...

אפשר אולי להתעלם אם סקווט חלקי לא היה מזיק ...
אבל מה שהם מלמדים זה הגירסה המזיקה ומטיפים לך על הגירסה הנכונה בתור מזיקה !!!
והם מאמנים ...
להתעלם זה קל יותר ... אבל להבהיר להם את הטעות שלהם זה אחראי יותר !
תחשוב על האנשים שהם הולכים לאמן!

• פותח/ת השרשור
אפשר אולי להתעלם אם סקווט חלקי לא היה מזיק ...
אבל מה שהם מלמדים זה הגירסה המזיקה ומטיפים לך על הגירסה הנכונה בתור מזיקה !!!
והם מאמנים ...
להתעלם זה קל יותר ... אבל להבהיר להם את הטעות שלהם זה אחראי יותר !
תחשוב על האנשים שהם הולכים לאמן!
העניין הוא שאני גם בא ומסביר להם בנוסח שאני מבין את העניין שבFS התנוחה של הגוף גורמת לאיזון בין הלחץ שמופעל על הpatella בגלל האחיזה של הארבע ראשי לבין ההמסטרינגס והם פשוט מתחילים לזיין את השכל במושגים שניראה לי שהם אפילו לא מכירים למה זה לא נכון וחלקם מתנשאים ושואלים אותי מי אני בכלל? שלא למדתי כלום ולהם יש תעודה...בקיצור חבורה של ליצנים...מה לעשות שרק על אנשים כאלה ההורים סומכים...

העניין הוא שאני גם בא ומסביר להם בנוסח שאני מבין את העניין שבFS התנוחה של הגוף גורמת לאיזון בין הלחץ שמופעל על הpatella בגלל האחיזה של הארבע ראשי לבין ההמסטרינגס והם פשוט מתחילים לזיין את השכל במושגים שניראה לי שהם אפילו לא מכירים למה זה לא נכון וחלקם מתנשאים ושואלים אותי מי אני בכלל? שלא למדתי כלום ולהם יש תעודה...בקיצור חבורה של ליצנים...מה לעשות שרק על אנשים כאלה ההורים סומכים...

שמע אלה בדרך כלל מדריכים שאכפת להם שרק לא תיפצע כדי שלא תוכל לתבוע אותם.
אצלי זה גם קרה. אז מה שאמרו לי זה פשוט להביא אישור מההורים שהם מסכימים שהמדריכים לא ייקחו אחריות על מה שאתה עושה..ואז עוזבים אותך..

• פותח/ת השרשור
הלוואי שהייתי יכול להביא אישור מההורים שלי אבל גם הם מפחדים:\

יש לי שאלה בלי קשר לנושא,בזמן האחרון כל פעם שאני עושה תנועה של סקוואט ריצה או משהו בסגנון אני מרגיש מן הרגשה אני לא יגיד כאב אבל סוג של אי נעימות,כבדות כזאת בברך... יש סיכוי שזה טכניקה שגויה? כי אני לא מרגיש את זה ביום יום...

---------- התגובה התווספה ב 13:52 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:35 ----------

יש לי שאלה בלי קשר לנושא,בזמן האחרון כל פעם שאני עושה תנועה של סקוואט ריצה או משהו בסגנון אני מרגיש מן הרגשה אני לא יגיד כאב אבל סוג של אי נעימות,כבדות כזאת בברך... יש סיכוי שזה טכניקה שגויה? כי אני לא מרגיש את זה ביום יום...
מישהו? אני פשוט מרגיש את זה בכל פעם שאני עושה תנועה אם הברך כמו עליה במדרגות ודברים כאלה... ולא עשיתי סקוואטים כבר שבוע... מה לעשות?ניסיתי לתרגל טכניקה על אוויר עכשיו ואני פשוט מרגיש את הבירכיים בכל התנועה... לא מרגיש את ההמסטרינגס ולא את הארבע ראשי... רק את הברכיים...רק זה חסר לי עכשיו להפצע בברך זה רק יגרום להורים שלי לוותר על הסקוואטים ...

נערך לאחרונה:

---------- התגובה התווספה ב 13:52 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:35 ----------

מישהו? אני פשוט מרגיש את זה בכל פעם שאני עושה תנועה אם הברך כמו עליה במדרגות ודברים כאלה... ולא עשיתי סקוואטים כבר שבוע... מה לעשות?ניסיתי לתרגל טכניקה על אוויר עכשיו ואני פשוט מרגיש את הבירכיים בכל התנועה... לא מרגיש את ההמסטרינגס ולא את הארבע ראשי... רק את הברכיים...רק זה חסר לי עכשיו להפצע בברך זה רק יגרום להורים שלי לוותר על הסקוואטים ...

גם לי יש לפעמים תחושת כבדות כזאת.. כנראה אני די גולש עם הברכיים בסקוואט .. אני באימון הבא כבר יסדר את זה. תעלה סרטון נראה פה מה הבעיה בטכניקה.

וחוץ מזה.. תחרטט איזה אישור מההורים שלך ותביא להם.. אפילו תכתוב אותו לבד זה לא שהם יתקשרו לברר

• פותח/ת השרשור
גם לי יש לפעמים תחושת כבדות כזאת.. כנראה אני די גולש עם הברכיים בסקוואט .. אני באימון הבא כבר יסדר את זה. תעלה סרטון נראה פה מה הבעיה בטכניקה.

וחוץ מזה.. תחרטט איזה אישור מההורים שלך ותביא להם.. אפילו תכתוב אותו לבד זה לא שהם יתקשרו לברר
אין אפשרות כזאת בכלל במכון כושר אצלי... אבל ב"ה ניפטרה הבעיה ... קיבלתי אישור מההורים שלי ואני מחפש מכון אחר 😃 לגבי הסקוואט העלתי סירטון פעם אני יחפש אותו עכשיו... העניין הוא שלא עשיתי סקוואטים כבר שבוע ואני עדיין מרגיש את זה... רעיונות מה לעשות?

בינתיים החלטתי לשים קרח ... אני כבר 15 דקות אם קרח על שני הברכיים ותאמת זה דיי עוזר 😛
יש למישהו רעיונו מה לעשות? ודרך אגב הבנתי מאיפה זה נובע... אני מרגיש שורף כזה בpatellaa תקנו אותי אם אני טועה לגבי השם(על הפיקה של הברך וזה ממשיך טיפה למטה).משחה או משהו שאפשר לשים?
תודה 😃

גם אצלנו זה ככה.
היתרון במכון שלי זה שלא אומרים לי כלום... רק אם אני שואל----->אז אני לא שואל.
למתאמנים אחרים אצלנו כן עושים את הקטעים האלה.

בקיצור, כשהסקוואט שלך יהיה 140+, אף אחד לא יתקרב אליך.

תריב,תתווכח, זה תמיד כיף. אצלי במכון לא ראיתי פעם אחת מדריך שמעיר למישהו על סקוואט, גם אם הוא עשה גרוע.ככה הכי טוב.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני משתתפת בצערך. איך היא נפטרה פתאום? היא היתה חולה?
לא יודעים מה יש לה :\

בקיצור סידרתי את העניין של הסקוואטים 😛 יש למישהו אולי תשובה לגבי העניין של הברכיים?
כי אני לא חושב שצריך לפתוח סתם עוד אשכול אם אני יכול לנצל את זה כבר בשביל השאלה השניה...

אל תעבור מכון זה ככה בכולם במזל נפלתי על מכון שיש בו מאמנים נורמליים עשיתי אימון ניסיון במכון אחר וזה היה זוועה\:

• פותח/ת השרשור
אל תעבור מכון זה ככה בכולם במזל נפלתי על מכון שיש בו מאמנים נורמליים עשיתי אימון ניסיון במכון אחר וזה היה זוועה\:
מה אתה חושב שלא בדקתי לפני שאני עובר ?😛 יש עוד 3 מכוני כושר באיזור שלי והמדריכים בכולם לא מציקים ולא מפריעים... אבל זה לא הבעיה שלי כרגע... הסתדרתי מהבחינה הזאת...
אני מקווה שתוכלו לענות לי לגבי הבעיה אם הברכיים...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית