הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

נבידו בהזרקה עצמית - עצות והכוונה בבקשה

מצב
השרשור נעול

שאנן

משתמש מתחיל
22
2
נק' מוניטין:
2
22
2
אהלן, אני מאובחן טרי בחסר בטסטוסטרון ומטופל על ידי נבידו, אצטרך להתייצב במרפאה כל 10 שבועות לקבלת הזריקות, אמנם זה מספר ממש מועט של פעמים אך בכל זאת זה מהווה מטרד.

שאלותי אליכם מומחי הטסטוסטרון:

א. היכן ניתן לרכוש בארץ את הציוד הנדרש להזרקה (ממה שהבנתי נדרשים מחטים בגודל מסוים, מזרקים, כוהל חיטוי ופד גזה?)? מעדיף חנויות ולא לקנות ברשת (קראתי נושא כאן שצויינו בו אתרים מומלצים).

ב. כיצד אתם ממליצים להזריק (מבחינת מיקום ההזרקה, כנראה להזריק בעכוז עצמאית די בעייתי. וגם האם אתם ממליצים לחלק את הוייל למנות יותר קטנות ובטווחי הזרקה קצרים יותר - שמתי לב בreddit שמאד פעיל בנושא רבים ממליצים לחלוקה שבועית)?
תודה ושתבורכו בטסטוסטרון.

• פותח/ת השרשור
שאלה [פשוט אין לי אחרים להתייעץ איתם בנושאים אלה].
עדיין לא שלחתי לאנדוקרינולוג את תוצאות רמת הטסטו' האחרונה (רק את זו של מחצית הדרך, זו שנראת נמוכה יותר מהאחרונה באופן מוזר):
האם לשלוח לו את התוצאות או לא?

מדוע אני מתלבט:
1. כי יתכן וטווח ההזרקה יוחזר למקורי של ה12 ש'.
2. כי זה רופא של הקופה אז הכל מתעדכן בתיק הרפואי.

שאלה [פשוט אין לי אחרים להתייעץ איתם בנושאים אלה].
עדיין לא שלחתי לאנדוקרינולוג את תוצאות רמת הטסטו' האחרונה (רק את זו של מחצית הדרך, זו שנראת נמוכה יותר מהאחרונה באופן מוזר):
האם לשלוח לו את התוצאות או לא?

מדוע אני מתלבט:
1. כי יתכן וטווח ההזרקה יוחזר למקורי של ה12 ש'.
2. כי זה רופא של הקופה אז הכל מתעדכן בתיק הרפואי.
תפסיק לקשקש...אל תחליט בשבילו מה כן ומה לא.
תשלח.
התדירות צריכה להקבע לפי המצב שלך בפועל..וכדי שלא תעשה לעצמך נזק

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
סתם מעניין. אם בא לכם להשתתף במשחק ניחושים. אם בשבוע ה10 רמת הטסטו' שלי היא 4.5ng/ml כמה היא בעצם בשבועות הראשונים? מהי התנודתיות עם נבידו?
אגב, באיזור ה4+ng/ml הייתי בגיל 20 בערך (זכור לי המספר הזה בערך, נבדקתי אז בתוך סקרנות) -- היתכן וכבר אז הייתי במצב של חסר בטסטו' יחסית לגיל אך ללא תופעות קליניות??

היי ערב טוב ישלי בן בן חצי שנה בגיל חודש רופא המשפחה גילה פין קטן אצל הבן שלי ושלח אותי לבדיקה אצל אורולוג לאחר שקיבלנו תוצאה מאור ולגן שבו רשום שהפין גבולי הפנו אותנו לאינדיקרינולג ששלח אותנו לבדיקת דם שבו גילינו על מייקרופינס וחוסר של טוסטרון הגברי
בעוד שבוע שבועיים יזריקו לו פעם בחודש במשך 3 חודשים זריקה לאיזון הטסטרון
רציתי לשאול אם משהו עבר את זה או ששמע על מקרה כזה אני מאוד בחדר כי הוא תינוק עדיין וכבר בגיל 7 חודשיים יתחילו להזריק לו
האם זה באמת עוזר?(אנשים שזריקו טוסטרון רק)
האם יש תופעות לוואי מהאינדיקנולג נאמר לי שאין תופעות לוואי הרבה זיקפה במשך זמן וחוץ מזה לא יהיה
האם זה באמת יועיל לבן שלי בעתיד בגיל ההתבגרות בפוריות ובקיום יחסי מין תקינים?
יש ממה למשוך מהחיסונים?
האם יש סיכונים?
אני מאוד פוחד לעשות וגם לא לעשות
כי יש לזה גם השלכות מאוד גבוהות לבן שלי כשיגדל כמו דיכאון עכב חוסר תפקוד מיני
בעיות פוריות ועוד הרבה
האינדיקרינולוג אמר שזה משהו שמתעסקים עם זה הרבה שנים ושיש הרבה אנשים יש להם את זה כמ אמרתי לו שלא שמעתי בכלל על מקרה כזה
אשמח שמשהו שמשתמש בהזרקה של ההורמון הגברי יענה לי או אנדקרינולג אשמח למענה מאנשים שחוו את זה ולא אנשים שלא יודעים כלכך על הנושא
אני לא ישנה בלילות כי אני חושבת על זה יותר מידי ודואגת לבן שלי מפחדת מתופעות לוואי לא רצויות או מהרס עכב ההזרקות ומפחדת מהתופעות לוואי כמו שאמרתי הוא עדיין קטנטן ושברירי

היי ערב טוב ישלי בן בן חצי שנה בגיל חודש רופא המשפחה גילה פין קטן אצל הבן שלי ושלח אותי לבדיקה אצל אורולוג לאחר שקיבלנו תוצאה מאור ולגן שבו רשום שהפין גבולי הפנו אותנו לאינדיקרינולג ששלח אותנו לבדיקת דם שבו גילינו על מייקרופינס וחוסר של טוסטרון הגברי
רציתי לשאול אם משהו עבר את זה או ששמע על מקרה כזה אני מאוד בחדר כי הוא תינוק עדיין וכבר בגיל 7 חודשיים יתחילו להזריק לו
האם יש תופעות לוואי מהאינדיקנולג נאמר לי שאין תופעות לוואי הרבה זיקפה במשך זמן וחוץ מזה לא יהיה
יש ממה למשוך מהחיסונים?
האם יש סיכונים?
בעיות פוריות ועוד הרבה
האינדיקרינולוג אמר שזה משהו שמתעסקים עם זה הרבה שנים ושיש הרבה אנשים יש להם את זה כמ אמרתי לו שלא שמעתי בכלל על מקרה כזה
אשמח שמשהו שמשתמש בהזרקה של ההורמון הגברי יענה לי או אנדקרינולג אשמח למענה מאנשים שחוו את זה ולא אנשים שלא יודעים כלכך על הנושא
אני לא ישנה בלילות כי אני חושבת על זה יותר מידי ודואגת לבן שלי מפחדת מתופעות לוואי לא רצויות או מהרס עכב ההזרקות ומפחדת מהתופעות לוואי כמו שאמרתי הוא עדיין קטנטן ושברירי
הייתי מציע לפתוח נושא חדש... לגבי השאלה שלך, לא חושב שיש לי למישהו מושג במתן טסט' לתינוקות כאן בפורום לכן גם לא אתן עצות בעניין. אם את מעוניינת לקבל עצות מקצועיות יש רופאים בחול ששווה לחפש ואולי לעשות שיחה אונליין בעניין על מנת שיענה לכם לכל השאלות הרלווטיות. רפואת האנדו בארץ לא מתקדמת מספיק.

זה לא משנה מה הרמות בשבוע הראשון עם נבידו, זה חרא של פרוטוקול, זריקה כל 10 שבועות? תחליף אנדו, כשהייתי בארץ קיבלתי מרשם לTEST ENT של באייר זריקה כל שבוע ולא עשו לי בעיות בכלל, נפלת על רופא פח שלא מבין כלום גם עם ה10 שנות לימודים שלו.
רמה של 4.5 זה רמות של סבתא או ילדה בת 12.
אתה עונה למישהו שפרסם את זה לפני 4 שנים

יש ממה למשוך מהחיסונים?
האם יש סיכונים?
בעיות פוריות ועוד הרבה
לצערי זו בעיה מורכבת יותר והפורום הזה הוא לא הפלטפורמה הנכונה להתייעץ עליה.

אני מציע שתקבלי חוות דעת שנייה מאנדוקרינולוג אחר על מנת להרגיע את החששות שלך, ואם ישנה הסכמה ביניהם על דרך הטיפול - להקשיב להם.
כמו כן, אם בנך אובחן בתסמונת מסוימת, למשל קליינפלטר, תוכלי לוודא מהן דרכי הטיפול המקובלות (ולראות שהרופא לא שולף טיפול מהכובע).

בפורום השאלות שלך מכוונות לגברים בוגרים שמזריקים טסטוסטרון למטרות פיתוח גוף (זה הקהל העיקרי בפורום הזה), בעוד בנך בן חצי שנה ויקבל טסט' למטרות אחרות לחלוטין, בין היתר משתמע שעל מנת להתבגר מינית באופן תקין. יש הבדל משמעותי כאן שהופך את החווייה האישית של המשתמשים בפורום ללא רלוונטית עבור בנך.

רק בריאות.
אתה עונה למישהו שפרסם את זה לפני 4 שנים
נמחק...

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית