הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מוט הטקסס הרביעי בישראל אצלי בבית

yanivgoft

משתמש משקיע
6,414
4,658
נק' מוניטין:
15,122
6,414
4,658
אז לפני יומיים הגיע אלי הטקסס דדליפט בר ועד כמה שאני יודע זה המוט הרביעי בישראל והיום היה לי קצת דפציט דדליפט אחרי הסקוואט אז חנכתי אותו. טיפסתי בשלשות 180,190,200 - ה200 הרגיש קליל למרות שעוד הייתי ממש תפוס מהדדליפט של יום רביעי.

Login • Instagram

מקנא.
מה בכלל תהליך הייבוא של דבר כזה? זה הרי לא בדיוק מגנזיום שנכנס בתיבת הדואר. אשמח שתרחיב, מעניין

• פותח/ת השרשור
מקנא.
מה בכלל תהליך הייבוא של דבר כזה? זה הרי לא בדיוק מגנזיום שנכנס בתיבת הדואר. אשמח שתרחיב, מעניין
הזמנתי דרך ushops. הם חברת שילוח שדואגת לך להכל. אתה מקבל מהם כתובת בארהב להזמין אליה והם מביאים לארץ ומעבירים את המכס. השילוח והמכס דרכם עלה לי 260 דולר

הזמנתי דרך ushops. הם חברת שילוח שדואגת לך להכל. אתה מקבל מהם כתובת בארהב להזמין אליה והם מביאים לארץ ומעבירים את המכס. השילוח והמכס דרכם עלה לי 260 דולר
נשמע סביר לחלוטין, כמה יצא הכל כולל הכל?

• פותח/ת השרשור
אח יש מצב שאתה קצת מרחיב על עניין השילוח?
חישוב עלויות, זמנים, "יש עם מי לדבר?", אמינות וכו'

תודה רבה מראש.
הזמנתי דרך ushops שהם חברה מאד אמינה ומוכרת. הם הבעלים של buy2usa אם שמעת את השם הזה פעם. אתה מקבל מהם את הכתובת של המחסנים שלהם בניו ג'רזי ומזמין לשם את החבילה שלך. אחרי זה הם קולטים אותה, אתה משלם ואז שולחים את זה לארץ. יש 2 אפשרויות שילוח, אווירי מהיר או ימי. במקרה של חבילה גדולה האווירי יצא יותר זול כי יש תוספת של 75 דולר המשלוח ימי לחבילות גדולות משום מה.
אתה יכול להיכנס לאתר שלהם ולחשב את עלות המשלוח בהתאם למה המוצר, הערך שלו והמשקל שלו.
אין לך עם מי לדבר להוזיל את זה כי הם פשוט מחשבים את המחיר ואתה משלם באתר. אבל שוב, זה גם ככה הרבה יותר זול מכל אופציה אחרת, והם גם מחשבים במחיר את העלויות של המעמ והמכס שאתה צריך לשלם (במקרה של ציוד ספורט אין מכס עד איזה 1000 דולר או משהו כזה) ככה שאין הפתעות במחיר פתאום מהמכס.
מבחינת הזמנים, מהרגע שהחבילה הגיעה להם למחסן לקח 6 ימים עד שקלטו אותה, שזה יותר מהבדכ שלהם (בעיקרון זה אמור להיות עד 2 ימי עסקים) ואז 4-7 ימי עסקים במשלוח אווירי. לי לקח 7 ימי עסקים כי עיקבו את החבילה שלי במכס. המאמן שלי ג'ניה קיבל גם הוא את החבילה לארץ באותו יום ושלו הגיעה אליו לבית אחרי 5 ימי עסקים.
עוד משהו שפספסתי שתרצה לשמוע?

נשמע מאוד מאוד מאוד סביר בהשוואה שכל מוט חצי סביר בארץ עולה 1000-1400.
חד משמעית, בגלל זה אני חושב שאין סיבה לקנות בארץ כל מני the bear ב1300-1500 שקל עכשיו. או לקנות מוט גנרי ב500 או להזמין כבר מחול. אני עכשיו חושב אולי שאם יופיע power bar בboneyard של רואוג להזמין אותו. כנראה יצא לי איזה 1600 שקל להזמין כזה ולהחליף את המוט הגנרי שלי של הסקוואט והבנץ

תתחדש!
באיזה מוט אתה משתמש לסקוואט/בנץ? כנראה שבשנה-שנתיים הקרובות גם אני אקנה מוטות ואני מתלבט על מה ללכת.

• פותח/ת השרשור
תתחדש!
באיזה מוט אתה משתמש לסקוואט/בנץ? כנראה שבשנה-שנתיים הקרובות גם אני אקנה מוטות ואני מתלבט על מה ללכת.
כרגע אני עם מוט של מארבו ספורט שעלה לי 500 שקל. סה"כ מוט לא רע בשביל סקוואט ובנץ' האמת. קוטר אני חושב 30 מ"מ והוא מאד קשיח. לא הרגשתי ממנו משהו רע בסקוואט או בנץ'.
לגבי איזה מוטות להזמין, מוט טקסס לדדליפט הוא כנראה בחירה מעולה, גם הדדליפט בר של רוג הוא כנראה טוב ממה ששמעתי.
לגבי פוואר בר יש המון ביקורות מעולות על רוג, ואם אתה מוצא אותו בboneyard הוא יהיה ממש זול, במיוחד כשאתה בארה"ב ולא צריך להתעסק עם השילוח לארץ. אם אתה רוצה להשקיע יותר כסף הפוואר בר של קבוקי הוא כנראה האחד הכי טוב שיש בשוק כרגע, אבל הוא עולה פי איזה 2 מרוג בערך. (600-650 דולר לקבוקי לעומת 300-350 דולר לרוג כשזה לא בboneyard, ונדמה לי שבערך 80 דולר פחות כשזה בboneyard)

כרגע אני עם מוט של מארבו ספורט שעלה לי 500 שקל. סה"כ מוט לא רע בשביל סקוואט ובנץ' האמת. קוטר אני חושב 30 מ"מ והוא מאד קשיח. לא הרגשתי ממנו משהו רע בסקוואט או בנץ'.
לגבי איזה מוטות להזמין, מוט טקסס לדדליפט הוא כנראה בחירה מעולה, גם הדדליפט בר של רוג הוא כנראה טוב ממה ששמעתי.
לגבי פוואר בר יש המון ביקורות מעולות על רוג, ואם אתה מוצא אותו בboneyard הוא יהיה ממש זול, במיוחד כשאתה בארה"ב ולא צריך להתעסק עם השילוח לארץ. אם אתה רוצה להשקיע יותר כסף הפוואר בר של קבוקי הוא כנראה האחד הכי טוב שיש בשוק כרגע, אבל הוא עולה פי איזה 2 מרוג בערך. (600-650 דולר לקבוקי לעומת 300-350 דולר לרוג כשזה לא בboneyard, ונדמה לי שבערך 80 דולר פחות כשזה בboneyard)
תודה רבה על הפירוט בשאלה הקודמת.
תוכל בבקשה להגיד לי אם המוט של מארבו הוא 29 או 30?
בנוסף מה אתה חושב על רמת החיספוס שלו?

• פותח/ת השרשור
החיספוס שלו רגיל. תשמע, זה מוט קשיח דיי גנרי, הוא פשוט עושה לי את העבודה בסקוואט ובנץ'. אני אבדוק את הקוטר שלו מחר, מוזמן לתייג אותי פה מחר כדי להזכיר לי

יצא לי להתאמן עם שניהם, הקבוקי בהחלט עם חספוס ״מדוייק״ שאני מאוד אוהב, אבל הרוג לדעתי לא נופל ממנו בשום פקטור משמעותי.

• פותח/ת השרשור
יצא לי להתאמן עם שניהם, הקבוקי בהחלט עם חספוס ״מדוייק״ שאני מאוד אוהב, אבל הרוג לדעתי לא נופל ממנו בשום פקטור משמעותי.
כנראה שזה המצב, ובשביל ההבדל הזה במחיר כנראה שאין טעם באמת לקחת את הקבוקי.
אגב, בתור אחד שמתאמן עם ציוד טוב. אתה מרגיש הבדל במשקלים שלנו (אני מרשה לעצמי להגיד שאני קרוב אליך למרות שכבר לא ממש) בין פוואר בר למוט סקוואט?
מדדתי עכשיו והוא 31

כנראה שזה המצב, ובשביל ההבדל הזה במחיר כנראה שאין טעם באמת לקחת את הקבוקי.
אגב, בתור אחד שמתאמן עם ציוד טוב. אתה מרגיש הבדל במשקלים שלנו (אני מרשה לעצמי להגיד שאני קרוב אליך למרות שכבר לא ממש) בין פוואר בר למוט סקוואט?
המוט סקוואט שאני מתאמן איתו לפני תחרות הוא מוט ספורטסקראפט 35 מ״מ, המוט טקסס סקוואט הוא 32 מ״מ ויש ביניהם הבדל גדול (שני מוטות ייעודיים לסקוואט).

לדעתי בהחלט יש הבדל גדול, המוט מאוד עבה (לוקח זמן להתרגל) ולא מתעקם בכלל במשקלים שלי (~300). אבל אם אני עושה שרוולים ומוציא מהראק אין לי בעיה עם מוט ״רגיל״, לא מפריע לי שזה מתעקם קצת, פשוט עם רצועות ומונוליפט זה עוזר המון שהמון מאוד סטטי.

אבל בגדול, אם אתה מתחרה בארץ, הייתי מתאים את המוט למה שמתחרים איתו. ההבדל בין מוט פאוורבאר טוב לבין מוט טקסס סקוואט הוא לא מטורף לדעתי, ממש לא חובה לדעתי במיוחד אם אתה מוציא מהראק. דווקא במוטות סקוואט מהנסיון שלי ושל עוד רבים שמרימים משמעותית יותר ממני, אין לספורטסקראפט מתחרים ממש, כל המוטות סקוואט האחרים שניסיתי נחותים משמעותית (גמישות ו/או חספוס).

אבל ממה שהבנתי אי אפשר להשיג יותר ספורטסקראפט אז זה לא ממש רלוונטי. יש כאן (OZ) יצרן מקומי ״גוליית׳״ שלדעתי עם הזמן יעשה שיפורים ויוציא מוצר טוב בסופו של דבר.

• פותח/ת השרשור
המוט סקוואט שאני מתאמן איתו לפני תחרות הוא מוט ספורטסקראפט 35 מ״מ, המוט טקסס סקוואט הוא 32 מ״מ ויש ביניהם הבדל גדול (שני מוטות ייעודיים לסקוואט).

לדעתי בהחלט יש הבדל גדול, המוט מאוד עבה (לוקח זמן להתרגל) ולא מתעקם בכלל במשקלים שלי (~300). אבל אם אני עושה שרוולים ומוציא מהראק אין לי בעיה עם מוט ״רגיל״, לא מפריע לי שזה מתעקם קצת, פשוט עם רצועות ומונוליפט זה עוזר המון שהמון מאוד סטטי.

אבל בגדול, אם אתה מתחרה בארץ, הייתי מתאים את המוט למה שמתחרים איתו. ההבדל בין מוט פאוורבאר טוב לבין מוט טקסס סקוואט הוא לא מטורף לדעתי, ממש לא חובה לדעתי במיוחד אם אתה מוציא מהראק. דווקא במוטות סקוואט מהנסיון שלי ושל עוד רבים שמרימים משמעותית יותר ממני, אין לספורטסקראפט מתחרים ממש, כל המוטות סקוואט האחרים שניסיתי נחותים משמעותית (גמישות ו/או חספוס).

אבל ממה שהבנתי אי אפשר להשיג יותר ספורטסקראפט אז זה לא ממש רלוונטי. יש כאן (OZ) יצרן מקומי ״גוליית׳״ שלדעתי עם הזמן יעשה שיפורים ויוציא מוצר טוב בסופו של דבר.
אז שורה תחתונה לדעתך אני לא ארגיש הבדל לעומת פוואר בר?

אז שורה תחתונה לדעתך אני לא ארגיש הבדל לעומת פוואר בר?
לא אותו הבדל כמו בין מוט רגיל למוט דדליפט. הכל עניין של תקציב וסדר עדיפויות, אני במצבך לא הייתי קונה ככל הנראה.

@yanivgoft נראה מרשים מה שבנית. אתה גר בבית דירות? אני גם שוקל להרים מקום להתאמן בו בבית ומתלבט מה לעשות עם הדדליפט, אם זה באמת ריאלי לעשות מבלי להפריע לשכנים למטה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית