הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המסלול שלי.

• פותח/ת השרשור
בעיה כלכך שכיחה שאתה לא מבין. וזה לא רק מותן. זה כל חלק בגוף. אתה פשוט מודע מאוד לעצמך וקשה לראות את זה אצל אחרים. בדיוק כמו שאם אני אראה אותך בחדר כושר אני לא אדע שאתה חושב על זה. זה נפוץ ברמה שאתה לא מתאר לעצמך בכלל.
לאנשים יש "ריגשי נחיתות" כלפי מותן, כתף, יד,חזה, אף, עיניים, שיער, קו לסת, שיניים, העולם הזה מלא בזה. אתה מוצא מה פחות טוב בך, וזה תקוע לך בראש.

בחר הורים טובים החבר שלך ;)
בחיים לא תצא בתחושה טובה מלהשוות את עצמך לאנשים אחרים.
אני זוכר שבגיל 16 אמרתי לחברה שלי "תמיד יהיו בנות יותר יפות ממך" אחרי שהיא שאלה אותי אם יש מישהי יותר יפה ממנה, ואז היא זרקה אותי. הנקודה היא שאתה יכול לרדוף כל החיים אחרי להראות כמו החבר ה"דוגמן" שלך, אבל אם תעשה את זה, גם אם בסוף תצליח ותראה כמוהו, אתה תמצא דוגמן אחר שנראה יותר טוב ממך והמעגל הזה לעולם לא יגמר. זה לא יוביל אותך למקום שלם.

כן זה באמת מבאס לראות את הפערים, אבל בחלק המודע זאת לא המטרה שלי (הייתי רוצה אבל מטרה צריכה להיות ריאליסטית) המטרה שלי זה להיראות מתאמן עם חולצה ולהגדיל פלג גוף עליון כך שהוא יהיה יותר רחב מהמותן, וגם ולהראות מתאמן בלי חולצה. ברגע שאשיג את זה באמת אהיה מרוצה

אם במקום לומר לעצמך כל הזמן כמה אתה לא מרוצה מהגנטיקה שלך ומהגוף שלך תעצור לרגע ותחשוב כמה אתה בר מזל שנולדת בחור בריא עם שתי ידיים ושתי רגליים וכמה זה לכשעצמו מספיק כדי להביא אותך לתוצאות מדהימות אפילו יותר ממה שאתה מדמיין אתה גם תהיה מרוצה יותר ממה שהשגת (שאלה תוצאות יפות מאוד, רואים שינוי ניכר) וגם תפסיק להיות טרוד בלהשוות את עצמך בלי שום סיבה לאנשים אחרים ששונים ממך בהכול.
כמו שתמיד יהיו אנשים יותר מפותחים ממך כך גם יש המון אנשים שהיו מתחלפים איתך בשניה, אין לך מושג אפילו כמה. תסתכל על חצי הכוס המלאה ותשחק הכי טוב שאתה יכול עם הקלפים שקיבלת, אתה לא צריך גנטיקה של ויקינג כדי לעלות במסת שריר ולרדת עוד קצת באחוז שומן, זה פשוט מצריך סבלנות לצד העבודה הקשה שניכר שאתה נותן.

בקטע של המבנה מותניים - גם לי זה ככה מותן רחבה ובזמן שלא הייתי מתאמן או כשהיתה פחות מסת גוף, ממש רואים את זה וקצת הייתי מתבייש בזה אבל זה עבר לי (תכלס גם היום יחסית לאחרים עדיין זה מורגש אבל אני פחות מתרגש מזה, לא יודע אולי זה עניין של הבנה עם עצמי).

פשוט תמשיך להתאמן בלי לוותר ועשית שינוי ממש גדול!

לא יודע מה אתה מדבר על המותניים.
המותניים שלך בסדר גמור.
יש לך ישבן קצת קטן, וטיפה שומן שמצטבר בצמיגים.
אבל לא מותן גדולה בכלל.

כשתעלה מסת שריר בישבן ובגוף בכללי עם סקוואטים, וגם תעלה בגב ובחזה ובכתפיים.
גם בלי להוריד שום שומן, אתה תראה פצצה.

לי באמת היו מותניים רחבות בציערות שלי, ואני מדבר על ישבן די גדול.
אבל עם השנים ואימונים, זה השתנה לגמרי.

בעיה כלכך שכיחה שאתה לא מבין. וזה לא רק מותן. זה כל חלק בגוף. אתה פשוט מודע מאוד לעצמך וקשה לראות את זה אצל אחרים. בדיוק כמו שאם אני אראה אותך בחדר כושר אני לא אדע שאתה חושב על זה. זה נפוץ ברמה שאתה לא מתאר לעצמך בכלל.
לאנשים יש "ריגשי נחיתות" כלפי מותן, כתף, יד,חזה, אף, עיניים, שיער, קו לסת, שיניים, העולם הזה מלא בזה. אתה מוצא מה פחות טוב בך, וזה תקוע לך בראש.

בחר הורים טובים החבר שלך ;)
בחיים לא תצא בתחושה טובה מלהשוות את עצמך לאנשים אחרים.
אני זוכר שבגיל 16 אמרתי לחברה שלי "תמיד יהיו בנות יותר יפות ממך" אחרי שהיא שאלה אותי אם יש מישהי יותר יפה ממנה, ואז היא זרקה אותי. הנקודה היא שאתה יכול לרדוף כל החיים אחרי להראות כמו החבר ה"דוגמן" שלך, אבל אם תעשה את זה, גם אם בסוף תצליח ותראה כמוהו, אתה תמצא דוגמן אחר שנראה יותר טוב ממך והמעגל הזה לעולם לא יגמר. זה לא יוביל אותך למקום שלם.
אחייי מי אומר דבר כזה לאישה חחח

יונתן,
תבוא לפוטבול, יש מלא מותן רחבה אצלנו (כולל אותי:s85:)

כן יש הרבה אנשים עם זה, שתבנה מאסה רצינית בכתפיים, גב, ידיים זה לחלוטין יטשטש את זה ולא יראו את זה בכלל, הכל עניין של פרופורציות.

תודה רבה על התגובה! ההתקדמות באימונים מבחינת progressive overload לא רעה, אמנם איטית אבל יש התקדמות. אני קצת מאוכזב מהbone structure, המותן שלי מאוד רחבה והחולצות יושבות עליי מוזר מאוד, כשאני יחסית יותר חטוב זה יותר בולט ובעייתי וכשאני יותר מלא זה פחות מורגש,אבל אז הפנים צוברות שומן ואצלי זה קו אדום...

אין לי גם מושג מה לעשות כדי ״לשפר״ את המראה באופן כללי, מלבד להמשיך לבנות את הגוף. זה לא בעייה שכיחה ממה ששמתי לב..

בכל אופן ראיתי משפט מאוד יפה בול לסיטואציה שלי זה הולך
Change what you can’t except , and except what you can’t change
אני לא מבין גדול אבל תעבוד יותר על "רחב גבי", אם הוא גדול הוא יכול למתן את המראה הזה של מותן רחבה...הנלעד"כ
כן יש הרבה אנשים עם זה, שתבנה מאסה רצינית בכתפיים, גב, ידיים זה לחלוטין יטשטש את זה ולא יראו את זה בכלל, הכל עניין של פרופורציות.
1+

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית