עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בין כה אני עובד איך שאני עובד במתח.השאלה מה הסדר עדיפויות שלך. במידה ומתח יותר חשוב לך, תרים בו כבד, וזה יבוא על חשבון חתירה. אחרת תעשה ההיפך.
ברעיון, בכל תוכנית עם התקדמות מחושבת צריך להתקדם ברמה דומה בכל התרגילים.בין כה אני עובד איך שאני עובד במתח.
השאלה היא, האם בגלל שאני עובד כבד יחסית במתח לעבוד קליל יותר בחתירה? אני מצליח לסיים את הסטים והחזרות ולא קשה לי, פשוט הירידה מהירה ואולי זה דבר שהוא לא רצוי.
אוקי, אך האם להוריד במשקל בחתירה לטובת קצב?(ההתקדמות בתקווה תהיה אותה התקדמות, כנ"ל רמת העומס במקרים שציינת ובכלל)ברעיון, בכל תוכנית עם התקדמות מחושבת צריך להתקדם ברמה דומה בכל התרגילים.
במידה ובשבוע האחרון אנחנו רוצים להגיע לכמעט כשל במתח, אז גם בחתירה.
אם בטעות יצא לך להתאמן עם חתירה כבדה משמעותית מהמתח, כדאי להוריד קושי שיתאימו אחד לשני.אוקי, אך האם להוריד במשקל בחתירה לטובת קצב?(ההתקדמות בתקווה תהיה אותה התקדמות, כנ"ל רמת העומס במקרים שציינת ובכלל)
להוריד משקל לא בהכרח אומר להוריד קושי.. אדאג להתאים את רמת הקושי תוך כדי הורדת הקצב במידה וצריך.אם בטעות יצא לך להתאמן עם חתירה כבדה משמעותית מהמתח, כדאי להוריד קושי שיתאימו אחד לשני.
אבל לא הייתי סתם מוריד את הקושי בחתירה, אחרי הכל, היא לא פחות חשובה.
אכן כדאי לשפר טכניקה ודיוק במשקלים הנמוכים, זה בכללי דרך טובה להתאמן.להוריד משקל לא בהכרח אומר להוריד קושי.. אדאג להתאים את רמת הקושי תוך כדי הורדת הקצב במידה וצריך.
נגיד כרגע אני נותן מעצמי 80% במתח עם 15 קילו ולאחר מכן 80% בחתירה של 50 קילו כשהחזרות מהירות, להוריד במשקל לטובת דגש על השליטה בירידה? *שים לב, עדיין אתם מעצמי 80% בחתירה, מה שישתנה זה המשקל והקצב.
אין שאלה בכלל.
פרוגרסיב אוברלואד אבל עם טכניקה פחות טובה זה רגרסיב אוברלואד.
אני מדבר כמובן על בנט אובר רואו, משום שאם מדובר בפנדליי רואו, עובדים נטו על כוח מתפרץ ולא צריכים לשלוט על החלק האקצנטרי.
אתה פשוט צריך לשלוט על הירידה, אין זמן ספציפי.יש שאלה.
הטכניקה נכונה, רוצה לברר אם לשנות קצב.
כמה איטי צריך להיות החלק האקצנטרי בבנט אובר?